Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
A hisztit meg fejezd be
Te valakivel összekeversz, én pont nem hisztiztem, meg személyeskedtem

a VSS windows 2000-nel debutalt
Majdnem. A Windows 2003 Server-ben debütált, ügyféloldalon viszont csak a Vistától elérhető szolgáltatás (régebbi rendszereken is elérhetővé lett téve, de csak a kliens külön telepítésével, a rendszer maga nem tartalmazta, valószínű ez tévesztett téged meg, mert a 2000 SP3 volt minimum konfig ehhez) .
Inkabb az a szegyen, hogy eddig miert nem volt OSX-en.
Khhmm. A Vistával 1 évvel később jelent meg ügyféloldalon ez a funkció, mint a TM az OSX-ben (mondjuk a Vistával elég sok OSX-es funkciót is lemásolt a MS, de ez más történet).
Hidd el semmi kulonbseg a ketto kozott a mentesek idoziteset kiveve
Ennél azért sokkal több a különbség, mivel a TM nem csak verziókövetést, hanem backup-ot is megvalósít.
Nem az állománnyal azonos meghajtóra dolgozik, mint a Windows megoldása, hanem másik (legtöbbször külső) meghajtóra. Az már csak kényelmi különbség, hogy OSX-en visszaállítás nélkül is megtekinthetők a régebbi változatok és csak azt hozod vissza, amire tényleg szükséged van.Te nem, te hulyezel es hisztizel.
Ismét félrelősz, mert a személyeskedés nem az én asztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi