Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Van, amit hiszek, és van, amiről tudom, hogy ágazatilag elfogadott elmélet. A munkám része. valahogy éreztem, hogy emiatt fáj ez neked ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) De Te sem nagyon figyeltél arra, amit írtam: szerintem nem a többletbefizetések fedeznék a fejlesztést, hanem az extrafogyasztás megfizettetése eredményezne kevésbé pazarló fogyasztást. Erre írtam azt, hogy akkor még mindig jól el tudnánk lenni 1/0,2-es dsl-el. Vagy inkább 56k-s modemmel. Mert ott ugye "forgalomalapú" módon fizettél. És mégis megérte erről átváltani a dsl/koax/stb. korlátlan netre a szolgáltatóknak. Olyat végképp nem írtam, hogy nem kellene a fejlődés, sőt, írtam ennek az ellenkezőjét, azt, hogy a fogyasztói igények a fejlesztés miatt fontosak. Aha, mert annyira nagyok lennének a fogyasztói igények, ha egy 5perces videó megnézése 10ftba kerülne, meg biztos szívesen töltené az ember le a 20gb-os játékot, mikor a boltban feleannyi lenne. de az, hogy profit nélkül, sőt, de facto veszteséget generálva terhelődjenek az amúgy is túlterhelt kapacitások, kizárólag egy fogyasztói réteg rövid távú érdekeit szolgálja Szerencsére a 3 szamaritánus látva a túlcsurdulás eljövetelét, maguktól mindent eldobva, vagyonukat rátéve, ezután örökös szegénységben élve kisegítette ezt a fogyasztói érdeket. Áldott legyen hát a Telekom, a UPC és Invitel neve, hogy örökös nélkülözésükben is megmentették a világot. A feleslegesen letöltögetésnek én sem látom értelmét, de ennyi erővel annak sem, hogy megveszed az ételt, megvárod, hogy megromoljon, majd kidobod. Index betöltési seb, falugyűlés Nem hiszem, hogy a felhasználó a hibás, amikor megveszi a 200-as netet és a településre meg adnak 250-et összesen. Van amúgy felügyeleti szerv, aminél lehet kivizsgálást indítani, ha a szolgáltató nem hajlandó semmit tenni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)