- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ez aztán útmutató a javából
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
A lávát hogyan tudom odébb vinni? Vödörrel próbáltam, de semmi.
Amúgy csak azt sajnálom, hogy nem csináltam ilyen előtte-utána képeket, mert egy komplett hegyet faragtam át "ház"-nak (várnak
)Alpha multit próbálta már valaki? Én majd ma este próbálom meg beindítani, mert már van a környezetemben még egy ember, aki megvette a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- LEGO klub
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- További aktív témák...
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
)