- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
-
Kronk
őstag
Várhatóan mikor lesz a szolgáltatóknál, és melyiknél ha lehet tudni? Köszönöm!
http://totesz.myminicity.com/
-
s3nsitivity
addikt
Kijelző és mozdulatok -ban találjátok
Max/min ISO és záridő?
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
petipetya
nagyúr
Játékok? Ez most komoly? Szerintetek nincs semmi érdemleges dolog a telefonon?
"nincs rá lezsóidő"
-
Matada2.3
veterán
válasz s3nsitivity #43 üzenetére
Az ugye a nesze semmi fogd meg jól? Esőben bírja max..
Finn the human
-
petipetya
nagyúr
Légyszi mutassátok meg azt a motion gesztus menüpontot, ami előbb volt látható.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
s3nsitivity
addikt
IP53 -as besorolása van.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
petipetya
nagyúr
Korrekt súly, a kislányok és ecsetfejű ifjak pedig használjanak mást.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Egyetértek. Most én sem használom a szoftveres gombokat a telón (OnePlus One), és tűző napsütésben érzésre bökök az alsó káván található kapacitív gombokra. Simán meg lehet szokni, és szinte már csukott szemmel kezelhető lenne.
"nincs rá lezsóidő"
-
snorbi82
senior tag
nem tudom mi van... Csak 144p-ben hajlandó menni az adás..
Nem a netemmel van baj, mert más Y. videó megy, csak ez az adás nem...s3nsitivity: Köszi.. Akkor marad a felvétel...
[ Szerkesztve ]
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
MartOOn
addikt
Pff nezem az adast es hangosan kerdezem, hogy ezen (a videon) nem lehet minőséget állítani? Erre Asszony háttérből, miért akkor ez a két gáz csóka is lecserelodik? bocs remelem ez osszeszedettebb adás lesz mint a legutóbbi amit láttam.
Hajra srácok!HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Matada2.3
veterán
El kéne felejteni már ezt a kamerát, ez katasztrófa..
Finn the human
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK.
"nincs rá lezsóidő"
-
Drifter01
csendes tag
Valami van a kamerátokkal,homályos,pixeles.
-
bores11
újonc
hang, kép O.K.!
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN !!
-
tDr1v3r
veterán
Srácok, majd megnéznétek nekem hogy a szoftveres gombok előhozhatók-e a telón?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
umfrider
senior tag
Úgyis le lesz húzva. Ha másért nem, akkor a vastag árceruzáért. Biztosan nem az alsó, nem a közép ár lesz megemlítve.
Szerk.:
Ja! Meg majd jönnek a kínai gyártók készülékei és a Samu tömegcuccai. A rendszer, kezelhetőség, etc mellékes.[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
spawn21
veterán
válasz ForRedGlory #21 üzenetére
Ami szintén nem 270 ezer ft.
Ha pedig 205 ezer Ft-ért van hivatalos gyári garanciás.... De akkor ott az Expansysról.. Ami szintén nem 270. Vagy a speedshop a hivatalos Magyarországi forgalmazó? Ugyan kérleks24U+15p
-
Fejvadi
nagyúr
Vártam már ezt a bemutatót. Köszi.
-
dutrás
őstag
Végre TELEFONT is tesztelnek már
P50 pro/P40 Lite
-
Lall
veterán
Bruttó 235.000 Expansys-on gyári garival. Nincs jobban túlárazva, mint a többi csúcsmodell, sőt...
Én is vártam már a tesztet, kicsit szerintem késői, bár gondolom nem minden a MA!-n múlott.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
janeszgol
félisten
-
Balint1408
aktív tag
Várom.
A térerő veled van!
-
janeszgol
félisten
Hm, igazi csemegének tűnik. Na ezt is megnézem élőben. Erre kíváncsi vagyok.
h4h01 egyértelműen a Speedshop 270k. Ki a fene vásárol a Btelnél? Pláne HTC-t, amit nem is javítanak hazánkban? (Vagy már igen?)
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Kíváncsi leszek nagyon.
Értem én, hogy nem szereti a szerkesztőség a márkát, és minden szar és draga, meg nagy káva.....
205 ezer ft-ért vettem EU modellt. Nem Spedeshopos árat kellene majd mondanis24U+15p
-
opr
nagyúr
Véééééégre!
Húúú, ezt már nagyon vártam. Tudom, hogy nem a Ti hibátok, hogy eddig kellett rá várni, dehát sajnos amikor valamit ennyire várunk, nem biztos, hogy az észérvek lesznek a leghangosabbak a fejünkben.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
vacs
veterán
Simán meg lehet venni a legolcsóbb sufni gsmben is (jelenleg kb 185K-ért), csak arra kell figyelni, hogy EU régiós modell legyen.
Ha eu-s, akkor még számla sem kell, mert imei alapján a htc megadja rá a 2 év gyártói garanciát!(^)(>.<)(^)
-
Cypresss
senior tag
válasz CptAdamica #14 üzenetére
amúgy sem egy S7.
Kedvenc HTC trollom ide is megérkezett. Kérlek ne hagyd abba, jól szórakozom.
Az adást pedig mindennél jobban várjuk.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
nagyúr
Ezt a mobilt azonnal fogom olvasni, ha kijön az írott teszt. Mondhatni tömegek várják!
Az idei év egyik legjobb minőségű gépe.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Richie86
senior tag
Várós
-
BenHans
addikt
Yess!
Sajna pont nem leszek otthon, de amint hazaérek megnézem.Mindent bele!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
h4h01
senior tag
Bár, a youtube-on konkrétan nincs olyan videó, amit nem láttam volna erről a telefonról, de ezt sem fogom kihagyni..Érdekel, hogy mit, és mennyit hoztok ki az adásból..
Jah, és az ár is érdekel, hogy a gyorsboltos 270-et említitek, vagy egy btel féle 205-ezret hmm[ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
Ezt mar nagyon vartam!
-
dud998
őstag
Végre! De vártam már!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
Na ez tényleg érdekel.
TetszikHARLEY-DAVIDSON
-
Scrydhan
senior tag
válasz PowerBuldog #4 üzenetére
Igen,és egyik másik jól is néz ki hozzá,pl. az új ZTE eléggé úgy néz ki mint a HTC M9.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
naagabp
csendes tag
Sosem volt HTC mobilom, de nekem ez nagyon tetszik a képek alapján és rendkívül várom az adást és az írásos tesztet is róla. Én mindig bízom benne, hogy a tradícionális márkák még tudnak minőséget alkotni. Mindig ezt nézem elsőnek. Kiderül, várom a tesztet.
-
CptAdamica
veterán
Ismét Bone teszteli, ajaj.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
atike
nagyúr
Na végre. Ezt már régóta várom!
-
Scrydhan
senior tag
Pont amikor feladtam a reményt és a kinaiak felé fordultam :/
Jobb késöbb mint soha,nagyon várós mind az adás mind a teszt!2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.