- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #105 üzenetére
6 nem, a 7 igen.
8 is szerintem új főverziót fog kapni, ki tudja milyen nevű következő droidot. HA csak addig nem változtatnak valamin, de 2 főverzió nem hiszem, hogy lesz. EMUI -ból addig biztos lesz több is, azok várhatók még. + az átlagos frissítések.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #100 üzenetére
Ez így pont nem igaz. Egészen addig nem volt ezzel gond, amíg ki nem hozták a Lollipop -ra épülő EMUI -t. Egyébként kell néhány nap, 1 hét és beáll a fogyasztás. 2500 -as akksikkal szokott hozni 4-6 óra kijelző időt. Pl. P7.
Kirin fogyasztása mindig jó volt.
Csodát viszont nem lehet várni, mert ahhoz nagyobb akksi kell. Pl. P70.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #73 üzenetére
Nem érted, amit írtam. A Lite elsősorban egy single SIM -es szolgáltatós készülék, mellesleg elérhető a dual SIM is. Egy szolgáltatós készüléknek nem teljesen konkurens termék egy szolgáltatón kívüli, mivel az emberek többsége nem abban gondolkozik, hogy 8o.ooo, hanem 1, 3o, 5.ooo, 1o.ooo...stb. HUF.
Függetlenül attól, hogy melyikkel járna jobban. Tudom, hogy a P70 dual SIM, pont ezért írtam.
HA a Lenovo nem dobna piacra ennyi dual SIM -et, és többet kopogtatna a szolgáltatóknál, szerintem már rég nem itt tartana. Bár sanszos, hogy néhány terméknek az ára is magasabb lenne.
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #71 üzenetére
Sanszos, hogy szoftveres oka van a fényerőnek, ami viszont javítható.
Ez inkább szolgáltatónál fog fogyni. Az, hogy bejött a dual SIM, szerintem csoda kategória, így annyira nem konkurens a P70. Egyébként ha arra is jár a 2 év, és nem fontos a kamerás képesség, akkor van akinek jobb választás lehet.
Nekem több okból sem alternatíva a P70 (mondjuk ez sem), de ettől még nem tartom rossz telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem nem jókor villan a vaku.
-
törölt tag
Navigációs sáv a menüpont neve.
-
törölt tag
P2 és P7 mini is volt.
Bár itthon nem nagyon voltunk érintettek. P7 mini meg nálunk G6 4G néven lett ismert.
Szerk.:
Na igen, ez már "csúnya" lett volna Mini névvel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz benike1999 #37 üzenetére
56.ooo Józsi bácsi garanciával Kazahsztánból. DE ezt tényleg nem itt kellene...
Ne hasonlítsunk már szürke használt készülék árat hivatalos gyártóihoz. Főleg 4 hónapos modellt, főleg dual SIM -hez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz benike1999 #30 üzenetére
Jól el lett találva, viszont nem jobb.
DE fejtsd ki mire gondoltál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest