- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #151 üzenetére
Es nem erted, zsenialis. Az info nem hamis az osszes cikkedben ott a megoldas csak nem olvasod tovabb
A szivatas az, hogy kepes vagy keresgelni hogy bizonygasd az igazadat meg akkoris ha az nyilvanvalo. Duzzogj csak, jol all
Elhiheted hogy pont a te velemenyed nem fog meghatni, mivel en sosem vettelek komolyan
Es tudom csunya dolog masokkal elohozakodni, de nem sokan vesznek itt komolyan
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #149 üzenetére
Istenem teged a vegtelensegig lehetne szivatni
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #147 üzenetére
Egy MVP sem tudhat mindent. Nyugodtan lepődj meg.
Mindenesetre aranyos, hogy ennyire hajtasz.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #145 üzenetére
Techneten csak a tamogatott rendszereket tuntetik fel, ha egy szolgaltatas leirasarol van szo. XP-ben es 2000ben is ott volt mar. Teny, hogy igazan nagyot a 6-os kernelu kiadasoknal fejlodott.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #141 üzenetére
Akkor ennek nezz utana kicsit jobban
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #134 üzenetére
Nem, nem tudod, de ez jol van igy
A hisztit meg fejezd be, semmi ertelme mivel csak magadat jaratod le megjobban.
En nem vitazom errol a funkciorol, ismerem es nagyon regota letezik windowsban, sokkal regebb ota mint OSX-ben (a VSS windows 2000-nel debutalt, az autosave 2006-ban jelent meg officeban.), a mukodeset is ertem mivel uzemelteto vagyok es mas platformokon mar hasznaltam. Hidd el semmi kulonbseg a ketto kozott a mentesek idoziteset kiveve
Inkabb az a szegyen, hogy eddig miert nem volt OSX-en.
Az meg, hogy egy fejleszto nem erti, hogy mukodik ez, teljesen normalis. Opr nem egyszer szaladt mar bele ilyenbe, van ilyen de legalabb tanul es elismeri ha teved.
Te nem, te hulyezel es hisztizel.
A cimekkel valo dicsekves tenyleg nem szep dolog, foleg hogy senki nem senior fejleszto 5-6 evvel a palyakezdes utan."(Én elhiszem, hogy profi fejlesztő és ért a Windows-hoz, de ne akarjon már megmondó ember lenni OSX terülten, mikor bevallottan nem is ismeri azt.)" - ez meg sulyos tevhit, egy profi fejleszto nem ert az os-hez.
-
Döglött Róka
veterán
Nem kell vele foglalkozni. Vannak userek akik nem tudjak mirol beszelnek, de ertenek hozza. Karrierem kezdeten voltam OSS, nagyon rovid ideig birtam pont az ilyenek miatt. Soft-skill kepzes kell hozzajuk ami egy fejlesztonek nincs ahogy nekem sincs mint rendszermernoknek
Ezt a usert meg messzirol kell kerulni, mert nem tudja mit hasznal, de azt legalabb stilusos unibody hazban.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #105 üzenetére
Nem az a baj hogy nem fer el hanem egy merev lap van huzza a zsebemet, engem rohadtul zavar.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #103 üzenetére
Azert ipad-ot kabatzsebben hordani nem kicsit proli-it-s. Jozan paraszti esszel belegondolhatnad hogy az bizony tetu kenyelmetlen, hacsak nem vagy 150 kilo es mar maga az elet kenyelmetlen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #100 üzenetére
Nekem yoga 500-am van, azon mar elegge rendben van a billentyuzet. Bar a 14"-os kijelzo 1,9 kg-al nem epp a 2-3 orat rohangaszok vele eszkoz.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious #96 üzenetére
Desktop eszkozt senki nem visz magaval meeting roomba tudtommal.
@opr : Uzleti ultrabook a haverod.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #84 üzenetére
Hat ebben a hozzaszolasban sehol nem emlited, hogy ez egy workstation periferiaja. Nagyon ugyesen losz melle folyamatosan. Csak igy tovabb.
En olvasok, viszont a gondolatolvasas rezdroton keresztul nem nagyon megy...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #77 üzenetére
"Eleve ezt fejtegettem, hogy az iPad egy remek periféria, amit bizony, igen, egy munkaállomással együtt fogsz használni." - Nem ezt egy budos szoval sem emlitetted, leragadtal ott hogy apple fasza minden mas szar. En meg meg azthittem kovetkezetes vagy
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #72 üzenetére
Ez sem igaz
De sebaj, te is csak dzsunkapct lattal eddig
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis #63 üzenetére
Az a jo a az applefan-ban, hogy kovetkezetesen kitart a marhasaga mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged