- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A karcsúság ára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rozzo
tag
válasz
charlie1975 #48 üzenetére
Hát pesze, Youtube.
-
válasz
charlie1975 #48 üzenetére
Fenn lesz youtube-on. A cikket frissíteni fogják. (pár óra)
-
charlie1975
aktív tag
sajna nem tudom nézni az adást utólag van lehetőség rá valahol?
-
HuMarc
veterán
válasz
ergoGnomik #44 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, de én a szabadalmak terén keresném a megoldást. Lehet, hogy túl sok plusz szabadalmat kéne licencelni, és az túl drága lenne. Az a kevés Dual stand-by telefon, ami eljut szerény hazánkba is kb. 20 000 Ft-tal drágább, mint egy SIM-es társaik.
De az is lehet, hogy mivel a Dual SIM-es telefonok úgysem kerülnek bele a szolgáltatói kínálatba, így a legtöbb gyártónak meg sem érné, mert a szolgáltatóktól folyik be a legtöbb pénz.
Persze ez csak spekuláció, és lehet, hogy hülyeség
-
Barta89
csendes tag
Tesztek alapján 3D-s teljesítményben a Snapdragon600-al felvértezett S4 jobban teljesített, ez valós? Továbbá lehet e tudni valamit az Adreno320-as GPU adatairól valamit? Értem itt hogy hány magos és milyen "frekin" dolgozik.
-
andyz
csendes tag
Mit hoz a Samsung a Veletech-re?
-
ergoGnomik
tag
Mániákusan Dual Active telefont keresőként én arra lennék kíváncsi mik a valódi műszaki és gazdasági okai annak, hogy ilyen telefonokat nem készítenek? Mármint ide Európába, az itteni hálózatokon működőképes készülékeket. Az, hogy nincs rá kereslet, az nem valós gazdasági akadály, csak azt jelenti, hogy ki kell rúgni a marketingeseket. Már ha nyereség érhető el - akár csak közvetetten is - DA készülékek gyártásából és értékesítéséből. Az iTelefonra sem volt a megjelenése előtt kereslet.
Milyen jó is lett volna ezt a kérdést útravalóul adni a Mobilaréna MWC különítményének, hogy kérdezgessék végig a gyártókat!
Szerk.: Pontosítva, hogy erre a térségre vonatkozóan.
-
Szuper 5let! Lesz pár néző!
-
boripityu
csendes tag
Nem lennék a Samsungos srác helyébe kezd egy kicsit hasonlítani erre
http://www.youtube.com/watch?v=F0mTYeraQJM&feature=player_detailpage -
Bone123
HÁZIGAZDA
Továbbá megkérdezhetnétek a pontos típusát az S4 kamera egységének, amit Sony Exmor RS-nek hiszünk, ám az Exynos fotók mintha élesebek, részletgazdagabbak lennének a Snapdragonosoknál. Ezért jó lenne tisztázni, hogy pontosan milyen egység van melyik fajtában, és miért az (amúgy nem jelentős) különbség?
-
boripityu
csendes tag
Csatlakozom én is ehhez a kérdéshez
( Galaxy Note 2 )
Kérdés:
Van esetleg arról információ, hogy az S4 extrái (pl a gif-készítés) más modellek frissítéseibe is belekerülhetnek-e?
(megjegyzés: arra alapoztam a kérdést, hogy még ezután jönnek ki a 4.2-es frissítések több galaxy típusra is) -
No.01
addikt
Meg sok ilyet!!!
-
Robertoq
őstag
Várhatóan mikor lesz octa-s verzió és a Samsung szerint mennyivel jobb az aksikímélése a snapdragonhoz képest?
Segítségül tudjuk a Exynos 5 Dual képest:
Ezt tetézi a Samsungnak azon állítása, miszerint az Exynos 5 Octa akár 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az Exynos 5 Dual chip. -
jagelo
aktív tag
Kérdezném, mért néz ki minden telefonjuk ugyan úgy gondolkodtak e már a változáson? Mert ritka unalmas.és fárasztó köszönöm.
-
Morph33
tag
Első kérdés:
Milyen DAC található a Snapdragon-nos és milyen az Exynos-os verzióban? Igaz, hogy az Exynos-os verzióba Wolfson DAC lesz?
Ebbe a pohárba jó lenne tiszta vizet önteni.
Második kérdés:
Hardveresen van benne Fm-rádió chip? Ha van, akkor egy későbbi frissítés során visszakerülhet az Fm-rádió funkció?
-
GLOCK34
aktív tag
Most lenne jó egymás mellett látni a SuperAMOLED, Slcd3,Tft,Super Ips+ kijelzőket.
-
Burt1793
veterán
Nagyon sok újítás van, szerintem sokkal több a belső újítás most, mint S2-ről S3-ra. A külső itt most nem változott, de ezek az új fícsörök egészen értelmesek illetve hasznosak (persze vannak kivételek), az engem is érdekelne, hogy jönnek e a régebbi mobilokra is frissítések (a google playben már láttam a google fordítót, az hasonlít ahhoz, ami az S4-ben van, tőmondatokat egész értelmesen fordít még magyarról/ra is, ami lenyűgöző, hogy jól érti a magyart!)
Nagyon várom ezt az adást, nekem ez a telefon nagyon tetszik
-
-Faceless-
őstag
A telefon ütésállóságban javult-e valamit, vagy ha nem az új szenzorok rontanak-e ezen? (ezek mennyire érzékenyek)
Van-e, vagy várható-e valami érdemi fejlesztés/program/stb.... ami kihasználja a hardver brutális teljesítményét?
-
HuMarc
veterán
Akinek az S3 kényelmes volt (tehát a célcsoportnak) annak tökéletes lesz, ugyanis nagyon hasonló a két telefon, mind kialakításra, mind méretre hasonló az S3 és az S4. (és nem csak a képek alapján, mindkét telefon volt a kezemben, méghozzá a PlayIT-en, ha valaki kételkedne
)
-
M5Norbi
őstag
Vajon hány Android frissítést kap majd meg? Ez a hardver sok évig bírja majd az oprendszer újabb verzióit......
-
petipetya
nagyúr
Várom az adást.
-
Simba86
senior tag
Kérdés:
Van esetleg arról információ, hogy az S4 extrái (pl a gif-készítés) más modellek frissítéseibe is belekerülhetnek-e?
(megjegyzés: arra alapoztam a kérdést, hogy még ezután jönnek ki a 4.2-es frissítések több galaxy típusra is)
-
azért van benne innováció is, nem kevés. lásd még a szemmozgást követő alkalmazások, barométer, stb.
lásd a képet a lap alján.
a mobil piac jelenlegi fejlődését látva én nem hinném, hogy fél éven bellül bármilyen nagyon-nagyon innovatív dolog kerülne piacra. sem a samsungtól, sem mástól, és itt a moto feat google-t is beleértettem.
ez a telefon azért jelent meg most, mert két versenytárs már kijött az új generációs, fullhd-s készülékével, és ha most nem jöttek volna ki vele, később már nagyságrendekkel kevesebbet kaszáltak volna vele. ami samsung fejlesztés eddig elkészült, az belekerült az s4-be, ami meg nem, az meg majd a kvöetkezőbe került bele. nyilván ők örültek volna a legjobban, ha még fél évet tudnak rajta kotlani, és akkor már a saját soc került volna bele mindegyikbe, így viszont kénytelenek voltak ők is a snap600at használni. -
dr. Kind
aktív tag
Légyszíves ne ezt a topikot offoljátok szét, a teóriák gyártása mehet máshol / privátban, de ha lehet, ide csak telefonhoz kapcsolódó kérdéseket észrevételeket írjatok.
-
Blyan
félisten
Amúgy jó lenne, ha minden ehhez hasonló csúcsmodellnél egy illetékes be tudna ülni és válaszolni pár kérdésre.
-
oszi666
őstag
Erdekes ez az s4, de tul boszme.
-
autox3c
tag
Szerintem meg is válaszoltad már a kérdésben
Na meg hogy nézne ki, hogy mindenki jön az 1080p-s kijelzős csodákkal, a Samsungnak pedig, aki No 1 android oem nincs válasza a kialakuló trendre?
Szerintem ez a készülék jött látott és győzni fog, bár reménykedem benne, hogy később elérhető lesz az octa modell is, hiszen az az igazi -
HuMarc
veterán
Nyilván költői kérdés volt. Csak nem értem*, hogy miért adnak ki egy telefont, csak azért, mert az a szokás, hogy évente jön az új csúcsmodell. Az S3-al semmi baj nem volt, és senki sem kövezte volna meg őket, ha ülnek még rajta mondjuk fél évet, és piacra dobnak valami nagyon-nagyon innovatívat és újat, amilyen még nem volt.
*De, értem: Amíg van aki megveszi, mert trendi, addig nem kell innovatívnak lennie
-
djsunny
aktív tag
És a nagyobb méretű és felbontású finomított FullHD kijelzőt is szoftveresen frissítetted volna az S3-ban?
Ezen kívül mindenfajta terméknek ami eladásra készül az az eredendő célja, hogy profitot termeljen. Ez szerintem teljesen normális. Az már más kérdés, hogy van akinek nem jönnek a dollár milliók és van akinek igen.
Ettől hasznosabb kérdéseket várnak a szerkesztők szerintem.
-
Simba86
senior tag
egy általános iskolás gyereknek óvatosabban kellene... ez a kérdésed mindenről szól, csak nem magáról az S4-ről... provokálni meg felesleges
(mondjuk sztem alapból fel se olvasták volna a kérdést...)
mellesleg megválaszoltad magadnak... ez nem szól másról, csak a pénzről, a világ így működik, szóval okulj még
-
Blyan
félisten
Na, ez teljesen jó ötlet.
-
HuMarc
veterán
Egy kérdés:
Azon kívül, hogy a Samsung még x millió dollár profitot termeljen, mi értelme volt ennek a pár funkciónak egy új telefont kiadni, egy, az S3-ra érkező frissítés helyett?
[ Módosította: CoolMan ]
-
FET-MEN
veterán
ui: feketét hozzanak
-
MadMen
csendes tag
Ez egy jó kezdeményezés és ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vendégünk lesz a mai adásban, a Samsungtól érkezik a szakember, hogy a Galaxy S4-gyel kapcsolatos kérdésekre élőben próbáljon meg válaszolni. Emiatt fél 7-kor kezdünk.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest