- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #73 üzenetére
Nem érted, amit írtam. A Lite elsősorban egy single SIM -es szolgáltatós készülék, mellesleg elérhető a dual SIM is. Egy szolgáltatós készüléknek nem teljesen konkurens termék egy szolgáltatón kívüli, mivel az emberek többsége nem abban gondolkozik, hogy 8o.ooo, hanem 1, 3o, 5.ooo, 1o.ooo...stb. HUF.
Függetlenül attól, hogy melyikkel járna jobban. Tudom, hogy a P70 dual SIM, pont ezért írtam.
HA a Lenovo nem dobna piacra ennyi dual SIM -et, és többet kopogtatna a szolgáltatóknál, szerintem már rég nem itt tartana. Bár sanszos, hogy néhány terméknek az ára is magasabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mai adásunkban a Huawei P8 Lite-ot teszteljük, mely az 5 hüvelykes HD kijelző mellé nyolcmagos Kirin processzort, 2 GB RAM-ot és 13 megapixeles kamerát kapott.
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest