- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #150 üzenetére
Ha neked az szívatás, hogy hamis infót hirdetsz egy topicban és ahhoz a végsőkig ragaszkodsz, akkor szuper.
Szerintem ez csak ostobaság a részedről (mindegy, engem nem hat meg, sok nálad "érdekesebb" ügyfél már megedzett).
Tanulság: Innentől a te hozzászólásaidat és véleményedet semmilyen szinten nem veszem komolyan.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #148 üzenetére
Azért kíváncsi volnék egy megbízható forrásra, ami téged igazol, mert eddig amit láttam a Microsoft-tól a Wikipédiáig, mindegyik azt írja, amit én.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #146 üzenetére
Akkor ő sem tudja jól, de ezen meglepődnék: [link]
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #144 üzenetére
Megtörtént, onnan az infó.
Bár, ha te jobban, tudod, mint a Microsoft, akkor ügyi vagy -
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #135 üzenetére
A hisztit meg fejezd be
Te valakivel összekeversz, én pont nem hisztiztem, meg személyeskedtem
a VSS windows 2000-nel debutalt
Majdnem. A Windows 2003 Server-ben debütált, ügyféloldalon viszont csak a Vistától elérhető szolgáltatás (régebbi rendszereken is elérhetővé lett téve, de csak a kliens külön telepítésével, a rendszer maga nem tartalmazta, valószínű ez tévesztett téged meg, mert a 2000 SP3 volt minimum konfig ehhez) .
Inkabb az a szegyen, hogy eddig miert nem volt OSX-en.
Khhmm. A Vistával 1 évvel később jelent meg ügyféloldalon ez a funkció, mint a TM az OSX-ben (mondjuk a Vistával elég sok OSX-es funkciót is lemásolt a MS, de ez más történet).
Hidd el semmi kulonbseg a ketto kozott a mentesek idoziteset kiveve
Ennél azért sokkal több a különbség, mivel a TM nem csak verziókövetést, hanem backup-ot is megvalósít.
Nem az állománnyal azonos meghajtóra dolgozik, mint a Windows megoldása, hanem másik (legtöbbször külső) meghajtóra. Az már csak kényelmi különbség, hogy OSX-en visszaállítás nélkül is megtekinthetők a régebbi változatok és csak azt hozod vissza, amire tényleg szükséged van.Te nem, te hulyezel es hisztizel.
Ismét félrelősz, mert a személyeskedés nem az én asztalom.
-
opr
nagyúr
válasz
Döglött Róka #135 üzenetére
"Az meg, hogy egy fejleszto nem erti, hogy mukodik ez, teljesen normalis. Opr nem egyszer szaladt mar bele ilyenbe, van ilyen de legalabb tanul es elismeri ha teved."
Így igaz, sikerült már beleszaladni dolgokba, megesik az ilyen.
"A cimekkel valo dicsekves tenyleg nem szep dolog, foleg hogy senki nem senior fejleszto 5-6 evvel a palyakezdes utan.
"
Nem dicsekvésnek szántam, csak annak az alátámasztására, hogy szakvéleménnyel vitatkozik. Ráadásul ezeknek semmi köze az OS-hez, mint leírtuk, ez pusztán fejlesztői dolog. Olyan szempontból lehet köze hozzá az os-nek, hogy automatikusan csinál a pillanatnyi állapotról x időnként valamilyen mentést (tippre memory dump lemezre) análkül, hogy szólna az appoknak, csak szerintem ez egy elég csúnya dolog ám. De ízlések és pofonok, ugye.
Az meg, hogy "pályakezdés után" az relatív. Ismerek olyan fejlesztőt, aki 1 évvel a hivatalos pályakezdés után senior, meg olyat is, aki 15 év után sem. Ez a pályakezdés dolog sajnos nem annyira egzakt.
-
afk22
tag
válasz
Döglött Róka #133 üzenetére
Nekem a nagy problemam ezekkel az emberekkel, hogy sok helyen ez van. Sajnos ugy nez ki, hogy ebben az orszagban ez lesz a divat. Aki hangosabban es meggyozobben mondja annak lesz igaza. Ez a tipikus idiota sales hozzaalas. (van normalis saleses). Sajnos nagyon tudom ruhelni az ilyeneket, aki meg tudja magyarazni, hogy a 2x2 az 5, mert a neten olvasta...
Azt nem ertem, hogy ha ennyire nagy szakember, es ilyen jo kepessege volt hozza, mi a bubanatert nem lett informatikus, vagy miert nem ez a szakmaja???
Amiben nagyot hibaztam, hogy azt hittem, hogy legalabb egy kis technikai hatterrel ra lehet mutatni dolgora. De a PR szovegekkel sajnos nem tudok vitatkozni
.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #133 üzenetére
... és vannak olyan magukat szakembernek képzelő egyedek is, akik nem tudják miről beszélnek, mert derogál nekik meglátogatni egy weboldalt és elolvasni egy leírást, vagy legalább rákeresni az adott funkcióra, vagy megnézni a belinkelt videót, vagy akármi. Mindezt úgy, hogy be is vallja, hogy nem is ismeri a rendszert, de azért komoly véleménye van.
Most tényleg arról vitázunk, hogy egy már lassan 4 éve az OSX részét képező funkció megvalósítható, vagy sem???
És még ti gondoljátok magatokat szakembernek.. komolyan, sírok a röhögéstől..
Ezt a usert meg messzirol kell kerulni, mert nem tudja mit hasznal, de azt legalabb stilusos unibody hazban.
A probléma az, hogy én pontosan tudom, hogy mit használok, mert használom azt és nem úgy mondok róla véleményt, hogy csak fotón láttam már ilyet, meg hallottam róla.
Azt meg, hogy ki mit tud, ne feszegessük, mert valaki nem attól ért valamihez, hogy hangzatos címekkel dicsekszik a fórumon és közben a témában alapvető ismeretei sincsenek.
(Én elhiszem, hogy profi fejlesztő és ért a Windows-hoz, de ne akarjon már megmondó ember lenni OSX terülten, mikor bevallottan nem is ismeri azt.) -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Döglött Róka #104 üzenetére
na jó, de a mini ipad mini elfér a nadrágzsebedben.
nem komolyan venni, csak egy poén videó
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Döglött Róka #104 üzenetére
most is így tolom
parka kabátokba járok, szal simán befér a mini és nem is veszem észre, hogy ott van nincs nagy súlya, nem is nagy, kb a phablettek majdnem ekkorák. 178 cm magas vagyok (full átlag magasság) 76 kg (full átlag súly, és sportos alkat) a parka kabátok zsebe kb 23-26 cm mély és 20 cm széles ált. simán elnyel egy iPad minit
(lehet az air már problémás lenne
)
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Döglött Róka #101 üzenetére
Jaja ertheto. En ezert valtok most iPad air 2 128 gb-re egy bt bill. parositassal. Igy legalabb sok esetben nem kell taskat vinnem magammal meloba. Egyik kabat zsebbe megy az iPad masikba a bill.
A laptopot meg csak akkor viszem ha az nap nem lennek meg nelkule, es a benti pc ereje keved.
-
opr
nagyúr
válasz
Döglött Róka #98 üzenetére
Nem, vagyis majdnem. A lenovo yoga, amit a másik topicban montdál az már alakul, meg is fogom nézni magamnak, hogy mennyire kényelmes tablet módba hajtva mondjuk 2-3 órán át kézben tartani.
A sima ultrabook, aminek nem visszahajtható a kijelzője nagyon rossz erre, eddig ilyen helyzetre kényelmesen csak valamilyen tablet volt megfelelő, leginkább valamelyik ipad. Most ezek mellé bejött még a surface book, ami ilyen téren agyonvert mident, legalábbis számomra.
A kérdés az, hogy pl egy yoga-hoz képest megéri-e a felárat, vagy nem. -
Lord Sidious
senior tag
válasz
Döglött Róka #94 üzenetére
Ezek nem szelsoseges igenyek. Hetente 2-3 alkalommal tartok mgt. es mark. megbeszelesen prezentaciot, targyalotermekben. Ket eve mar be se viszek magammal desktop eszkozt, mert folosleges es kenyelmetlen.
siman megoldahato a prezi kabelmentes megoldassal es teljesen biztonsagos modon tabletrol es telorol is. Viszont azt tapasztaltam, hogy a nagyobb es komolyabb gyartok (crestron, extron, lifesize, wolfvision stb) termekei jobban tamogatjak az iOS-t, mint a droidot.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka #81 üzenetére
Nem ezt egy budos szoval sem emlitetted, leragadtal ott hogy apple fasza minden mas szar.
A topicban történt első hozzászólásomban már ezt írtam, de ha te nem olvasol, csak írsz, az más kérdés
-
Sir Ny
senior tag
válasz
Döglött Róka #55 üzenetére
halott róka nem dumál, nem szól be, kushad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged