- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Ez aztán útmutató a javából
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
A lávát hogyan tudom odébb vinni? Vödörrel próbáltam, de semmi.
Amúgy csak azt sajnálom, hogy nem csináltam ilyen előtte-utána képeket, mert egy komplett hegyet faragtam át "ház"-nak (várnak
)Alpha multit próbálta már valaki? Én majd ma este próbálom meg beindítani, mert már van a környezetemben még egy ember, aki megvette a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 ULTRA Eladó!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyelőre csak átfutottam, hogy nagyjából mi van benne, majd este vagy valamikor neki állok jobban. Eddig csak 3db aranyat találtam(4et, de abból egyet tönkretettem, mert kőcsákánnyal álltam neki és csak aztán wikiztem...), de így már tudom merre keressem. Az iránytű, meg nagyon hasznos kütyü, egy métert sem megyek nélküle 
)