- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
golyós
addikt
Tehát fillérbaszás lvl 1000
Azért választottad ezt a csomagot mert olcsó és utána is tudod használni.
Nekem eszembe se jutna lázadni ha elfogyott a keret.
De írta a T, nem lesz leállítva csak 0/0-ra lassítvamarad a régi csak kicsit többet kell várni mire megjön a satolmány is a levéllel.
-
golyós
addikt
Szerinted érdekli őket, hogy hány 3000 ft-os előfizető vándorol át máshová?
Ez benne van a pakliban , nyilván mérlegeltek, volt kockázatelemzés.
Nézd a jó oldalát: kénytelen mindenki átnézni a csomagját, hogy megéri továbbra is, vagy váltson lefelé esetleg váltson szolgáltatót? Nekem teljesen mindegy kinek fizetek, nem érdekel a nevük sem.A lehetőség adott, váltani kell, sokszor meg is éri illetve ajánlanak olcsóbb csomagot.
Nekem 2 éve 2000ft-os csomagom van mert van korlátlan cégesem, felhívtak, hogy vegyek készüléket mert most jól járok, mondtam, hogy nem kell mert 2 simes telefonom van, nem használom a T-t mert a cégest használom. Jó éertik akkor adnak még 500ft kedvezményt. Oké, köszi.(#224) Tin: nyilván van minden esetre példa, de ilyenbe egy életben egyszer szaladsz bele, utána már okosan állítod be.
-
golyós
addikt
Pont miattad és az így gondolkodok miatt lesz leállítva, teljesen jogosan! Ha kifogy a benzin a kocsiból, nem baj max 50km/h-val elgurulgatunk városban, legfeljebb nem megyünk a sztrádán??Teljesen logikus lépés, ha valamiért nem fizetsz ne használd, az már csak tipikus magyar mentalitás, hogy nem kapunk valamit ingyen és lázadunk érte. Ez nem konkrétan neked címeztem hanem álltalában mindenkinek aki idáig 50mb-ból 1 hónapig netezgetett. A többi árral van a gond nem a lassítással.
-
Tamás88
őstag
"pont ez a baj... eddig ezért volt szimpi a telekom, mert csak lassított a többivel ellentétben. annak idején 2 nap alatt elfogyott az 50 megám, és a többi 28 napot lassítva vészeltem át, hozzáteszem egész kellemesen, opera mini társaságával... az email simán ment, sőt a viber hanghívás is."
Na pont ezért szüntette meg ezt a lassítós megoldást, mert sokan így gondolkoztak. Mondjuk nekem most per pillanat 50MB+5GB netem van, és simán ki lehet húzni az egy hónapot.
(#181) zsolt501
Ott nem helyrerakásról van szó, hanem átalakításról van szó, ahhoz pedig több időre van szüksége. -
hemaka
nagyúr
Like S mar csak majus 1-ig hosszabbithato, ha jol ertelmezem.
Igen, elotorlesztes van, hiszen a rendszer legeneralja a szamlaid koze elore az X db reszletet honapokra leosztva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest