Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
tjokai #23887 üzenetére
En evek ota nagyjabol ekezet nelkul irok sms-t (kb azoktol az idoktol kezdve, amikor a 3410-es nokiaval annak idejen gondok voltak az unicode-dal.. bar nekem sosem volt 3410-es)
A masik amit nem ertek, hogy minek irogatsz sms-eket, amikor manapsag mindenfele feluleten elerheto barki (facebook, whatsapp, google talk, skype, stb stb) es mindenfele tartalommal ki lehet egesziteni egy uzenetet. Nemhogy ekezetek, de kepek vagy barmi mas miatt sem kell aggodni. Persze ertem en, hogy nem mindenki online, nem is Rad gondolok szemely szerint ezzel a mondattal, de tenyleg nem ertem, hogy manapsag amikor minden lehetoseg adott, miert ir valaki sms-t?
Kb ezt olyannak erzem, mintha valaki levelet irna egy e-mail helyett.
Nekem is van egy ismerosom, az Istenert sem lehet meggyozni, egy osregi nokiaval nyomul es sms-eket kuld mindenkinek. Gyakorlatilag egy parhuzamos vilagban el - nem mondom, hogy ez rossz csak fura. Pedig megtehetne anyagilag, hogy legyen internet. Oke, hogy olyan csomagja van, amiben ingyen van akarhany sms (1000 talan), de akkor is. Ugyanigy lehetne internet is, hasonlo aron. (Kulfoldrol beszelek, tehat nem magyar tarifak)
A legdurvabb tortenet, csak hogy total off legyek... multkor egy csaj kuldott egy sms-t. Nem vettem eszre, hogy sms, mert mindig google talk-on ir. Szoval valaszoltam neki kb 8 uzenetet, nagyjabol szavankent kulon-kulon uzenetben, hogy mi a helyzet, stb, stb.. elkuldtem neki egy kepet az aktualis terkeppel, ahova jonnie kellene, hogy talalkozzunk.. ekkor vettem eszre, hogy SMS.. Szepen le is vonta a feltoltokartyas csomagomrol a penzt (amin van 1 GB internet, de az SMS-ekert fizetni kell). Eleg morcos voltam.. Es ezt mar ketszer megcsinalta... Szoval itt merult fel bennem megint, hogy mi a fenenek ir valaki sms-t.
Bocs az OFF-ert.
Szerk: a masik fele az MMS.... asse ertem..! :-D
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!