Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kormi76

aktív tag

válasz Воланд #128 üzenetére

Igen elolvastam. Van egy statisztikájuk, hogy kevesebbet használják bizonyos dolgokra a startmenüt. Ez a statisztika egyáltalán nem biztos hogy reprezentálja a windows felhasználókat, mert vagy be van kapcsolva, vagy nincs az adatküldés, vagy van internet a gépen, vagy nincs. De tegyük fel, hogy mégis. Ez tehát azt jelentené, hogy az emberek nem elégedettek a startmenüvel? Lehet, hogy az adott funkciót elve kevésbé használják. Lehet, hogy más funkciókra ugyanúgy a startmenüt szeretik használni legtöbben. Én is sok mindent nem a startmenüből érek el, de jól használható, ha valami ritkábban használt dolgot akarok megkeresni, mert rendszer van az egészben. Van, amit elsősorban a startból érek el.

Nem az újítással van bajom, hanem szerintem olyasmit újítanak meg, amire semmi szükség, mert tökéletesen funkcionál. Az Xp startmenüje után kifejezetten tetszett ez az újfajta megoldás. Ezt most le akarják butítani. Ez az ami nem tetszik.

Attól, hogy nem tetszik, még leírhatom a véleményem? Vagy csak olyan írhat ide, akinek tetszik? Én se piszkálom azt, akinek tetszik.

Amúgy hagyjuk ezt a no offense-t, ha nem szánod annak, ne írj ilyen bejegyzést, vagy akkor vállald fel, hogy offense. Nem kell szégyellni, ez egy eszmecsere: vélemény, ellenvélemény ütközik. Mondjuk a tidében nem látok véleményt, de ez más kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák