- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
Set-Comment™ #198 üzenetére
Hülyeségeket beszélsz és kiforgatod a mondanivalót. Nem csodálom, hogy páran már rádszóltak itt a topicban.
Az angrybirds is tömegeket mozgatott meg, meg adolf hitler is... mégse hivjuk őket "komoly játéknak".
A beletolt játékidő sem teszi a Q3at komoly játékká, függetlenül attól, hogy eSport szinten üzték/űzik világ szerte. Pont hibátlanul lehetne akár konzolszemét is.(moderáltam magam, mielőtt a moderátor teszi)
-
Peak
addikt
válasz
gianni85 #191 üzenetére
Szerintem az "igazi" gémer "igazi" játékkal játszik.
Számomra az "igazi" jelzőt olyan játékok kapják meg, amelyek nem arról szólnak, hogy 2 óra alatt végigvitted és akkor most mi a f@# van?...
... hanem amibe nem csak az idődet, de a tudásodat is bele kell tenned.
Olyan játékok, aminek a mélyebb ismerete adja meg a mélyebb és tartósabb sikerélményt.
Ilyen pl. a WoW, vagy a Fallout 3/Vegas sorozat, amelyekkel tényleg nagyon sok időt töltöttem.Ezekhez elengedhetetlen az, hogy tájékozódj, tanulj, ismerd meg a részleteit, amelybe a játék készitői, a fejlesztők beletették a soktizezer munkaórát, tudást és kreativitást... igy téve teljessé a játékélményt.
Nem véletlen választják meg ezekhez a grafikus enginet sem, aminek a beállithatósága, egyedire szabhatósága RÉSZE a játéknak, az élménynek.E mellett ( ismétlem és hangsúlyozom számomra ) minden más játék "tinglitangli" jelzőt kap, am NEM EGYENLŐ azzal, hogy rossz lenne vagy szar lenne, de ezekre tök jó platform bármelyik konzol is.
Egész konkrétan a Trine 2-vel XBOX360on marha jól elszórakoztam a lányommal és az unokahúgommal, mire kitaláltuk mi hogy merre és hány méter. De SOHA nem ülnék le a PCm elé játszani ilyennel.Én igy értelmezem az igazi gémer dolgot. Ez nincs összefüggésben, hogy ha valaki 30 éve játszik kvarcjátékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest