- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos68
aktív tag
válasz
Zöld izé... #148 üzenetére
Ez így, gatyarohasztó 39 fokban, nagyon figyelemre méltó, hálás kis szösszenet volt.
Én például a pc-t egyáltalán nem utálom, sőt, csak játékra számomra sokkal kényelmesebb a konzol. Plusz az engem érintő stílusok is arra jönnek leginkább ki.
-
Tenken
őstag
válasz
Zöld izé... #148 üzenetére
Csodálkozol ezen?
Nekem az egyetlen értelmes konzollal rendelkező ismerősöm betegségnek tartja a játékfüggését. (Igaz neki, az összesből van, plusz még mellette pc is...)(#152) Set-Comment™:
Ha kontrollerrel agyonvernek egy kormányost egy szimulátorban, akkor ott nem a kormányt kellene hibáztatni szerintem. Amúgy tényleg nem ugyanaz a két platform. De mondom én sosem használtam konzolt és ez így is fog maradni, mert azok a címek, amik nálam előfordulnak pc-n optimálisak. -
janos68
aktív tag
válasz
Zöld izé... #128 üzenetére
Totál igaz, csak az ilyen "aki nem ért hozzá az életképtelen" megjegyzések ebben a kellemes tavaszi időben elég kellemetlenül érintenek.
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
Zöld izé... #122 üzenetére
Szarkazmust ismerni?
Azert hasznaltam ezt a szot, mert olyan magas lovon ulve hulyezik itt egyesek az embereket, mintha a windows-os era lenne az elet alfaja es omegaja, holott csak egy hobbirol van szo a legtobbnel. Ez kb olyan mintha egy vegyesz kezdene el lehulyezni, hogy nem tudsz felrajzolni egy tokomtudja milyen acetilen-molekulat fejbol.
En nem varoom el mindenkitol, hogy ertsen a windows-hoz, nem arcolok vele hogy en ertem. Nem szeretem elmondani mivel foglalkozom, mert egy tudalekos f@sz sztereotipia lett az IT-sokbol, a sok onjelolt szakerto miatt, aki elvezettel hulyez mindenkit akinek se energiaja se kedve nincs szarakodni.
Es pont ezert udvozlom, hogy az IT bonyolultsaga sullyed a mikrosuto szintjere. Kevesebb kerdes, kevesebb fotelmernok.
Tessek hasznalni az OFF kapcsolot.
-
nubreed
veterán
válasz
Zöld izé... #119 üzenetére
Na pont ez az. Bennem és nagyon sokunkban, meg van azaz alapvető igény, hogy megértsük valamilyen szinten, hogy mi hogy működik vagy miért működik úgy ahogy. Nem akarok nagy szavakat használni de ez az alapvető érdeklődés vitte előre az emberiséget is. Na most ha a végtelenségig leegyszerűsített dolgokat dugunk az emberek orra alá, és itt már rég nem csak a konzol vagy pc dologról van szó, hanem gyakorlatilag mindenről, mert hogy ez manapság a trend, akkor hogyan lehet az embereket egyáltalán gondolkodásra bírni?
-
janos68
aktív tag
válasz
Zöld izé... #78 üzenetére
A "szar konzolok" és a pc játékok kb. 90%-ban (lehet több) megegyeznek. A maradékon lehetne teljesen felesleges vitát nyitni, hogy melyiken van több bugyuta cucc.
C64-en elég volt beírni, hogy load"",8, már töltött is lemezről. Amiga-n még ennyi se kellett. Betoltad a lemezt az oldalába, és pár másodperc múlva már indult is. Az Amiga sokkal inkább volt konzol, az egyszerűségét tekintve, mint pc.
Emlékszem amikor először ültem le Amiga után egy SX mellé, percekig hülledeztem, hogy mi ez a szar. Az Amiga-ba bármit dugtam rá, egyből felismerte, míg pc semmit, még egy retek joystick-ot sem. Szentül meg voltam győződve, hogy ez a pofátlanul drága, használhatatlan rendszer nagyon hamar el fog tűnni a süllyesztőbe. Akkor még fiatalon nem tudtam, hogy kutya ugat, a pénz meg szarik. -
nubreed
veterán
válasz
+1, Nagyon jól eltaláltad a dolgot.
Aztán mekkora pofára esés lesz neki ha megveszi (inkább megveteti) az új konzolt és rájön hogy azon nem fog tudni warezolni.De az ilyen vérpistikék meg is érdemlik.
-
BeLucZ
addikt
válasz
az igényes hardcore játékosnak PC-je van ,ennyi
az majd tököl a grafikai beállításokkal, mert szerintem igen fontos hogy a lehető legjobb minőségben élvezze a játékot a lehető legnagyobb sebességgel, aki erre nem hajlandó időt szánni,annak tényleg tök mind1 hogy konzolja van vagy pcje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest