Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
válasz
nemethati
üzenetére
Az attól függ,milyen szemnagyságú homokkal esnek neki. Sokszor inkább az a baj, hogy nem szeretnek tökölni egyedi dolgokkal. Lásd, számítógépház.
Ha odaviszel egy autó motorháztetőt, nem küldenek haza vele... Nekem szerencsém van,egy ismerősnek van ilyen gépe otthon.
Hamarosan fellövik az én gépemet is, legalábbis ezt ígérték. Persze lehetne finomítani, de én úgy gondolom ez már kerek ahogy van.
A tiedet már feltették! .-RESPECT-.Diszkriminációsbeprotezsálóshátszelesprotekciós hiba folytán kerülhetett fel a tied hamarább?
Az enyém már régen kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aruba 9004-LTE - branch átjáró- Ár alatt
- 3 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Wacom DTH-2452 - Digitalizáló tábla 24"- Új ára 944.000Ft
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha odaviszel egy autó motorháztetőt, nem küldenek haza vele... Nekem szerencsém van,egy ismerősnek van ilyen gépe otthon.
Az enyém már régen kész.