- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kcsa
veterán
válasz
Dr. Akula #259 üzenetére
Engem nem kell oktatni, köszi, célzottan ilyen csomagot kerestem ponta levelek miatt. De ha 9,6k helyett 32k lenne, hibátlan lenne nekem.
Párszor már hívtak hogy váltsak tarifát, de idáig mindig elküldtem őket, hogy majd ha lassítósat tudnak ajánlani, akkor esetleg.
Múlt héten már jeleztem az aktuális telefonálónak, hogy szolgáltatót is képes vagyok váltani ám, de majdhogynem kinevetett, hogy sok idő van még hátra a hűségből (6 hónap). Itt udvariasan elköszöntem.
-
Upo
addikt
válasz
Dr. Akula #172 üzenetére
Mintha úgy hallottam volna, hogy a vodánál mikor leáll a net, akkor felmész a voda lapjára (az még megy), és be tudod kattintani a gombot hogy kérem a lassított mobilnetet a fordulónapig. Akkor ez nem így van? Egyébként ezzel azt a kamu kifogást is el lehet kerülni, hogy a buta előfizetők nem tudják hogy miért lassult be a mobilnet. Azért, mert rányomtál a gombra hogy kérem a lassú nete bamme.
Decemberben jár le nekünk is, ezek szerint néznem kell hogy hova lehet átmenni.(#201) golyós:
Ez a kifogyott a benzin, meg amiért nem fizetek azt nem használom, egy oltári nagy ferdítés (írhattam volna baromságnak is).
Már hogyne fizetnék érte? Azt a díjcsomagot választottam, aminek az _árában_ benne van az adatkeret elfogyása utáni lassított net. Nem mindegyik díjcsomag volt akkor sem ilyen! Benne van a szerződési feltételekben, fizetek érte!
Teljesen elég nekem a lassított net is, a waze elmegy, egy mobilbankos utalást bármikor meg tudok csinálni, messengeren küldök egy üzenetet a gyereknek rajta, mailekre rá tudok nézni. Ezért _fizetem_ ezt a díjcsomagot.
Az autós hasonlatodat használva, ez olyan, mintha lehetne olyan autót is venni, amiből ha kifogy a benzin, akkor szép lassan még haza tudnál menni vele. És ha kifizeted ezt az autót, akkor már ugyan mi a bánatos lórúdért ne használhatnád? Ha ezt nem akarták volna, akkor minek árultak ilyen autót??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest