- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Tehát ezzel véded a flasht, hogy 2011-ben már illik olyan géppel rendelkeznie mindenkinek, ami akadásmentesen viszi...
Mintha egy olyan fontos és olyan sz@rráoptimalizált dologról lenne szó, ami köré muszáj konfigot fejleszteni, mert egyszerűen nem lehet tovább csökkenteni a gépigényét.
Az a szomorú tény, hogy minden jól optimalizált programhoz elégnek kell lennie egy 1GHz-es processzor, minden aminek afölött van a gépigénye, mesterségesen gépigényesített (pl. játékok), vagy simán csak szándékosan/bénaságból optimalizálatlan (pl. flash). Én alátámasztottam az álláspontomat és kösöznöm, meglennék flash nélkül. Nem a szívem csücske a M$, de akkor már tényleg inkább Silverlight...
-
Rhino666
addikt
Az, hogy teljességében optimalizálatlan, semmiféle hardveres gyorsítást nem ismer, többmagon, többszálon képtelen futni, lassú, bloatware, nagware stb. Röviden undorító, hitvány sz@r.
Ki beszél itt 100 éves gépről? Nekem nincs gondom a flash lejátszással, de amit a flash produkál, normális körülmények között párszáz MHz-en is ugyanúgy produkálnia kellene ha nem pazarolná ész nélkül az erőforrásokat. Gyakorlatilag a flash csak a villanyszámlát növeli, melegebb lesz tőle nyáron és szennyezi a környezetet (nem viccből írtam, ha belegondolsz, tényleg így van!!). Ismételten undorító, hitvány sz@r.
Szerk: Többieknek: Igen, akik ismeri egy kicsit is, azok mind utálják a flash-t, leginkább Adobe-ostul.
-
Rhino666
addikt
válasz
Speeedfire #60 üzenetére
Köze nincs a kettőnek egymáshoz. A flash egy undorító hitvány sz@r, a h264 meg egy elég jó codec. Normális dekóderrel (meg VGA-val) vinné az. Nem (csak) a lejátszó számít.
-
Rhino666
addikt
Egy Tualatin elég sok P4-et meggyaláz. De ahhoz ott az Athlon XP is. Végülis mindegy, csak ne P4 legyen.
Fú, hogy mennyire akartam én annó Ti4200-at, csak épp nem volt rá fölös 30k-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dying Light: The Beast
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest