Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebeegee
tag
Én a kamerájára vagyok kíváncsi, nagyon várom a tesztet. Az A3 kamerája nem volt rossz, de elájulva sem voltam tőle. Ha szép képeket lő és a záridő manuálisan állítható lesz, mint a nagy P8-nál meg a Lumiáknál, akkor nekem nagyon be fog jönni ez a telefon! Amúgy az A3-at azért hoztam fel, mert árban a vodánál ugyanannyiba kerül, mint a P8 Lite, tehát szerintem nem baj összehasonlítani őket.
-
thebeegee
tag
válasz
Matada2.3 #24 üzenetére
Műanyag. Bár eleve nem értem ezt a fémmizériát, az emberek döntő többsége a fémházas mobilját is tokban hordja.... A kamerája elvileg abban gyengébb mint a P8-é, hogy nincs benne optikai képstabilizátor és elvileg nincs külön proci a jelfeldolgozáshoz. Kíváncsi leszek a tesztre, jobban bejön ez nekem, mint a Samsung A3 (azzal van kb. egy árban).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mai adásunkban a Huawei P8 Lite-ot teszteljük, mely az 5 hüvelykes HD kijelző mellé nyolcmagos Kirin processzort, 2 GB RAM-ot és 13 megapixeles kamerát kapott.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest