- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
djyuri #25135 üzenetére
ha betöltéskor crashel azt valamelyik mod okozza általában, vagy kevés memória.
Beállítás szerintem a betöltést nem befolyásolja. Azt majd a világ betöltésekor fogja nehezményezni. Vagy mit állítottál el, tudod pontosan mi okozta? Akkor könnyebb segíteni ha tudjuk miről van pontosabban szó! -
apatyas
Korrektor
válasz
djyuri #25127 üzenetére
Azért a 775-ig nem feltétlen mennék vissza, ismerősöm laposán az intel integrált vackon nem indult el, a megoldása az lett, hogy arra a gépre régebbi javát kellett feltenni, azzal működött rendesen. Utána kéne néznem, abban milyen régi proc volt.. asszem felírtam ide a sztorit.
Megtaláltam, [#24664] HD graphics 3000 volt a renitens alany (gyorskeresés szerint ez a core ix-2xxx szériához tartozik), és 1.8.0_45 javára kellett visszamenni, ami ősrégi. Azzal gyanítom, a friss modpakkok nem üzemelnének. -
janos1988
addikt
válasz
djyuri #25124 üzenetére
Nálam egy i3-7100 (2,4 GHZ) és 8 GB rammal, ssd-vel (laptop) viszonylag tűrhetően mennek a nagyobb pack-ok (6 GB-ot szoktam adni nekik). Viszont ha még átállítom az MX150-es vga-ra az NVidia vezérlőpultban , tehát hogy ne az integráltat használja (Intel HD620), akkor még kicsit tudok javítani vele a teljesítményen, simább lesz a játék, 40+ fps. De az tény, hogy jobb lenne ha legalább 8-10 GB ramot tudnék adni neki.
-
Amur
addikt
válasz
djyuri #25124 üzenetére
Szia!
A legnagyobb gond hogy nem használja ki a több szálat. Meg tudja zabálni a procit egy rosszul optimalizált modpack, de inkább a memóriaigénye hatalmas a minecraftnak!
Abból modoltnál sosem elég. 8 giga egy lightosabb modpackhoz elég, még gyengébb procival is. A launcherban tudsz neki több memoriát adni.
Ha twitch kliens-es ott van a beállításoknál külön minecraft beállítások, és azon a fülön.
Gyári kliensben is találsz ilyen lehetőséget.
Lényeg hogy kb. 1 gigát hagyj a rendszernek, mert mindig többet zabál valamivel mint amit beállítasz! -
apatyas
Korrektor
válasz
djyuri #25120 üzenetére
Nemnagyon fogsz modpakkokhoz gépigényt találni. Úgy cakkumpakk, 200 modos pakkok igényelnek 8GB ramot (mármint, amiből csak 6-7GB-ot adsz a javának, hogy a rendszer ne fulladjon meg). Ha nem adsz a javának kézzel ramot a modpack launcherében, akkor természetesen összefossa magát az alapértelmezett 500MB-1GB-al.
Az nem egészen tiszta, hogy ez a Sprout most önálló mod ahogy írtad, vagy sok modból álló modpack neve-e, mert én csak az utóbbiként láttam google első oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest