- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #30 üzenetére
Vagy mégis? [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
idegen lény #28 üzenetére
Ott nem tudsz "maradandót" alkotni..
De mint már korábban is említettem..ha ennyit látsz bele az MC-be vagy ha magyarázni kell hogy miért is jó akkor mindegy isDiopapa Hanem mert színes és nem kopár vagy vértől fröcsögő?
Annyira való gyerekeknek mint a homokozás..azok is tudják élvezni de lehet igen komoly szinten is művelni. -
boost
veterán
válasz
idegen lény #20 üzenetére
képzelőerő?
-
Sirandrish
legenda
válasz
idegen lény #22 üzenetére
A homokvárat csak arra fel írtam mert megemlítetted hogy miért nem foglalja le magát az ember valamivel ami inkább művészet.
Erre írtam hogy attól hogy az MC-be felépíted a parlamentet, attól még élőben nem biztos hogy sikerül, de mondhatnám azt is hogy nem feltétlenül tud agyagozni..Egyébként hogy a homokozó gyerekeknek való, erre csak ennyi mondok -->
Csak tessék! Szólj ha megvagy
Ez durván olyan mint amikor az emberek azt mondják hogy a Mario gyerekes...hát nem tudom..mi haverral nekiestünk a Galaxynak mindketten 25+éves fejjel és konkrétan lesz*ptuk magunkat 1-2 helyen. És a poén hogy a galaxy még a könnyebb Mario játékok közé tartozik...a Mario 64et, vagy a Sunshine-t csak nyugtató használata mellett javaslom
-
Sirandrish
legenda
válasz
idegen lény #20 üzenetére
Csak kellően nagy tervet kell megvalósítani és elég messziről kell nézni.
Ha egy kockát számolsz egy téglának akkor igen impozáns dolgokat lehet művelni..Mellesleg a való élet és a virtuális lego között van egy icipici különbség...fizikának és gravitációnak hívják.
Ez úgymond nincs a Minecraftba..szóval amit MC-be felépítesz az igen nagy valószínűséggel az életben összedőlne mint egy kártyavár.
Többek között MC-ben én is elég komoly dolgokat tudtam építeni, mégsem tudok még a vízparton egy sz*ros homokvárat sem csinálni mert összedől mint atom -
Iratus bug
tag
válasz
idegen lény #7 üzenetére
Ezzel a csúnya grafikával hihetetlen szép dolgokat lehet épiteni. Már harmadik ikszen túl vagyok de belezúgtam 4 hónapja első játék után. Nézd meg és lásd a szépségét: [link]
-
Diopapa
addikt
válasz
idegen lény #10 üzenetére
Sandbox játék. Aki gyerekként sem találta fel magát egy doboz legóval, annak nem ez a játéka. (no offense) Értelme nem sok, de akiben szunnyad némi kreatív hajlam, az nagyon bele tud feledkezni. Van aki logikai áramköröket épít benne, vannak akik a Trónok Harca helyszíneit építik meg, van akinek az is elég, ha épít egy pár tile széles házat egy pöttöm kerttel.
-
james001
veterán
válasz
idegen lény #14 üzenetére
Nem annyira bonyolult,ám annál hosszabb. Mire rálelsz az End-be vezető portálra,több hónapot is rá kell legalább szánnod. Bár ez függ attól is mennyire vagy szerencsés és találsz annyi Enderman-t amennyi szükséges a portál megnyitásához.
-
james001
veterán
válasz
idegen lény #7 üzenetére
Túlélő módban a saját életedért kell küzdened,nyersanyagokat kell találnod,házat építeni stb. hogy túl élj legalább egy éjszakát,utána meg fel kell "turbóznod" magad hogy eljuss a pokolba aztán pedig az End-be,hogy megküzdj a sárkánnyal. Kreatív módban pedig a saját elképzeléseid szerint építhetsz akármit,akár egy kalózhajót vagy kastélyt,egy egész várost is akár.
És mi van akkor ha szar a grafika?Ma már csak az über-zsíros BF4 szintű játékok a menők mert a kép lefolyik a tv-ről annyira jó? Pont ez a legjobb benne hogy olyan régi 8 bites stílusú a grafika,kicsit még retró feeling-et is ad.
-
mr. bryan
tag
válasz
Gratulálok.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Mondhatni egyfajta túlélő játékként is, mert ha beesteledik, akkor a saját életedért kell küzdeni, mert jönnek zombik. Nappal viszont búvóhelyet kell készíteni, meg egyebek. Multiban ismerősökkel érdemes játszani, mert akkor tud a legélvezetesebb lenni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
idegen lény #7 üzenetére
Ha ennyit látsz a Minecraftból az a te hibád és nem a játéké
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest