Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Biztos van olyan köztetek, aki ismeri a P8 Lite mellett a P7-t is.
Jövő héten lehetőségem lenne a két készülék között választani.
Olvasom a fórumokat és én a régebbi P7 felé hajlok a minőségibb ház és a full HD kijelző miatt is, ráadásul a P8 Lite 10.000 ft-al többe kerülne.
Van valami ami miatt inkább a P8 Lite-t válasszam?Köszi
-
rf.kristof
csendes tag
Sziasztok
barátnőm tulajdonosa lett egy ilyen készüléknek és abba a problémába ütközött, hogy SMS íráskor a megírt rendes SMS-t ékezetek nélkül küldi el, kivéve: ö,ü,é....
A többi ékezetes karaktert nem jeleníti meg elküldés után, sem a telefon, sem a fogadó fél nem látja azokat.
Találkozott már vki a problémával?
Esetleg vmi segítséget tudnátok adni ? -
dokee78
félisten
Hol tudnám megszerezni a gyári háttereket?
Ok Google segített![ Szerkesztve ]
-
-
Mika1227
őstag
Jöhetne már a cikk!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Garadow
csendes tag
Nem látom sehol sem megemlítve, de szerintem a Sony Xperia M4 Aqua egy elég nagy vetélytársa, nem? Ami mellesleg 100ezer hivatalosan, ha jól láttam.
[ Szerkesztve ]
Honor 6, H60-L04, EMUI 3.0
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #105 üzenetére
6 nem, a 7 igen.
8 is szerintem új főverziót fog kapni, ki tudja milyen nevű következő droidot. HA csak addig nem változtatnak valamin, de 2 főverzió nem hiszem, hogy lesz. EMUI -ból addig biztos lesz több is, azok várhatók még. + az átlagos frissítések.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #100 üzenetére
Ez így pont nem igaz. Egészen addig nem volt ezzel gond, amíg ki nem hozták a Lollipop -ra épülő EMUI -t. Egyébként kell néhány nap, 1 hét és beáll a fogyasztás. 2500 -as akksikkal szokott hozni 4-6 óra kijelző időt. Pl. P7.
Kirin fogyasztása mindig jó volt.
Csodát viszont nem lehet várni, mert ahhoz nagyobb akksi kell. Pl. P70.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz Matada2.3 #93 üzenetére
Ez számomra csak azért fura, mert nem volt még Androidos telefonom. Az enyém most WP8.1, Snapi 400, 4,7" IPS kijelzős 2000mAh akksival és úgy, hogy folyamat megy a wifi, mobilnet, telefonálok is vele eleget és zenét hallgatok, egy jó 1,5 napot, de van, hogy kettőt is elmegy. (A kettő persze lightosabb időkben) Így laikusként elsőre az 5"-hez és Kirinhez a 2300mAh reálisnak tűnt.
-
Matada2.3
veterán
+ (#94) fateless
A play services meg a másik, bár minden telefonon van és nem mindenhol eszik..
Akkor remélhetőleg egy jobb optimalizációval ami talán a képernyő fényerejét is kijavítja lehet esély egy 4-5 órás képernyőidőre.. Mert engem ez nagyon feszélyez és honort meg nem akarok venni mert az már nagy.
Finn the human
-
törölt tag
Androidon amúgy mennyire kezelhető hogy mi fusson a háttérben? Ha felteszem a facebook appot akkor le tudom tiltani?
-
veterán
válasz Matada2.3 #93 üzenetére
Azért a ZTE V5 jól elvolt a 2400-as akkujával 4-5 órát, pedig abban a kevésbé takarékos (MTK-hoz képest) Qualcomm proci van. A Kirin sem kellene, hogy rossz legyen, szerintem más lesz a ludas, de majd kiderül
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Ashitaka
tag
Örülök neki Duliee ,hogy a P8 Lite alternatívájaként egy másik Huawei készüléket ajánlsz,
de akkor már inkább a Honor 4c. Mégsem 5.5' a kijelzője!
Ez a 3 készülék akár ikrek is lehetnének tulajdonságaik alapján,hisz - ha jól láttam- csak a kijelző
méretében térnek el. Tudom a Honor egy önálló márka lett,de attól még Huawei!
Remélem idehaza is hamarosan megjelenik a Honor 4c s majd össze lehet hasonlítani ezzel.
Ami az akkut illeti: ha jól tudom kell neki 2-3 hét míg úgymond beáll.
Remélem az írásos tesztben már jó lesz az akkuidő.
Nem akarom elhinni ugyanis,hogy a Kirin 620,még ha 8 mag is de így szívná az akkut![ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #42308056 #86 üzenetére
Én pár napja nyúzom, azért az aksi nem tolerálja az én használati szokásaim, meg szerintem karcsú a 2300mAh-es aksi ehhez.
Inkább Honor 4X olcsóbban, márpedig 66 ezer az Edigitalban, nos egyértelműen azt venném, ugyanazzal a hardverrel. Nem mellesleg a 4X-ben 3000-es az aksi, ami nem mellékes
[ Szerkesztve ]
-
kenenex
csendes tag
Sziasztok! van OTG támogatás?
-
törölt tag
Media Markt-ban le van akciózva a készülék, 72000 forintért elvihető. A Mammutban ki is van rakva, nyomkodható, az akksi most fullon de van töltő az asztalon.
Huawei terméktámogatása milyen itthon? Valakinek volt már dolga szervizzel?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz rendesadam #84 üzenetére
Honor 4X johet
-
madd dogg
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=KGAqvpYLiGw
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #73 üzenetére
Nem érted, amit írtam. A Lite elsősorban egy single SIM -es szolgáltatós készülék, mellesleg elérhető a dual SIM is. Egy szolgáltatós készüléknek nem teljesen konkurens termék egy szolgáltatón kívüli, mivel az emberek többsége nem abban gondolkozik, hogy 8o.ooo, hanem 1, 3o, 5.ooo, 1o.ooo...stb. HUF.
Függetlenül attól, hogy melyikkel járna jobban. Tudom, hogy a P70 dual SIM, pont ezért írtam.
HA a Lenovo nem dobna piacra ennyi dual SIM -et, és többet kopogtatna a szolgáltatóknál, szerintem már rég nem itt tartana. Bár sanszos, hogy néhány terméknek az ára is magasabb lenne.
-
törölt tag
Mit vártok amúgy 80-ért? Nézzétek már meg mit kínál a Samsung vagy az LG ennyiért. Snapdragon 410, 1-1,5 giga RAM, 8 MP kamera... Szerintem ez a készülék ha valóban jó kamera téren, akkor nagyon korrekt ilyen áron.
-
Razzul
őstag
Jó kis telefon, de sajna kategóriájában sem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Stat crux dum volvitur orbis
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #71 üzenetére
Sanszos, hogy szoftveres oka van a fényerőnek, ami viszont javítható.
Ez inkább szolgáltatónál fog fogyni. Az, hogy bejött a dual SIM, szerintem csoda kategória, így annyira nem konkurens a P70. Egyébként ha arra is jár a 2 év, és nem fontos a kamerás képesség, akkor van akinek jobb választás lehet.
Nekem több okból sem alternatíva a P70 (mondjuk ez sem), de ettől még nem tartom rossz telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Nagyon vártam a készüléket, sok reményt fűztem hozzá, de az adás több szempontból is elkeserített picit . Az első ami nagyon bánt az a pici aksi, szerintem ez a 2300 mAh gáz. A második a kijelző elégtelen fényereje, ami eléggé fontos nekem és a G2-nél már megszoktam a brutálisan jó képminőséget. A gyenge IGP-től még el tudok vonatkoztatni bár az sem kellemes.
Az ember 80 ezer forintnál már nem kellene, hogy a kompromisszumokat keresse, ám ez a 80 ezres ár eléggé korrekt, most ha ez vagy a lenovo P70 között kellene választanom akkor értelemszerűen a P70 nyerne -- pedig ez jobban bejön..
Finn the human
-
ctvagyok
őstag
Biztos nem lehet valahogy feljebb tornázni a fényerőt valami menüből?
-
Gusztáv
addikt
Ez egy nagyon jól eltalált készülék lett. Ha most kéne androidos telefont vennem ott lenne a lista elején. Mivel csak alkalmanként játszom, így az igp is bőven elég. A kamera is nagyon rendben van.
Laci
-
törölt tag
Nagyon korrekt készüléknek tűnik, várom a tesztet
Azt lehet már tudni Telenorhoz be fog-e kerülni?
-
.Szaki.
addikt
Nagyon szépen köszönöm a tesztet, nagyon érdekel a készülék, ezért jól jött számomra ez a MTV! Sajnos csak most kerültem gépközelbe, így nem tudtam időben kérdést írni, de arról ha jól figyeltem nem volt szó, hogy milyen védelem van a telefon kijelzőjén. A készüléket beharangozó cikk topicjában azt írták a Fórumtársak, hogy vélhetőleg nem Gorilla Glass védi, de gondolom valamilyen védelem azért fellelhető. A választ előre is köszönöm, ha pedig figyelmetlen voltam, akkor elnézést.
-
dokee78
félisten
-
bromi84
tag
Jó darab... Tudom nem szeretett kérdés az ilyen, de akinek van tapasztalata az mit mondana? S5 mini vagy ez?
-
zeon.hu
nagyúr
kösz az adást!
#?*@&!
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi az adást Legendd
-
TedThomas
aktív tag
4G gondolom csak az egyik slotba megy?
-
zeon.hu
nagyúr
időjárást meg tudod mutatni?
#?*@&!
-
törölt tag
Szerintem nem jókor villan a vaku.
-
törölt tag
Navigációs sáv a menüpont neve.
-
dokee78
félisten
Tetszik az az idősávos értesítési sáv!
-
törölt tag
P2 és P7 mini is volt.
Bár itthon nem nagyon voltunk érintettek. P7 mini meg nálunk G6 4G néven lett ismert.
Szerk.:
Na igen, ez már "csúnya" lett volna Mini névvel.[ Szerkesztve ]
-
ToZo85
tag
Kép,hang OK!!
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN !!
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsian várom.
-
thebeegee
tag
Én a kamerájára vagyok kíváncsi, nagyon várom a tesztet. Az A3 kamerája nem volt rossz, de elájulva sem voltam tőle. Ha szép képeket lő és a záridő manuálisan állítható lesz, mint a nagy P8-nál meg a Lumiáknál, akkor nekem nagyon be fog jönni ez a telefon! Amúgy az A3-at azért hoztam fel, mert árban a vodánál ugyanannyiba kerül, mint a P8 Lite, tehát szerintem nem baj összehasonlítani őket.
-
törölt tag
válasz benike1999 #37 üzenetére
56.ooo Józsi bácsi garanciával Kazahsztánból. DE ezt tényleg nem itt kellene...
Ne hasonlítsunk már szürke használt készülék árat hivatalos gyártóihoz. Főleg 4 hónapos modellt, főleg dual SIM -hez.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz benike1999 #37 üzenetére
Melyik üzletben árulják kártyafüggetlenül dual-simmel az A3-ast 56 ezerért? ZugÁrakat hagyjuk!
Két külön témáról van szó, aztán idekevered az A3-at...
Mondom,van topicja... Fentebb linkeltem! Ott mehet.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz benike1999 #33 üzenetére
1,5GB mellett nehezen is tudna 2GB-ot enni.
De szerintem nem idevaló téma az A3-ra való hittérítés, annyiért drága és pont...
Amennyiért az A3-at kínálják 20 másik telefont tudok, köztük olyat ami "prémium" érzést ad...
[ Szerkesztve ]
-
benike1999
tag
válasz #86973952 #31 üzenetére
Maga az UI nem akad és az alkalmazások gyorsan megnyilnak és végre nem eszik a rendszer 2GB RAM-ot!!! Ja és ha az ember az A3-at a kezébe veszi prémium érzés tölti el (én még a Z Ultrámnál sem tapasztaltam ezt amikor a kezembe vettem legelőször) a hardver meg csak egy dolog de szerintem a adreno 306 nem sokkal gyengébb a Mali 450-nél és egyértelműen inkább az adreno-ra optimalizálják az alkalmazásokat ezért a köztük lévő eltérés minimális!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz benike1999 #30 üzenetére
A 3 nap együttlét alatt inkább P8 Lite mint Samsung A3.... Azért ez picivel jobb cucc, az A3 meg egy túlárazott valami...
-
törölt tag
válasz benike1999 #30 üzenetére
Jól el lett találva, viszont nem jobb.
DE fejtsd ki mire gondoltál.
[ Szerkesztve ]
-
benike1999
tag
-
thebeegee
tag
válasz Matada2.3 #24 üzenetére
Műanyag. Bár eleve nem értem ezt a fémmizériát, az emberek döntő többsége a fémházas mobilját is tokban hordja.... A kamerája elvileg abban gyengébb mint a P8-é, hogy nincs benne optikai képstabilizátor és elvileg nincs külön proci a jelfeldolgozáshoz. Kíváncsi leszek a tesztre, jobban bejön ez nekem, mint a Samsung A3 (azzal van kb. egy árban).
-
WOT-H-A-C
veterán
Egyértelmű mi3
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Graphics
Jómunkásember
válasz fornettisuti #13 üzenetére
Mi3 eleg komoly, kameraban is
-
fornettisuti
veterán
xiaomi mi3 és ez között vergődök melyik váltsa a p6s-t, árban ugyan ott van mindkettő.
kamera, ha hozza (főleg makróban) p6s fotósminőséget az nekem már jó.
xiaomi vasban/specben jó, nem tudom mennyire smooth az ui, p6s az csak ui-ban nagyon az.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
boncser
aktív tag
Windózzal kéne
-
Thaaleum
aktív tag
Tetszik, egész kiegyensúlyozottnak tűnik a telefon. Remélem, hogy az előbb leírt bugok nem lesznek véglegesek.
Mindenképp nézős az adás egyébként. )„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Graphics
Jómunkásember
MIUIval ia jo lennee, de EMUI az
Errol irok, nekem eddig bejott, a hardver ok, GPU nekem kicsit kevés, kb Snap410-610 kozott van valahol az egesz csomag.
2GB nagyon jo, hogy van, appok jol futnak, kulso nagyon jo lett, árammal kicsit jobban is bánhatna.
A Lite szerencsétlen nevvalasztas, mert abszolut korrekt cucc.
Hardver-szoftver meg nincs teljes osszhangban. Pl a demo-jatek fossá laggol, annyira nem oke vmi.
Csiszolandó gyémánt lehet
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
Szépnek szép. Mennyibe fáj?
Üdvözlettel, Tibi
-
A 2. Vesztes
senior tag
Arany színben kérném szépen! Nagyon teccik ez a masina, remélem jó áron lesz!!
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
GSPLR
senior tag
Erős készülék lesz ez a középkategóriában. Ha minden igaz, akkor az árral sem lesz gond.
Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest