- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Szép. És ízléses.
-
Hmm, én csak most találtam meg a cikket.
Anno a "topikban" már gratuláltam, de most megtenném itt is.:
Gratulálok, nagyon szép lett a végeredmény! -
szab.tam
nagyúr
szép. nagyon szép.
ilyenkor elfog az irígység....
(gyk: sárga....)
-
h.adam.92
őstag
nagyon szép lett, minden elismerésem.
-
törölt tag
Ez nagyon komoly! Elegáns és erőt sugárzó gép lett!
Nekem is kéne valami pofásabb megjelenést varázsolni a gépemnek, de ahhoz sok pííz kell...
-
fasirTTT
őstag
te tudsz valamit
-
Pubszon
veterán
Gyönyörű munka, gratulálok!!!
-
Edeeth
csendes tag
Tényleg nagyon szép lett, ezt tanúsíthatom is, hiszen láttam élőben.
Igaz nem mindig néztem jó szemmel az éjszakába menő munkálatokat, illetve csodálkoztam,hogy egyáltalán lesz-e ebből valami gépnek nevezhető,de a végeredmény abszolút jó lett! -
marked one94
őstag
Élképesztően jól néz ki
-
renato
aktív tag
pfú gecc, nagyon ott van, grat!
-
motorhead
aktív tag
válasz
nemethati #82 üzenetére
Csak kibírom valahogy. Nekik is ezt mondtam, lehet ezért lettél előttem...
Kár volt az elszólás.No meg azért van most több gép is valóban, fellendült a szakma.Reméljük nem fog hígulni, bár elég jó a szűrés.Minden gép szép eddig ami fent van, és valahogy jobban mutatnak mint ha csak képen nézegeti az ember.
-
nemethati
senior tag
válasz
motorhead #77 üzenetére
Tudom, hogy a tiéd már kész van egy ideje. Én spec. azt hittem hogy felteszik majd együtt őket, de most csak 1 gép/hó lesz állítólag. Véleményem szerint nem kell minden hónapban felmennie gépnek, legalábbis csak ezért ne kelljen már heteket várnia szegény moddernek a felkerülésig
r-chee: a cső nagyon hajlékony, nem is tudod megtörni, csak kilapul egy kicsit ha túlfeszíted. A víz pedig -ahogy a többi kiegészítő is- innen lett rendelve. Olyan piros, mint a képeken, elég szép áttetsző a cső a nagy falvastagsága ellenére is.
bartucc: hajrá, precízen, átgondolva. Máshogy is lehet, csak nem éri meg
Ventik maradnak így az tuti, de majd beszerzek egy passzív radit + a tápra is blokkot, akkor majd csinálok valami szép takarólemezt a ház tetejére.Köszi az elismerést/gratulációt Mindenkitől
-
Daffchy
őstag
Nagyon szép lett, tetszik ez a minimal design...
-
tomic
addikt
Komoly kis cucc. Szép és igényes lett.
-
bartucc
addikt
Nagyon tetszik, és az igényesség tényleg mindenek felett, erkőt építek most, és a jól van ez úgy biztosítéklecsapást meg a ház csúnyaságához vezetett. Most precizen csinálom, nem sajnálva rá annyira a pénzt. Az én gépemet is dizájnolni akarom, de először kellene majd egy masszív ház a jelenlegi helyett. Mert hát sz...rra nem lehet építeni
Egy kérdés/észrevétel: a ventikre nem tervezel valami kis dizájnos fedlapot aluminiumból. Ennyi kötözködnivalót találtam, nagy elismerésem a munkához. Mennyi idődbe került összesen? (én ventis hűtés híve vagyok, de arra is vannak terveim átalakítás téren, bár ennyi munkával biztos nem fog járni)
U.i: féstés/fényezés mennyibe került? Priviben el tudnád küldeni?
-
r-chee
őstag
Gratulálok, szép munka
.
Kérdés: A Masterkleer cső kellően hajlékony, ill. milyen márkájú/típusú hűtőfolyadékot/adalékot használtál a vörös színhez, és a valóságban gondolom vörösebb a víz, mint képeken? -
motorhead
aktív tag
válasz
nemethati #63 üzenetére
Az attól függ,milyen szemnagyságú homokkal esnek neki. Sokszor inkább az a baj, hogy nem szeretnek tökölni egyedi dolgokkal. Lásd, számítógépház.
Ha odaviszel egy autó motorháztetőt, nem küldenek haza vele... Nekem szerencsém van,egy ismerősnek van ilyen gépe otthon.
Hamarosan fellövik az én gépemet is, legalábbis ezt ígérték. Persze lehetne finomítani, de én úgy gondolom ez már kerek ahogy van.
A tiedet már feltették! .-RESPECT-.Diszkriminációsbeprotezsálóshátszelesprotekciós hiba folytán kerülhetett fel a tied hamarább?
Az enyém már régen kész.
-
Tybee000
aktív tag
nice
A négy ventinek milyen hangja van ott felül?
-
tarczali
tag
Szép! Grat hozzá!
-
atike
nagyúr
Nagyon szép lett! Tetszik! Nem semmi meló volt vele.... Szép munka!
-
Robi BALBOA
őstag
Hát ez nem kispályás, gyönyörű munka és az a piros hűtőfolyadék nagyon megdobja a látványt!
Minden elismerésem! -
Szirti
tag
Nagyon szép munka, elismerésem
Csak nehogy úgy járj vele mint Chef bácsi a plazmatévével
-
Raptor69
csendes tag
Minden elismerésem! Nagyon tetszik a ház! Erre igazán büszke lehetsz.
Sztem a fényképedet is hozzátehetnéd!
-
Solten
őstag
Szep munka...
-
JoeYi
őstag
hát ez komoly
-
Csudás-mesés!
-
Seirus
tag
Bevallom cikk olvasása közben volt bennem egy ilyen "normális ez? ennyit germózni vele
" de amikor megláttam a végeredményt...csak gratulálni tudok
-
LackoMester
addikt
Szép lett.
-
Genji
őstag
Ennek a fele se tréfa. Precíz, igényes munka. Minden tiszteletem a tiéd.
-
nemethati
senior tag
motorhead: homokfúvónál azt mondták, hogy inkább nem szórnák meg mert lehet behorpadna itt-ott. Hajrá, finomítasz még valamit a gépeden?
sundor16: én Pr@ktikerben vettem, a tükör volt ~2500, a sima ~1500HUF. Tekercsekben lehet kapni.
Örülök hogy Nektek is tetszik
-
-
jones965
Modder
-
Narancs
őstag
Le a kalappal, gyönyörű lett a gép
-
Gerisz
addikt
Szép munkát végeztél! Tetszik az összhatás!
-
szuper-t
őstag
Félelmetes
van 1 durva összképe :d megérte a munkát Ügyes
-
motorhead
aktív tag
A festékboltokban kapható ragasztós papírcsík tekercsek erre tökéletesen jók.Az egyik felét ragasztod onnan ahonnan nem akarod,hogy festve legyen, a másik felére meg tehetsz sima papírt.A fényezők is így dolgoznak, ha elemet festenek az autókon pl. Asszem kitakarásnak hívják..
-
motorhead
aktív tag
Szép lett a végeredmény, gratulálok! Nem lett volna a közelben homokszóró műhely? Nem kellett volna annyit germózni a csiszolópapírral.Másfelől meg kézzel nehéz egyenletes sima csiszolást csinálni.
Ahogyan te is megfogadtál jó néhány dolgot az utolsó nekifutás előtt, na én azt fogadtam meg, hogy a büdös életbe nem akarok többet semmit csiszolni.Utálatos dolog.Bármit festetek előtte homokszóróval lenyomatom.Elég sokat járok fényezőhöz, nagyon szeretik ha olyan felületet kell festeni ami tökéletesen le van homokolva. Azt még zsírtalanítani sem kell,és legtöbbször a szórógitt sem kell festés előtt.
Szóval még egyszer gratulálok as szép végeredményhez, és találkozunk a pc-style.hu-n. -
nemethati
senior tag
Köszi a gratulációkat Mindenkitől
Hajrá, csináljatok Ti is szép gépeket! -
Cthulhu Dawn
őstag
Aztabüdösmindenségit, ez nagyon szép lett
!
-
Chaser
legenda
Respect
Ha lenne Chaser's Choice plecsni egyből rányomnám
-
Stylo
csendes tag
nagyon szép lett, nekem bejön gratulálok hozzá
-
rolkaDb
aktív tag
Nagyon szép és igényes munka, grat.
-
hemaka
nagyúr
szép és igényes ház
-
AXisBOLD
addikt
nem csak profin dolgozol, de remek ízlésed is van.
gratulálok
-
P.K.Gabesz
tag
Hát ez valami eszméletlen jó lett, gratula
-
Szép szép az a vízhűtés!
-
Bocaa
senior tag
szép
1-2 hét múlva befejezem a vízhűtésem arról lesz egy cikk ahol egy brutálítzléstelen és brutál erős vízhűtést mutatok ott minimal gány lesz inkább a kulcsszó -
nagyon szépre sikeredett, csak gratulálni tudok!
egy kérdést viszont engedj meg!
szabad tudni, hogy honnan vajaztad a hűtőfolyadékba a színezőt? -
Gyula84
veterán
Az utolsó elég szép lett. Grat hozzá.
-
Boxi88
őstag
Ez valami fergetegesen néz ki! Minden elismerésem! Grat
-
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Először is köszönöm szépen mindenkinek az elismerő szavakat, igazán jólesik hogy így gondoljátok! Ezért is megérte csinálni!
adamka16: ha lesz időm összeszámolom a sok kis apróságot is - mint pl. vegyes méretű fekete csavarok, 5000HUF kb. összesen.
Krisinto: egyik barátom munkahelyén festették le a srácok, ipari festék + vékony lakkréteg.
jaja1981: a festés nekem egy minőségibb whiskey volt, oldallapokkal együtt.
hackeeeee: igen én is magamnak csináltam az előzőt, de ezt tartósabbra szerettem volna + itt a harmadikon eléggé be vannak korlátozva a lehetőségeim. De azért az írót lefújtam.
XuChi: nincs az az isten, dögnehéz
ronson: mutogattam bent melóhelyen, erre jött a "na még pár neoncsövet bele" szöveg...majdnem agyvérzést kaptam, a világítás direkt lett ilyen exkluzív.
DaveJr: nem kényes, bírja. A festékvastagsággal sem volt baj mert rengeteget lecsiszoltam belőle többek között ezért is.
A ventik elhelyezését pedig máshogy nem tudtam megoldani, így egyben van a házzal.
Következő projekt a vízhűtés passzívvá-tétele lesz -
Savaria_01
tag
Szép Lett GRAT!!!!
-
Black Dragon
addikt
WOW ez állati szépre sikeredett, GRAT!
-
Mazsika
őstag
nagy szép munka! na ez már modding a javából!
-
-
DaveJr
őstag
Nem nagyon kényes ez a fényes fekete festés?
karcokra gondolok leginkább
Bár mondjuk a porfestés elég kemény felületet ad.
A másik kérdésem hogy mennyire vékonyan tudták megfújni neked az elemeket...nem volt gond a vastag porfesték réteg miatt az összerakással?Amúgy le a kalappal. Én is hasonlón töröm a fejem a Chieftec házamnál...csak én teljesen belülre akarom rakni a hőcserélőt...
-
Arkar
aktív tag
Ez igen!
nagyon jól sikerült! Grat.!
-
ronson
őstag
A moddingosok jó részének nagy ízlésficama van. Előszeretettel alkalmazzák az általam csak "hülyegyerekdizájnnak" nevezett képi világot.
Viszont ez a gép gyönyörű, letisztult. Gratulálok.
-
Probber
őstag
Ez igen, nagyon szép lett, a sok belefektetett munkaóra mutatja magát a végeredményen!
-
maláj
addikt
nagyon szép lett, elismerésem
-
Gratulálok! szép lett!
-
Huhh, szép (és nagy) munka
-
zsirfecske
addikt
gyönyőrű!
-
Kelvin
őstag
Nagyon szép lett!
Ügyes vagy , gratulálok -
vergilx
őstag
szééép munka
-
F e Z o
veterán
Szép munka....a festés gyönyörű, a fekete-vörös szinösszeállitás nagyon mutatós....
Csak ne kelljen sose megbontani... -
FRENK1988
veterán
Na le a kalappal. Mármint a munkára és a cikkre értve.
-
XuChi
addikt
Atya ég. Ez gyönyörű lett
Versenyre nem nevezel be a géppel?
-
dfdfdf
őstag
Fasza lett nagyon, szép munka!!
-
Isee
senior tag
Minden elismerésem
-
hackeeeee
Jómunkásember
A dvd feketítésével mi volt a baj?
Amúgy szép munka, grat.
Haver szépen megfújta magának csillogó feketére a ház belsejét. Sztem tuti, hogy olcsóbb megoldás, de ha az ember tud nagyon picit bánni a fújós festékkel, akkor szépen meg lehet csinálni. Viszont ez a tuti.
Ha csinálnám én is magamnak fújnám, mert úgy az igazi.
-
jones965
Modder
Had gratuláljak itt is.
Gratulálok, szép munka. Remélemhamarosan viszont látod máshol is.
-
jaja1981
addikt
Szép lett.
Egy kérdés.
Mennyiért por festenek egy ilyen házat?A belső fényes festés valóban előnyös, mert a világítás fényeit nem elnyeli, hanem szórja, így homogénebb hatás érhető el.
Én is a következő házamon kipróbálok fényes belső festést, de jó lehet. -
^Clown
addikt
Baromi szép lett, igényes munka
-
total90
veterán
Elég jó cucc
Én is most vágok bele egy minimál moddingba... de még egyelőre jönnek az alkatrészek
-
Krisinto
őstag
Huhh nagyon nagy meló van benne tényleg.
Jól sikerült !
Én csak a belsejét szeretném majd átfesteni a házamnak,de erre is majd nyáron kerül sor!
Milyen festéket használtál hozzá? -
Tényleg nagyon fasza!
-
kételkedem
addikt
Megérte a sok munka, sokkal szebb a mostani, mint a kiinduló állapot.
A ház tetején nem annyira tetszenek a ventik, de ez csak kukacoskodás! -
tomika
aktív tag
Egészen elképesztő a végeredmény!
-
Zodicus
senior tag
Na ez a nem semmi.. Gratulálok, gyönyörű lett!
-
tálusz
tag
Minden elismerésem, nagyon baba lett!
-
Gude
senior tag
Ügyes munka!
-
luw2win
őstag
Iszonyat precíz és nagyon szép munka
-
adamka16
őstag
Grat. Szép írás nagyon!
A végtermék is nagyon tetszetős lett, mondjuk sok munka után nemcsoda.1 van csak ami nem tetszik a ventik a ház tetején, valami szép disegn-os darab szebb lett volna, de összességében tényleg jó lett a végeredmény. Esetleg az árakról tudunk valamit amibe került a cucc? vizes részen nagyjából otthon vagyok, de pl festés, ilyesmi mennyibe fájt?
-
BloodRay
veterán
Gratulálok, nekem nagyon tetszik! Gyönyörű lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Synology NAS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged