Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peak

addikt

válasz Set-Comment™ #198 üzenetére

Hülyeségeket beszélsz és kiforgatod a mondanivalót. Nem csodálom, hogy páran már rádszóltak itt a topicban.
    Az angrybirds is tömegeket mozgatott meg, meg adolf hitler is... mégse hivjuk őket "komoly játéknak".
    A beletolt játékidő sem teszi a Q3at komoly játékká, függetlenül attól, hogy eSport szinten üzték/űzik világ szerte. Pont hibátlanul lehetne akár konzolszemét is.

(moderáltam magam, mielőtt a moderátor teszi)

• Peak

addikt

válasz gianni85 #191 üzenetére

Szerintem az "igazi" gémer "igazi" játékkal játszik.

Számomra az "igazi" jelzőt olyan játékok kapják meg, amelyek nem arról szólnak, hogy 2 óra alatt végigvitted és akkor most mi a f@# van?...
    ... hanem amibe nem csak az idődet, de a tudásodat is bele kell tenned.
    Olyan játékok, aminek a mélyebb ismerete adja meg a mélyebb és tartósabb sikerélményt.
    Ilyen pl. a WoW, vagy a Fallout 3/Vegas sorozat, amelyekkel tényleg nagyon sok időt töltöttem.

Ezekhez elengedhetetlen az, hogy tájékozódj, tanulj, ismerd meg a részleteit, amelybe a játék készitői, a fejlesztők beletették a soktizezer munkaórát, tudást és kreativitást... igy téve teljessé a játékélményt.
    Nem véletlen választják meg ezekhez a grafikus enginet sem, aminek a beállithatósága, egyedire szabhatósága RÉSZE a játéknak, az élménynek.

E mellett ( ismétlem és hangsúlyozom számomra ) minden más játék "tinglitangli" jelzőt kap, am NEM EGYENLŐ azzal, hogy rossz lenne vagy szar lenne, de ezekre tök jó platform bármelyik konzol is.
    Egész konkrétan a Trine 2-vel XBOX360on marha jól elszórakoztam a lányommal és az unokahúgommal, mire kitaláltuk mi hogy merre és hány méter. De SOHA nem ülnék le a PCm elé játszani ilyennel.

Én igy értelmezem az igazi gémer dolgot. Ez nincs összefüggésben, hogy ha valaki 30 éve játszik kvarcjátékkal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés