- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Persze hogy nem. De ez ma már nem akkora ficsőr! Egész lassan tudott forogni a ventilátor. Szemben az RM-el ami stabilan tartja a 650-et
Az RM-et sem hallom, de tudom-látom, hogy megy folyamatosan a ventilátor. Pedig nem kellene. Ergó; Hibás (a rendszer)Basszus! Most esett le; Nem azért RM650, mert 650 wattot tud, hanem ha összezavarodik, akkor ennyin forgatja a lapátokat!
-
Nem csak nekem.
Csúcs vga-nak jó lesz egy GTX 980 ? Az jó erős,jó minősítéssel.
Csúcs procinak jó lesz egy 6600K ? Jó erős jó minősítéssel.
Csúcs lapnak jó lesz egy X99-Gaming 5P vagy X99A Gaming 7 vagy egy Xpower ? Jó minősítéssel.Egyik sem csúcs de elég jó ahhoz,hogy szívesen beszéljünk róluk,és okkal tegyük.
DE,egyik sem csúcs.Így értettem a tápra is.
Jó,biztosan vitathatatlanul jó,de nem csúcs. -
rudi
nagyúr
Igazából ez azért marha érdekes, mert a HXi volt előbb, az RMi később. Ha fordítva lett volna, azt mondom, hogy az RMi-ből kvázi nulla fejlesztéssel (tán a PFC chip cseréjével) csinálták a HXi-t, nyomtak hozzá egy új dobozt és máris el lehet adni a platinára izgulóknak drágábban. Viszont itt a platinás HXi volt korábban és az arany RMi az új... szóval így én sem értem a dolgot. Egyébként jó lett ez a CWT bél, simán Seasonic meg csúcs FSP szint, szerintem az Enchance féle csúcsdolgoknál jobb a minősége és ezzel talán le is fedtünk mindenkit (kivéve az Enermax talán), aki platina közeli tápbelet tud csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest