Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
Egyetértek, pontosan ez az a szemlélet amit az informatikában nem volna szabad megengedni. Tudod ez a "szar, de a többi sem jobb"; meg a "semmi sem tökéletes". Kérdem én: miért nem???
Ahogyan mondod is, miért nem lehet legalább törekedni rá? Oké hogy egy navin, vagy pl. oprendszeren, egy grafikus engine-on, stb. nem múlnak emberéletek, de miért nem lehet úgy nekiindulni, hogy mi akkor is megoldjuk amit mások nem tudtak?A 2006-os IGO-ból nekem ez a szemlélet jön le -még ha nem is sikerült 100%-osan megvalósítani, de érezni hogy legalább a szándék megvolt.
A navman-nál egyelőre nem ez a látszat, de lehet hogy csak a kezdet volt nekik nehéz.
mod: belemostam sok oda nem illő dolgot az eredeti hsz-mbe...
-
John Fowler
tag
Teljesen egyetértek azzal amit írtál.
Még egy apróság amit az Igo a kezdetek óta nem tud megoldani, de pl az ezeréves destinator is tudta: ha kanyarodik az út, felülnézetben nagyon lassan forgatja utána a térképet (és akkor is darabosan). Egyrészt igénytelenül néz ki így, mésrészt funkcionális szempontból sem jó, mert nagy ráközelítésnél nem látom rendesen az előttem lévő részt.
A destinator nem tudom hogy az autó mozgási irányából számolta ki olyan finoman a kanyarodást, vagy csak feltételezte hogy a tervezett úton megyek; de mindenesetre ez nagyon profin volt megoldva benne.
-
John Fowler
tag
Az Igo bár messze nem tökéletes, de tényleg egy átgondolt, igényes program.
A legnagyobb baja egyébként hogy nagyon könnyen hozzá lehet szokni. Olyannyira, hogy a 2006+ után még a 2008 is gáz (legalábbis nekem).Gondolom a függőség oka nem véletlen. A 2006-ban valahogy minden pont ott van és úgy működik ahol és ahogy józan paraszti ésszel várható, mindenféle manualnézegetés vagy hasonló nélkül egyből megtalálni benne mindent. Egyedül a címmegadás kevésbé logikus, de meg lehet szokni.
Eddig akárhány alternatív szoftvert próbáltam (beleértve a 2008-at is) mindig volt valami olyan hülyeség ami nem tetszett, és nem bírtam úgy beállítani hogy nekem jó legyen -ezért előbb-utóbb mindig visszatért az Igo 2006+.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest