- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Johnnyxy27 #85 üzenetére
Az enyém kettő darab héttel a bolti garancia lejárta előtt adta be a kulcsot. Senki nem értette, hogyan történhetett...
-
Reggie0
félisten
válasz
Johnnyxy27 #43 üzenetére
Nem fog sokaig tartani ez az alacsony fogyasztas a vgaknal.
-
daniel_229
csendes tag
válasz
Johnnyxy27 #43 üzenetére
Nem vagyok nagyon járatos az elektrotechnikában, de egy nagyobb teljesítményű tápból "butítással" olcsón lehetne kisebbet gyártani. Nem kell új belsőt tervezni stb. Mondjuk amíg az Event, M-tech és társai 7-8 ezerért adnak 7-800 W-os tápokat, és viszik mint a cukrot (mert kell a gépbe)
addig lehet,hogy szűk az a tábor akinek a 350W is elég. Szerintem az átlag VGA nem nagyon fogyaszt 200W-nál többet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Johnnyxy27 #36 üzenetére
a 650es volt csak seasonic, mind a v1 mind a v2. v1nel a nagyobb modellek CWT belesek voltak.
DR|FTK|NG: jaja. a leadex platform nagyon jol sikerult.
rudi: Corsairnel eleg nagy kavarodas volt olyan 2010-2011 korul a tapoknal.
pl ott volt a HX650v2 es az AX650, mindketto gold seasonic bellel, mindketto felpasszivan, egyedul a full modularitas es az adda / san ace venti volt gyakorlatilag a kulonbseg (gyakorlatban mindket tenyezo elhanyagolhato), mikozben arban kb egy ebed araban tertek el. szoval kb egymas elol vettek el a piacot.
2009es seasonic beles CX400 revB mai napig megy csaladtag gepeben, bar annyira nagy terhelest nem kap (q6600+7770 OC). a sajat HX650v2omet is csak amiatt csereltem, mert az i7+290x CF ala mar boven keves lett volna.
AcBelt mostanaban nem nagyon lattam
alsobb szeriaban lattam hogy a Corsair olcsositott, de utobbi harom evben szinte folyamatosan multiGPUztam, 800W/gold meg altalaban vizvalaszto, afole mar olcsobb szeriakat nem szoktak pozicionalni.
-
rudi
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #38 üzenetére
Alapérvényű, hogy ami Seasonic az kóser akármekkora teljesítménnyel, akármilyen árszinten. A CWT viszont inkább egy középkategóriás OEM, az egyszerűbb, olcsóbb modelljei nem világbajnokok, viszont a 80 Plus Gold és afölötti besorolású termékeik már rendben szoktak lenni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Johnnyxy27 #36 üzenetére
Az, a 850-es viszont CWT
Teljesítményben hát látható, hogy van különbség, az egyik 650-es a másik meg 850-es...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest