Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsida
senior tag
Jujj, ez hiba, nagyon nem bicikliről vették fel a videót:
http://i45.tinypic.com/idbyn4.png -
blex
senior tag
válasz
MasterMark #23295 üzenetére
nem igazán tudom mit csinál, de a marketplace régiók szerintem csak a live id-től függnek.
-
MasterMark
titán
Beállítások - rendszer - terület+nyelv menüben van egy olyan, hogy Rendszer területi beállításai. Ha ezt átállítom UK-ra mondjuk akkor azok az alkalmazások nem lesznek véletlenül elérhetőek amik itthon nem? Vagy ez pontosan mire vonatkozik ez a beállítás?
-
balcsida
senior tag
Durva volt személyesen látni az új készülékeket, jó cuccok, csak még nem lehttt hozzájuk nyúlni.
-
nábob
tag
Hello, kiderult vmi. uj hogy mikor jon a 7.8? Nokias live stream nem sokat mondott rola...
-
amargo
addikt
Vajon képes lesz majd a 8-al két mobilszám tárolására is a készülék? Vagy ki hogyan oldja meg ezt a dilemmát?
Gyk.: SMS kezelés stb.. -
jena2
tag
sziasztok, na kb 8órája szívok és még mindég nincsenek fent a névjegyeim, találtam egy tippet a neten, miszerint a kiessel megnyitom a lementett névjegyeim, és mentés másként-kor átnevezem csv formátumba ezt már tudom inportálni a gmailba, onnan a telóba, na ez majdnem sikerült is, csak épp a telefonszámok lemaradtak, csak a nevek mennek át, 550db névjegy, ez nagyon gáz, már ráment az életemből vagy 8 óra a szarságra,
-
Haart
addikt
Az ilyen errorra van valakinek valami megoldása mert én már a falra mászok.
-
negyven2
veterán
válasz
Darellus92 #23275 üzenetére
Elindítod a Zune-t majd Beálítások --> Telefon ---> Frissítés és itt ha van akkor a visszaállítás gomb.
Hát, ha ez se megy akkor valószínűleg ebből sajnos szerviz lesz
, kérdés, hogy mennyiért csinálják meg?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz
Darellus92 #23272 üzenetére
Mondjuk majd a többiek talán ezt jobban tudják de ha még megvan még a Zune-ban a legutolsó frissítésből a Backup, azt talán javítana de ezt már nem tudom biztosan, hogy ártana-e.
-
negyven2
veterán
válasz
Darellus92 #23270 üzenetére
Szerintem próbáld meg Zunra rátenni és mentsd le ha ami le szeretnél menteni. Azután (vagy ha nincs olyan fent fontos kép/videó próbálj egy Hard Resetet (gondolom Dellnél is van valami bill. kombináció). Esetleg még ezek előtt egy aksi ki/be.
----
Most olvasom, hogy Dell-en nincs hardveres Hard Reset, esetleg a Windowsphone.com oldalon lévő tartalom törlése menüpont talán egy Hard Reset?
[ Szerkesztve ]
-
Darellus92
aktív tag
Elég váratlan dolog történt a telefonommal. Este éppen állítanám be az ébresztőt, és azt tapasztaltam hogy a feloldó képernyő felhúzása és a kód beírása után csak fekete képernyőt kapok. Nincs menü, nincs semmi, csak az idő, a térerő az akksi meg ilyenek látszódnak, illetve a hangerő panel amikor megnyomok egy hangerő gombot. Hívást tudok fogadni de a fényképező gombjára már nem reagál. Többször is újraindítottam de ugyanez. Tapasztalt már valaki hasonlót? A telefonom nem garis szóval nem tudom mit kéne tennem.
-
negyven2
veterán
válasz
mukibuci #23266 üzenetére
Most teszem vissza a gyári ROM-ot hátha, megjavul.
Mondjuk, én biciklin hallgattam lehet hogy ez a probléma fő okozója?
De ahogy látom Marketplace-en se értékelik magasra az alkalmazást (~2,8-as rating-je van).
Ahogy észrevettem úgy lehet használni ha nem birizgálod az alkalmazást (pl. playlistek lejátszása, vagy rádió. De ha albumot szeretnék offlinba tenni akkor már ki is lép magától.Mondjuk az tetszik, benne hogy kb. 15~20 szám hallgatásából magától belőtte az zenei ízlesvilágomat.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Most, hogy jan. 1. ig ingyenes a Deezer Premium+ a Telenornál és az adatforgalomat se számolja fel, gondoltam kipróbálom a WP-os alkalmazásukat. Hát sajnálattal vettem észre, hogy jelen állapotában egy nagy rakás ****. Folyton bezáródik magától (igaz a zene nem szakad meg) jó pár alapvető funkció hiányzik belőle. A vicc az, hogy lassan 2 éves lesz az alkalmazás és ahogy észrevettem azóta nem is nagyon javítottak rajta.
Csak a baj az, hogy az ilyen alkalmazások is lehúzzák egyeseknél a Windows Phone-t. Pedig az ilyenekről inkább az adott app készítője tehet (pl. Adobe Reader).[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
válasz
tjokai #23258 üzenetére
a wp7-esek elvileg eljutnak wp7.8ra, és íme pár különbség a wp8-tól.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
tjokai #23258 üzenetére
Az első kérdésedre senki sem tudja igazán a választ, mert egyelőre nincs minden specifikációra biztos válasz. Majd holnap kiderül a Nokiás bemutatón.
WP7-es készülékekre nem lesz WP8. Szóval ezzel együtt fog járni az, hogy a WP8-as készülékek egy ideig aranyáron lesznek, mert a WP7-es példányokat is el kell valahogy adni...meg amúgy is az újdonság hatása, ráadásul az eddig szivárogtatok infók szerint tényleg nagyon durca kis rendszer lesz... -
batai15
félisten
válasz
Plazmacucci #23256 üzenetére
én nen nagyon találtam ilyeneket..
-
tjokai
senior tag
válasz
Plazmacucci #23256 üzenetére
mivel lesz másabb a wp8 mint a wp7? Valamint wp7-es készülékre feltehető lesz a wp8?
[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
-
-
gbela
senior tag
válasz
balcsida #23251 üzenetére
Ezt írják az appnál xda-n custom ROM-hoz:
"ZUNE AND ZUNE UPDATES NEED TO BE SUPPORTED BY YOUR CUSTOM ROM."
Ebből kiindulva egyelőre nem teszek próbát, de azért köszi, ha belefutsz vmi más lehetőségbe szólj. Legfeljebb várok egy kicsit új ROM-mal míg be nem fejezem azon játékokat amiben hosszú mentés van
-
bull84ghia
őstag
Hangok? Milyen hangok? Nincs itt senki csak én meg a többi kitalált barátom
-
balcsida
senior tag
Főzött ROM nem teljesen garantált a mentés, az én ROM-om esetére nem tudom kipróbálni, mert a legújabb van fent.
Egy próbát megtehetsz azért! -
válasz
bull84ghia #23248 üzenetére
azt mondtam értelmesebb, nem azt hogy nóóóórmááális...
-
válasz
bull84ghia #23248 üzenetére
azt nem a hangok mondták?
-
A Fókusz már forgatja anyukádról a riportot.
Balmazné Kun Etelkát tegnap felhítta Kapu(zárás) Vili, mert kiderült hogy távolról rokonok. Vili egy elhagyott hotmail felhasználói fiókban lelt Balmazné címére és profilképére, amikor egyszer csak villámcsapásként érkezett a felismerés...A kókusz nyomoz, Kapu Vili akkó' magyar? Visszahívják a Frei Tamást Madagaszkárról, csak hogy hiteles legyen...
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz
Alexios #23242 üzenetére
Egyébként most vett egy droidos Samut az egyik kollégám, eddig egy WinMo-s Omnia volt. Kérdeztem, hogy feltolta-e már a felhőbe a telefonszámokat. Hát úgy nézett rám, mint egy debilre kb., mondta, hogy semmiféle ilyen dolgot nem fog feltenni a netre, inkább a telefon memóriájába teszi.
Szerintem meg rohadt kényelmes, hogy nem telefonfüggő a dolog.
@jena2
Ezt nézd meg. Konvertáld át .csv-be, aztán tedd be a google címtárba. Azt a címet meg megadod a wp-n, beállítod, hogy húzza le a címeket és kész.
[ Szerkesztve ]
-
gbela
senior tag
Egyáltalán nem beszólni akarok, de amit leírsz sztem legkevésbé a wp hibája, és emiatt egy rendszert leírni sztem butaság. Mégcsak nem is oprendszer, hanem béna samsung kies (badán nekem is volt hozzá szerencsém). A wp teljesen valid, on-line live-ból, exchange-ből vagy gmailből képes szinkronizálni, sztem ez így teljesen korrekt és használható. Ami nem az a kies ami mindenféle fájlokba menti, ami nem biztos h a legjobb megoldás a 21. században.
-
jena2
tag
-
jena2
tag
hát még sincsenek meg a gmaiban a névjegyeim, csak exportálva spb fájlba, és úgy nézem sehogy nem is tudom feltenni ezt a wp telóra csak egy másik samsung droid telefon bevonásával, katasztrófa hogy a 21században gyártón belül nem tudták ezt megoldani, mert már az is gáz hogy két különböző gyártányúval nem lehet de hogy két samsung telefonon belül sem mert az egyik droid a másik meg wp,
ha erre nem találok megoldást de sürgősen azthiszem be is fejeződött a wp-s pájafutásom -
gbela
senior tag
balcsida:
én is várom már a tango romodat mint sztem többen is innen. Azért is teszem fel itt a kérdést és nem privátban, hátha másnak is hasznos lehet a válasz.
Szóval kérdésem, hogy backupra van lehetőség előtte? És ha igen hogyan? Most is a te romod van fent. Nem is annyira a telepített progik (azokat secperc feltolom újra, max csinálok egy listát magamnak mi van fent) miatt, hanem azok beállításai, mentései. Van 1-2 játék fent amikkel bár ritkán tolom, de jópár órányi játék mentése van benne, és pont azért mert ritkán játszom nem sok kedvem lenne újrakezdeni. Meg persze ha már backup akkor jó lenne többi app mentései és beállításai ha megmaradnának. -
tjokai
senior tag
Sziasztok
WP7 teló vásárlásán/cserén gondolkodok erősen, van pár kiszemelt készülék. Melyiket ajánljátok leginkább?
1. HTC Trophy 7
2. Nokia Lumia 710
3. Samsung Omnia 7
4. esetleg Nokia Lumia 800(ez már drága)Melyik készülékről mi a véleményetek?Netre, filmezésre, zenehallgatásra, facebookra, fényképezésre kellene a teló...
Köszi a véleményeket előre is!
-
balcsida
senior tag
Nem szeretnék flame war-t, abszolúlt nem ez a célom. Nagyon köszönöm neked, hogy véded a felhasználókat, és pushalias-nak, hogy engem védett.
Azért szoktam az elején szólni, mihamarabb, hogy ha még nem lakta be teljesen a rendszert, még előtte sokkal könnyebb felpakolni főzött ROM-ot, nem érzi a vesztést (bár vállalok teljes backupot is, de most nem ez a lényeg).
Másik az, hogy nem azt mondom, természetesen a júzerben mindig élnie kell egy kis félsznek, hogy tönkreteheti a telefonját, de én mondom, sacc per köbö 50 sikeresen unlockolt készülék után hogy azért nem oly egyszerű teljesen téglázni ezeket WP7-es cuccokat (kivétel az omunózus Nokiákat, de hát aki nem olvas utána, és kattintgat, mint pistike, arra nem tudok mit mondani). Hogy miért, nem tudom, lehet droidnál is vannak ilyen cuccok, de én azzal nem foglalkozom, mert nem érdekel.
Továbbiakban próbálom lejjebb venni az arcomat, mert tudom, hogy néha nagyon ego és önző f*szkalap tudok lenni. Ilyenkor kellenek ilyen emberek, amint te, hogy kicsit visszapiszkáljanak.
Na, továbbiakban is no offense és peace! -
jena2
tag
válasz
Воланд #23227 üzenetére
akkor csak a gmaillal tudom szinkronizálni hogy visszakapjam a névjegyeim meg a naptárt jegyzeteket, vagy kérek kölcsön egy droid telefont feltolom rá az adataim aztán a két telefont eresztem össze pont úgy vagyok most a wp-vel mint a droiddal voltam először hogy már utálom pedig csak most lett meg
-
jena2
tag
válasz
Alexios #23224 üzenetére
hát kezd körvonalazódni hogy el kell adni ezt a készüléket a p_csába, a kiesel sem akar összeférni vagy gyárilag sem lehet hozzá használni? Úgy néztem hogy a zune csak a zenéhez videohoz van, meg akartam próbálni a biztonsági mentést feltolni rá, de a kies nem látja a készüléket
-
bull84ghia
őstag
Ahogy mondod "lehetőséget" nem tart pisztolyt senki fejéhez. Szerintem mindenki elég nagy ahhoz hogy eldöntse mihez kezd a telefonjával. Én legalább 1 hetet használtam a gyári rendszerrel az összes okos telefonomat és utána eldöntöttem hogy romolgatok vagy sem. Ez az én véleményem
-
batai15
félisten
isrácok meg éri lg l7 ről váltani lumia 610re váltani? mindeon képpen le akarom a droidot mert elegem lett belőle. szaggat zene közbe hanetezek v irok. tisztában vagyok a wpvel.vagy sebességben nem jobb mint az lg7
-
tdd587
őstag
Srácok, van már wp8-as topik? Nem találom hirtelen... de nem is akarok lemaradni, ha már osztjátok ott az észt, hogy miért cseréljük le a wp7-et...
-
jena2
tag
válasz
catroot #23212 üzenetére
köszi, mivel még nem jött hívás a készülékre a hirdetésre lehet belakom és marad, igazából nekem stabil volt a droid is meg gyors is a symbian után, de erre mindenhol azt írják hogy szuper stabil, meg nem kell heckeni nem kell basztatni úgy jó ahogy van, és nekem ez lenne a legfontosabb végül is. A navi nekem sem a fizetős fajta volt a galaxy-n, ugyan már ki veszi meg rá a jogtiszta ájgót, erre keresnék valami megoldást itt is, bár ezek a fórumok ugye elítélik a warez verziókat, de hál istennek mindég van egy együtt érző kolléga aki privátban útmutatást mutat a lehetőségek felől, csak annyival rosszabb a helyzet hogy a droidra tudtam hogy van ájgó, csak meg kellett szerezni, itt meg azt sem tudom mi van hozzá.
-
válasz
pushalias #23213 üzenetére
Mert akár egy szaros driver hiba miatt is megtörténhet, hogy kinyírja a készülékét.
Nekem még anno WinMobile-os időkben történt, hogy gondolt egyet a Windows, és leválasztotta azt az USB portot, amin épp az Acer S200 lógott ROM telepítés közben. Gondolom sejted mi lett a 100 000-es készülékemből...Nagyon kitekert hiba, de előfordulhat. Mióta okostelefonom van a WP7 volt az első készülékem, amit nem akartam buzerálni, basztatni, mert a keveset amit tud, az esetek 99%-ban jól, megbízhatóan és gyorsan teszi (vagy lehet hogy öregszem, és tényleg az érdekel, hogy a munkámat segítse stabilan?).
Nem az a gond balcsida megjegyzéseivel, hogy megszellőzteti a custom rom és a hackelés lehetőségét, hanem hogy olyan felhasználóknak, akik betévednek ebbe a topikba, és általánosan a WP7-ről és korlátairól kérdeznek (de telefon még nem volt a kezükben egy fél percet sem), egyből ezt az opciót javasolja alternatívaként.
Lehet amúgy hogy teljesen hozzászokna, hogy a köcsög zune kell konvertáláshoz, vagy hogy nincs widget a lock képernyőn, de anélkül hogy belakta volna a rendszert, már egyből ott fog motoszkálni az agyában a törés és a hack lehetősége.
Ráadásul a HTC-ket vagy a Nokiákat (bár ebben nem vagyok up to date elismerem) jóval nehezebb törni, mint az LG / Samsung párost, több buktatója is van, mire interop unlockolod a készüléket, plusz a ROM cserék esetén is szigorú sorrendű előírásokat kell követni, amivel simán kinyírhatod a készüléket.
Nem kell velem egyetérteni az ügyben, meg lehet hogy én vagyok már túl öreg(?) ahhoz, hogy percenként mókoljam a telefonom, de ezen nem fogunk összeveszni.
-
pushalias
addikt
válasz
mandin #23148 üzenetére
Nem tudom, a fejlesztők leszarják-e, de ha igen, annak lehet az oka, ahogy a Facebook kezeli az egészet. Nehéz úgy fejleszteni, ha a szolgáltató elégtelen támogatást nyújt.
(#23147) crey
Miért csinálna téglát? Egy pont van, ahol ez lehetséges, de ott épeszű ember nem választja a másutt is gyanús formázást. Androidól meg akár úgy is lehet tégla, ha nem a megfelelő USB porton próbálsz ROM-ot cserélni, az nagyobb kockázatnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Heló!
Navigont (navi) lehet, viszont annak borsos az ára. A lementett doglokat (naptár, névjegyzék) legegyszerűbben gmail-en keresztül, esetleg Live-n keresztül a legegyszerűbb.
Szóval a szinkronizálás megy simán, a navi is, csak Samsungnál drágább sajnos. Nokiánál ott az ingyenes navi, HTC-nél pedig van saját, ami olcsóbb jóval.
-
blex
senior tag
válasz
MasterMark #23210 üzenetére
hát még van mit javítani a marketplace-en.. az értékelések értékelését (
), a fejlesztőknek kommentálási lehetőséget, changelogot mint követelmény, meg állítólag az adatlap nem az aktuális alkalmazásméretet írja ki, hanem azt, ami a legelső feltöltésnél volt..
szóval hajrá wp8[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Olvasom az értékeléseket az app-ok alatt, mindenféle baromságot írnak össze vissza ilyen retardáltak...
-
tjokai
senior tag
-
Nova96
őstag
válasz
MasterMark #23204 üzenetére
Ö... zune leszedte hozzá a új képnézegetőt... amivel megnyitja és láttm jé megint szét barmolta a mappákat.
Lehet hagyom a francba..... elégé megoldhatatlan látszik. De ha van ötlet szívesen várom.
-
-
jena2
tag
Sziasztok ma lett egy omnia M-em, csere utalványra lett nem ilyet szerettem volna csak ez volt kéznél, ezért még ki sem csomagoltam hanem meghirdettem jóárasítva telenoros amúgy. A kérdés lényegében az hogy pl. tudok e valami jó navit rátenni, mert úgy olvastam hogy ájgót nem lehet, pedig nekem az az etalon, az előző galaxymon is az volt, szerettem volna erre is, a másik hogy tudom e a kiesel elmentett biztonsági mentéseket meg az exportált névjegy jegyzet naptár és kedvenzek mentést felvinni a win telóra, nekem lényegében ez lenne a legfontosabb, az a 700névjegy meg a jegyzetek naptár. A régi telefonom szinkronizált a gmailommal, de nemtudom hogy oda vissza e, tehát hogy ott megvannak e adataim vagy csak a mailek jöttek le automatic a készülékre.
Tehát lényeg a névjegyek, a navi, nem vagyok sem youtube nézegető, sem appokat le-fel pakolászó fajta, csak átlag felhasználó, ja és fontos még hogy tudjak biztonsági mentéseket csinálni. -
Nova96
őstag
válasz
MasterMark #23199 üzenetére
Miket?
Leszedtem a mit kért hozzá... megnyitja egy programmal ugyan úgy szét b*sza..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...