- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
Sirandrish #23 üzenetére
Nem attól lesz valami "gyerekes" v. "felnőttes" mert nehéz v. könnyű.
-
idegen lény
addikt
válasz
Sirandrish #23 üzenetére
A Galaxy-k a legjobb játékok Wii-re. Én is tervezem a beszerzését.
-
idegen lény
addikt
válasz
Sirandrish #21 üzenetére
Talán nem homokból kéne építkezni. Nem véletlenül írtam az agyagot. A homokozó gyerekeknek való, a felnőttek már igyekeznek hasznosabb és maradandóbb alkotásokat létrehozni. Azt meg egyszerűen nem hiszem el, hogy PC-n nincs ehhez hasonló 3D-s építőprogram garmadával szögletesség nélkül. Persze meg tudom érteni, ha valaki beleszerelmesedik egy játékba, nincs ebben semmi rossz, csak leírtam a véleményemet. Könnyen lehet, hogy nincs igazam. De hogy a konkrét témához is hozzászóljak, való igaz, hogy a Wii U-t a paddal ennek a játéknak "találták ki". A grafika itt úgysem lényeges szempont. Bár én személy szerint nem szeretném, ha a Nintendo ebbe az irányba fejlődne tovább, mert már a lego-játékokért sem nagyon rajongok. De ez megint csak a magánvéleményem.
-
Anderw
csendes tag
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Teljesen igazad van. A játéknak pontosan annyi értelme van, amennyit a játékosok adnak neki, mert semmi sincs megkötve, mindent a játékosnak kell kiügyeskedni. Saját magát minősíti az, aki agyba-főbe szidja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest