- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
gianni85 #191 üzenetére
Szerintem az "igazi" gémer "igazi" játékkal játszik.
Számomra az "igazi" jelzőt olyan játékok kapják meg, amelyek nem arról szólnak, hogy 2 óra alatt végigvitted és akkor most mi a f@# van?...
... hanem amibe nem csak az idődet, de a tudásodat is bele kell tenned.
Olyan játékok, aminek a mélyebb ismerete adja meg a mélyebb és tartósabb sikerélményt.
Ilyen pl. a WoW, vagy a Fallout 3/Vegas sorozat, amelyekkel tényleg nagyon sok időt töltöttem.Ezekhez elengedhetetlen az, hogy tájékozódj, tanulj, ismerd meg a részleteit, amelybe a játék készitői, a fejlesztők beletették a soktizezer munkaórát, tudást és kreativitást... igy téve teljessé a játékélményt.
Nem véletlen választják meg ezekhez a grafikus enginet sem, aminek a beállithatósága, egyedire szabhatósága RÉSZE a játéknak, az élménynek.E mellett ( ismétlem és hangsúlyozom számomra ) minden más játék "tinglitangli" jelzőt kap, am NEM EGYENLŐ azzal, hogy rossz lenne vagy szar lenne, de ezekre tök jó platform bármelyik konzol is.
Egész konkrétan a Trine 2-vel XBOX360on marha jól elszórakoztam a lányommal és az unokahúgommal, mire kitaláltuk mi hogy merre és hány méter. De SOHA nem ülnék le a PCm elé játszani ilyennel.Én igy értelmezem az igazi gémer dolgot. Ez nincs összefüggésben, hogy ha valaki 30 éve játszik kvarcjátékkal.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
gianni85 #155 üzenetére
Jogos.
Tenken, Zöld-izé: akkor nekem most szegyellnem kell magam mert 2 eve egy Mortal Kombat miatt vettem konzolt mivel pc-n olyan nem volt es imadtam gyerekkoromban?
Azert mert valaki hulye, es van konzolja meg nem osszekapcsolhato a ketto, kicsit fura elkepzeles ez a vilag meneterol. Ez is egyfajta onigazolas keresese inkabb. -
Tenken
őstag
válasz
gianni85 #140 üzenetére
Nem wow-ra gondoltam, de pl azt simán el lehetne irányítani egy konzolon is, nem is értem miért nem gyűrűzött még be oda, lehet pont az mentené meg még pár évre...
Total War sorozat, Starcraft (meg bármelyik Blizz-es stratégia) pc exkluzív. Ezek gondolkodós érdekes játékok. Vagy amit még szoktam használni pl a World of tanks vagy War Thunder jelenleg pc-s, de a készülő konzolos verziójukat külön szerveren kezelik, mert nem ereszthetik össze őket. Egyszerűen nem versenyképes egy konzolos irányítás multiban egy pc-s egér-billentyűzettel szemben.
(Az általad említett címeket nem ismerem, de amennyire tudom azok főleg egyszemélyes játékmódot tartalmaznak. Szerintem meg azok számítanak időpocsékolásnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest