- One mobilszolgáltatások
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Van, amit hiszek, és van, amiről tudom, hogy ágazatilag elfogadott elmélet. A munkám része. De Te sem nagyon figyeltél arra, amit írtam: szerintem nem a többletbefizetések fedeznék a fejlesztést, hanem az extrafogyasztás megfizettetése eredményezne kevésbé pazarló fogyasztást. Erre bizony nagyon-nagyon konkrét kutatások folytak, én éppen nyolc éve tanultam erről mint senki kompetens által meg nem kérdőjelezett tényről. Olyat végképp nem írtam, hogy nem kellene a fejlődés, sőt, írtam ennek az ellenkezőjét, azt, hogy a fogyasztói igények a fejlesztés miatt fontosak. (Olvasni, olvasni...) A jelen helyzetben a pazarlás viszont nem a fejlődést szolgálja, hanem problémát okoz, történetesen éppen hogy kontraproduktív. Elég összetett folyamatok befolyásolják a netes piacot, a legegyszerűbb modell szerint is négy, egymással ellentétes érdekű pólus körül, de az, hogy profit nélkül, sőt, de facto veszteséget generálva terhelődjenek az amúgy is túlterhelt kapacitások, kizárólag egy fogyasztói réteg rövid távú érdekeit szolgálja. Összességében mindenkinek rossz, ráadásul torzítja a piac felmérhetőségét, a hasznos stratégiák felépítésének a hatékonyságát. Ha okkal hallgatsz streamelt zenét, azzal semmi bajom. Amit etikátlannak tartok, az a fent leírt, direkt pazarló, "leszarom, ingyen van" hozzáállás, a letöltöm, hogy töröljem, meg a "hadd menjen éjjel is a stream, a szomszédok szolgáltatási minősége nem az én gondom". Arról, hogy hol mit csinál a net esténként, tudnék mesélni. Napjaim jelentős részét történetesen olyan helyen töltöm, ahol az index.hu betöltési sebességéből következtetni tudok arra, hogy az adott településrészen hányan vannak otthon a lelkesebb netezők közül. Össze persze nem omlik, de amikor 500 kbps-mal és 500 ms-os PING-gel jön a net, az nem annyira vidám. Kis kedvezménnyel hívhatjuk összeomlásnak. 
 De tudok olyan kistelepülésről is, ahol ténylegesen falugyűlésen vitatták meg, hogy időben hogyan osszák el a nagyobb forgalmú netezést, mert igencsak szűkké tudott válni a sávszék, amikor esténként hazaért a nép munkából és főleg az iskolából.MaCS 
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest