Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #100 üzenetére
Ez így pont nem igaz. Egészen addig nem volt ezzel gond, amíg ki nem hozták a Lollipop -ra épülő EMUI -t. Egyébként kell néhány nap, 1 hét és beáll a fogyasztás. 2500 -as akksikkal szokott hozni 4-6 óra kijelző időt. Pl. P7.
Kirin fogyasztása mindig jó volt.
Csodát viszont nem lehet várni, mert ahhoz nagyobb akksi kell. Pl. P70.
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #73 üzenetére
Nem érted, amit írtam. A Lite elsősorban egy single SIM -es szolgáltatós készülék, mellesleg elérhető a dual SIM is. Egy szolgáltatós készüléknek nem teljesen konkurens termék egy szolgáltatón kívüli, mivel az emberek többsége nem abban gondolkozik, hogy 8o.ooo, hanem 1, 3o, 5.ooo, 1o.ooo...stb. HUF.
Függetlenül attól, hogy melyikkel járna jobban. Tudom, hogy a P70 dual SIM, pont ezért írtam.
HA a Lenovo nem dobna piacra ennyi dual SIM -et, és többet kopogtatna a szolgáltatóknál, szerintem már rég nem itt tartana. Bár sanszos, hogy néhány terméknek az ára is magasabb lenne.
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #71 üzenetére
Sanszos, hogy szoftveres oka van a fényerőnek, ami viszont javítható.
Ez inkább szolgáltatónál fog fogyni. Az, hogy bejött a dual SIM, szerintem csoda kategória, így annyira nem konkurens a P70. Egyébként ha arra is jár a 2 év, és nem fontos a kamerás képesség, akkor van akinek jobb választás lehet.
Nekem több okból sem alternatíva a P70 (mondjuk ez sem), de ettől még nem tartom rossz telefonnak.
-
törölt tag
Szerintem nem jókor villan a vaku.
-
törölt tag
Navigációs sáv a menüpont neve.
-
törölt tag
P2 és P7 mini is volt.
Bár itthon nem nagyon voltunk érintettek. P7 mini meg nálunk G6 4G néven lett ismert.
Szerk.:
Na igen, ez már "csúnya" lett volna Mini névvel. -
törölt tag
válasz
benike1999 #37 üzenetére
56.ooo Józsi bácsi garanciával Kazahsztánból. DE ezt tényleg nem itt kellene...
Ne hasonlítsunk már szürke használt készülék árat hivatalos gyártóihoz. Főleg 4 hónapos modellt, főleg dual SIM -hez.
-
törölt tag
válasz
benike1999 #30 üzenetére
Jól el lett találva, viszont nem jobb.
DE fejtsd ki mire gondoltál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mai adásunkban a Huawei P8 Lite-ot teszteljük, mely az 5 hüvelykes HD kijelző mellé nyolcmagos Kirin processzort, 2 GB RAM-ot és 13 megapixeles kamerát kapott.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest