Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Ooorky, tegnap, 09:17
#11: "Haverokkal rájöttünk a lényegre:
Amíg nem volt munkánk, addig "élveztük", de amint beálltunk dolgozni, elveszett a "varázsa".
A "játék" nem ad mást, mint a munka élményét, hogy semmiből valamit hozol létre, de ha a való életben ezt megteszed, onnantól nem marad ló**** se." -
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény #30 üzenetére
Vagy mégis? [link]
-
idegen lény
addikt
Már nem csak pletyka: [link]
-
idegen lény
addikt
válasz
Sirandrish #23 üzenetére
A Galaxy-k a legjobb játékok Wii-re. Én is tervezem a beszerzését.
-
idegen lény
addikt
válasz
Sirandrish #21 üzenetére
Talán nem homokból kéne építkezni. Nem véletlenül írtam az agyagot. A homokozó gyerekeknek való, a felnőttek már igyekeznek hasznosabb és maradandóbb alkotásokat létrehozni. Azt meg egyszerűen nem hiszem el, hogy PC-n nincs ehhez hasonló 3D-s építőprogram garmadával szögletesség nélkül. Persze meg tudom érteni, ha valaki beleszerelmesedik egy játékba, nincs ebben semmi rossz, csak leírtam a véleményemet. Könnyen lehet, hogy nincs igazam. De hogy a konkrét témához is hozzászóljak, való igaz, hogy a Wii U-t a paddal ennek a játéknak "találták ki". A grafika itt úgysem lényeges szempont. Bár én személy szerint nem szeretném, ha a Nintendo ebbe az irányba fejlődne tovább, mert már a lego-játékokért sem nagyon rajongok. De ez megint csak a magánvéleményem.
-
idegen lény
addikt
válasz
Iratus bug #18 üzenetére
Ez egy óriási, végtelen lego. Azt látom, hogy képes kihozni a kreativitást az emberekből, de azt már nem, hogy akiben ennyi alkotási és művészi érzék van, az miért fecsérli az idejét, - gondolom nem kis idejét - virtuális legózásra, mikor nyilvánvalóan képes lenne szögletesség nélküli, igazi művészeti alkotások létrehozására is, például videojátékok létrehozására. Ez a szögletesség nekem a legóban mindig is kiábrándító volt. Sose lett olyan a végeredmény, mint amit elképzeltem. Akkor már inkább agyag.
-
idegen lény
addikt
Mitől ilyen rohadt népszerű ez a játék? Unalmasabb, csúnyább grafikájú és primitívebb játékkal nem találkoztam még egy konzolon sem! Akkor sem kéne, ha ingyen adnák! Mitől vannak ezért annyian meghalva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged