- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Per lessz?
-
Kamikazeman
aktív tag
Homály!
Ja, már ti is észrevettétek... -
bluobluo75
őstag
válasz
osztraksajt #77 üzenetére
Üdv!
Ha lehetne egy picit jobb verzióban feltenné valaki youtube-ra?
De lehet csak én látom túl kontrasztosnak az adást
Köszönöm -
osztraksajt
őstag
Ez teljesen érthető a szolgáltatók és a vevők oldaláról azt kell hogy mondjam. El kell fogadni, hogy van a márkanévnek is egy értéke amit a termékeben meg kell fizetni. Csakhogy ezt a márkanevet fel is kell építeni előtte ami pénzbe került, nem lehet hogy kimegyek a piacra mint "aranysárkánytüze-mobile" (csak hasra ütöttem, a valósággal bárminemű hasonlóság a véletlen műve) és ugyanannyiért adom mint a piacon lévő jól bejáratott márkák. Esküdözhetek én hogy ugyanolyan, sőt még jobb, de ha nem vezetem be a piacra vagy agresszív marketinggel vagy árral (esetleg mindkettővel), addig nem lehet keresletet generálni. Teljesen érthető a piac reakciója hogy olcsóbban várja el, elvégre azt is tegyük hozzá, hogy nem lát az ember a Huawei óriásplakátokat, ami pénzbe kerül, Ezt át kell adni a vásárlóknak, mert akkor nem a hirdetés a marketing hanem az ár. De ez mondjuk közgazdaságtan első évfolyam második óra közvetlenül a bemutatkozás után.
Mondjuk egy szavazást kellene kiírni a cikk oldalára hogy mennyi lenne ennek a készüléknek a reális ársávja a telefonokról azért képben lévő Mobilarena közösség szerint. Azzal már lehetne menni egy szolgáltatóhoz, hogy erre és erre a készülékre ennyiért lenne kereslet.
De most mit vár a Huawei, hogy belógatnak egy 80 rugós kártyafüggetlen árat (ami mondjuk magasabb mint a Nexus S ára, ami ugyan nem fém hátlapú, viszont bizonyíthatóan jobb a szupportja, és a legfelkapottabb Android gyártó készíti) akkor mindenki itt fog tapsikolni hogy mennyire jó a telefon? Mindenki az áron akad fenn nem a telefonon.
Mert ez alapvetően egy nagyon jó telefon, specifikációi alapján igazi néptelefon lehetne csak nem jó az árazása. Képmérete pont annyival nagyobb mint a bestbuy SE Mini sornak hogy már használhatóbb, viszont még nem egy 4,3-as tepsi ami csak nagyobb kezű felhasználók értékelnek. Egyéb hardveres paraméterei abszolút naprakészek a mainstream vonalban, hozzátették a szükséges pluszt a fém hátlappal (ami ne legyen illúziónk százezres tételben kb egy 100Ft-os pluszköltség) és az SPB-vel (ami nagy tételben lehet mondjuk 1, de max 2K, de a nevesebb gyártók ugyanúgy tesznek rá shell ami szintén nincs ingyen nekik), tehát elvileg a siker adott is lehetne.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Valóban nem cél az, hogy híradót csináljunk. Ez csupán plusz egy "kapocs" köztünk és az olvasók között, mi ilyenek vagyunk, vállaljuk, és a jelek szerint ez hetente kétszer 500-600 embernek fixen bejön. Plusz a maradék több ezernek, akik utólag nézik meg az adást.
Nem kívánunk ezen változtatni, voltam én már élő műsor tévéfelvételén hat operatőrrel, bevágott riportokkal, fullos berendezéssel, három műsorvezetővel és két asszisztenssel, ez nem az a büdzséAzt viszont vettem (a Prada fórumáról), hogy az adás mellett érdemes csinálni kicsit vágottabb, csak a készülékre fókuszáló videót is azoknak, akiket nem érdekel a fejünk.
-
Kryczek
aktív tag
válasz
Mr.Skynet #71 üzenetére
igyekeztem észrevételként felhozni, semmiképen sem ledorongolásnak szántam. Azért volt kulturáltan megfogalmazva. Értem én hogy vicces meg családias meg haveri, de azért mindenben vannak minimális szakmai követelmények és azt gondolom, hogy ha ez a szerkesztőség igényesen, szakszerűen tudja tálalni a cikkeket (mert tudja!) akkor nem kéne lehúzni egy-egy idétlennek ható videóval. De mondom még egyszer, ez csak az én meglátásom, és nem bántásnak szánom...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az van, hogy a Huawei nem értékesít itthon (de máshol sem nagyon) open marketen, azaz függetlenül. A szolgáltatókkal pedig vívnak, hogy vegyék fel a kínálatukba az adott készüléket, de a szolgáltatói álláspont jellemzően az, hogy a samsung-lg.motorola-sony vonal előbbre van, mert azt ismerik az ügyfelek (könnyebben értékesíthető), plusz ezek a cégek reklámköltséggel is beszállnak. Egy kevésbé neves márka akkor tud bekerülni a kínálatba, ha rohadt olcsó (ZTE Blade, Alcatel), vagy ha valamiért mindennek ellenére úgy néz ki, hogy van rá vásárlói igény. Ha például azt írnánk erről a telefonnál, hogy a világ legfrankóbb cucca, és a fórumon ezzel mindenki egyet is értene, akkor a Huawei úgy menne a szolgáltatókhoz, hogy nézzétek meg ezt a cikket és a kommenteket, érdemes felvenni a kínálatba.
Szép világ ez egyébként, egy cikket is megérne, ha nem lenne confidential minden második llítás benne
-
ThorsHUN
őstag
Sracok ezek a Huawei termekek mikor jelennek meg? Mert a regesregen bemutatott Honor is igencsak a coming soon szinten van, legalabbis itt Magyarorszagon.
Semmit sem hallunk rola. Ez a Vision is ezer eve be lett harangozva, no meg az uj bazinagy baziszep bazibazi Huawei csucstelorol is a nemsokara jon dolog olvashato, de semmi konkretum...
Mikor, hol kerulnek ezek ertekesitesre? -
Mr.Skynet
senior tag
Hát ezen most besírtam, milyen kulturáltan sikerült szegényeket leoltani, grat
"épülésetekre javaslom" ezt olvasva az első gondolatom az volt, hogy ezek után össze ne fuss velük az utcán, mert hamarabb fogsz leépülni, mint felépülni
Így egyedi a MA és a PH tv is, jó ez így... egy rendes családias, haveros beállítottságú műsor az esetleges késésektől a bakikon át a viccelődésig. Ha hűh de komoly hibamentes műsort szeretnék nézni, megnézem a híradót ahol azt látom, hogy 4 éves gyerek fejéhez pisztolyt tartanak, a kép nem villog, az adás nem késik, relatíve szép nők próbálják elolvasni sunyorító szemekkel a tőlük 20méterre lévő "súgómonitort", és ami még fontos lehet, nincs rajtuk 4-5napos borosta
Bár rossz példa volt felhozni a híradót, elég lett volna az RTLklub szilveszterkor lenyomott Amerikai Taxi című filmre gondolni inkább, a kép-hang akadt stb. mondom ez van 2011-ben
Majd rájöttem, hogy lehet ez ennél szánalmasabb (2012), mert hát technikai baki mindenhol lehet, de mikor A mag című filmet a TV2 lenyomja pénteken, majd a változatosság kedvéért lenyomják másnap azaz szombaton is, azon már felnyerítettem
Szerk.: amúgy kissé tényleg drága, nah jó nem kicsit
-
törölt tag
Ennyi pènzèrt nem fogjàk venni az biztos.
-
tommjee
senior tag
Kicsit olyan fake Nexus S hatása van !
Átlagban nem rossz
-
Kryczek
aktív tag
Én nagyon szeretem a mobilarena-t, nagyon jók az írások a tesztek, de ez a tv-s rész valami elképesztően amatőr! Nyilván nem vagytok profi tv-sek, de ha alkalmatok nyílik arra, hogy egy szakembertől kérdezzetek, akkor azt feltétlen tegyétek meg. (kamerabeállítás, termékbemutatás, viselkedési formák tv adásban(egyik műsorvezető egyszer csak beesik- ez volt az egyik legelképesztőbb, már elnézést..), hogy jó e a kép vagy sem az technikai részlet, nem tartozik a nézőkre stb..) ne vegyétek ezt sértésnek, épülésetekre javaslom.
-
petipetya
nagyúr
Köszi az adást, közben meglestem a linkről.
Bog és Mindenki:
A Huawei mindig meglepetést okozott nekem és ez most sincs másképp - csak éppen negatív értelemben.
85-90 között már Desire S-t lehet kapni újonnan-függetlenül, melynek nem csak a hátulja mutatós, hanem az eleje is. A felhasználói felülete pedig simán odaver az SPB-nek. Azért éppen a HTC-t hoztam fel példának, mert most erről koppintottak bizonyos elemeket.
Csalódást okozott az is, hogy nem a Huawei saját felületével dobták piacra.Viszont egy MIUI-val már ütősebb lenne, az tény.
-
ronson
őstag
SPB launcher.
Egyébként várom az adást. Nekem az SPB minden készüléken egy nagyon apró ici-picit akad.
Bár ez relatíve, kinek mi az akadás. A launcher pro nagyon smooth, hozzá képest. -
SkyLaci
őstag
válasz
petipetya #62 üzenetére
itt már visszanézhető: http://myshowroom.tv/show/27d756e7-75ed-4d5b-a739-9904b4ae90aa
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Szólna valaki, ha fent van az adás? Mert addig nem mennék át a win alá.
Köszönöm! -
Nordic
Közösségépítő
De ugye azzal is tisztában vagy, hogy amit átírás helyett csinálsz az beleütközik az alapelvekbe?
Nem kellett volna semmit sem átírni, csupán beleszerkeszted a többi kérdésed az első hsz-edbe(4 különböző kérdést tettél fel). Nem véletlenül van 5 perc adva a szerkesztésre. No offense, csak jeleztem.
-
szabikaa14
tag
KÖszi az adást, jó volt!
-
Tomsec86
tag
a nokia standjáról is toljátok az infót
-
aszkaban98
csendes tag
FÉNYERŐT LEJJEBB KÉNE VENNI MERT NEM SOKAT LÁTNI KÖSZI
-
RaiDani
tag
Kicsit a fényerőt vegyétek lejjebb, alig látunk valamit, igaz csak a böngészőben és fehér háttéren.
-
osztraksajt
őstag
80K?
El kellene gondolkodni hogy árulni akarnak vagy eladni.
-
krisztian112
senior tag
A házikó egyébként azt jelenti, hogy azaz alkalmazás a főképernyőre kilett helyezve!
Jó az adás! Üdv Krisztián
-
bongeszo
aktív tag
azért volt ott reccenés a forgás közben is...
-
Obi Wan
tag
lesz rá frissítés???4.0 esetleg???
-
szabikaa14
tag
Akkor már lehetett volna az egész telefon HTC Sensation kinézetű.
-
Obi Wan
tag
Kép Hang OKÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
aszkaban98
csendes tag
minden jó hang kép
-
gybazsi
senior tag
Hello, hang kép ok
-
szabikaa14
tag
Hello!
Kép és hang oké! -
törölt tag
Hy
Engem érdekelne, hogy milyennek tartjátok Neo-hoz viszonyítva, illetve lehet-e már tudni hogy mikor és hol lehet kapni Magyarországon?
(böngészés, játék legyen! -
-
-Ptr-
csendes tag
Az a baj ezekkel a kínai cuccokkal, hogy az elején csili-vili, minden tesztben feldicsérik, csak semeddig nem tartanak. ZTE Blade-ről mindenhol dicshimnuszokat zengtek, megvettem, fél év után szerviz, főpanel csere, majd megint és megint. A végén kaptam helyette egy HTC-t, és ahogy olvasom a fórumokat nem én vagyok az egyedüli aki belenyúlt. Nekem a személyes rossz tapasztalatom pár évre biztos elvette a kedvem ezektől a gyártóktól...
-
jr1994
addikt
ez augusztusi telefon de csak most ér el hozzánk? nem is gondoltam volna hogy ennyit kell várni
böngészés most ne maradjon el!
-
rizso
addikt
No, ez igen szép egy telefon
Kíváncsi vagyok az árra...meg a részletekre.
-
Apika
addikt
Lássuk!
-
törölt tag
válasz
osztraksajt #22 üzenetére
De biztos nem lessz olcsóbb.Induló árnak igy szokták belőni,azt idővel olcsóbb lessz.De nem lepődnék meg a 80000ft-os áron sem.Bár szerintem a 60 lenne reális.
-
osztraksajt
őstag
60-70k-ért egyszerűen sok. Ha piacot akarnak szerezni akkor valamivel a többiek elé kell kerülni. Ez így kevés lesz.
-
törölt tag
Remélem árazása olyan lessz mint az alcatel OT-995-nek.Hasonló tudás,és inkább alcatel,de remélem majd a tesztből minden kiderűl.
-
Balázs1621
senior tag
Várom az adást, jó készüléknek tűnik. Max. 60k-ért jó vétel lehet, na jó legyen 70k, ennyiért van kb. a Galaxy W is.
(#20) 06209976900
Nekem ez jobban bejön, mint az Alcatel, de az sem egy rossz cucc.
-
pmikloska
aktív tag
Huawei U8850 Vision Cell Phone with Android 2.3 OS
customer price: $549.99Pfff...
-
dipeti
senior tag
Max 60-ért érdekes lehet.
-
Mi a fene, támad Kína, remélem jó árat társítanak hozzá, mert ZTE oldalról mostanság nem dobálnak valami hűha készülékeket.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
A "főképernyő" olyan, mint az Alcatelnél?
Véletlen?
(#3) Psytech
Egy "konkurens" lapnál ma került ki a teszt róla. -
SkyLaci
őstag
válasz
osztraksajt #10 üzenetére
mondjuk nekem mindegy hogy huawei, zte, vagy alcatel, lényeg hogy jó legyen és olcsó
-
Bog
HÁZIGAZDA
Sajnos nem lesz annyira jó áron, mint szeretnénk...
-
SkyLaci
őstag
válasz
osztraksajt #7 üzenetére
ja, eddig a Skate volt a csúcs kínai ami nálunk kapható, ideje lenne hogy több jó árú készüléket forgalmazzanak a szolgáltatók
-
Nordic
Közösségépítő
Érdekes....meglessük
.
-
osztraksajt
őstag
Majd ha nem csak a kínálat legalját kapjuk mobilfronton (pulse mini, 845, 858), akkor majd hiszek a szép hangzatos bejelentéseknek. Annyi ígéret jött már (Ideos x5, Honor) hogy most már a tényleges piaci bevezetés van hátra.
-
littlelion21
addikt
Na végre...pont ma kutakodtam valami értelmes teszt után - de csak norvégot (?) találtam...
-
SkyLaci
őstag
na jól hangzik, végre jönnek a normális kínai készülékek. (kínai = olcsó)
erről a készülékről már nyáron hallhattunk, talán pár héten belül kapható is lesz?
-
ducsidu
senior tag
Jónak tűnik,várom az adást
-
Psytech
őstag
Reggel óta nézegettem, hogy mikor kerül ki a mai adás szereplője
Ez mondjuk nem hoz annyira tűzbe, de megnézzük
Vodafone Smart Tab 10-ről nem tudtok valamit, mikor landol nálatok? Az viszont nagyon várós....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött a Vision, amely a középkategória egyik sikervárományosa lehet, legalábbis egy jó árral párosítva mindenképp.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest