- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
Set-Comment™ #198 üzenetére
Hülyeségeket beszélsz és kiforgatod a mondanivalót. Nem csodálom, hogy páran már rádszóltak itt a topicban.
Az angrybirds is tömegeket mozgatott meg, meg adolf hitler is... mégse hivjuk őket "komoly játéknak".
A beletolt játékidő sem teszi a Q3at komoly játékká, függetlenül attól, hogy eSport szinten üzték/űzik világ szerte. Pont hibátlanul lehetne akár konzolszemét is.(moderáltam magam, mielőtt a moderátor teszi)
-
gianni85
veterán
válasz
Set-Comment™ #152 üzenetére
csak egy dologba kötnék bele, kihagytál valamit, itt:
FPS-ben ugye opcionálisan segit a rendszer konzolon
Bár a legtöbb esetben alapból aktiválva van, de ki lehet kapcsolni -
satee76
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #55 üzenetére
Csak egyetérteni tudok veled.
-
Zöld izé...
csendes tag
válasz
Set-Comment™ #116 üzenetére
Kikérem magamnak hogy én bármilyen témában valamiféle guru lennék!!
Talán csak nagyon picit tapasztaltabb, de semmiképp nem guru.
-
válasz
Vagy csak teljesen mások az igényei, mint ahogy senki sem egyforma, de azért Te legalább megmondtad a tutit.
-
keIdor
titán
válasz
Set-Comment™ #89 üzenetére
Az FPS-ről lehetne vitatkozni, viszont nekem megy mindkettővel, úgyhogy lehet játszani FPS-t gamepadon.
3shae: Marhára nem, én is ismerek ilyen embereket, 800x600 Medium-on futott neki a Fallout 3 Medium-on. A hardver pedig i7 920 volt, GTX-680 és Full HD monitor.
Szerinted? Mondtam a gyereknek hagyd a f@szba, vegyél Xbox 360-at és akkor jól fog kinézni a játék. Vett is.Tényleg van ilyen balfasz.
Integra: Nem csak a mai tizenévesek ilyenek. A fent említett humanoid a kollégám, 26 éves.
-
LBandi
aktív tag
válasz
Én meg az tállítom hogy a konzol nem feltétlen kényelmesebb mondom úgy hogy én nem igazán szeretem az fps, sport, szimulátor játékokat. Stratégia, rpg és egyéb játékokat jobb pc-n bill+egérrel tolni.
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #83 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy nem használtam (egy vagy akár több) konzolt huzamosabb ideig?
-
törölt tag
válasz
Űberokosnak tűnsz, hogy ilyen szavakkal dobálózol, de fordítva sül el. Főleg, hogy látatlanba megállapítod, hogy közöm nem volt konzolhoz.
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #15 üzenetére
Ott a konzol, kenyelmesebb, van rajta youtube, net, es ket gombnyomas elinditani egy jatekot.
Ezek az igazi érvek! Tudtommal PC-n is van YouTube. Mintha tegnap használtam volna, de nem merek rá megesküdni. Két gombnyomás helyett a PC-n két kattintás egy játék indítása. Nem tudom milyen ujjaid vannak, de Sasha Grey fixen megirigyelné, ha te gyorsabban nyomod a gombokat a gamepad-on, mint én az egéren. Próbálj konzolon Diablo 3-al vagy Battlefield 3-al játszani. Ezeket szerintem hagyjuk, persze fifázni pont tökéletes (vagy mi az isten) az 50 inch-es plazmán, de nagyjából ennyi. Na jó, meg az autószimulátorok.
Btw. ez egy parttalan vita. Jó mindkettő.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Set-Comment™ #15 üzenetére
20 000 fél évente és up to date. Nem kevés, de nem is kell talicskával hordani bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest