- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
alkatraz3000 #88 üzenetére
A Microsoft Surface, esetleg a Win tablet topikban érdemes próbálkozni, ez a téma még pár nap és kihal.
-
mekker
őstag
válasz
alkatraz3000 #86 üzenetére
Akkor érdemes megvárni az ünnepek végét, hátha lesznek felső kategóriás win tabletek a használt-piacon.
Nem mondom hogy nem érik meg ezek a drágább modellek az árukat, de nem érdemes ennyi pénzt kockáztatni (200ezer környéke és felette), mert lehet hogy csak porfogó lesz. -
mekker
őstag
válasz
alkatraz3000 #83 üzenetére
Szoktak lenni olcsóbban Lenovo, Asus (talán még Samsung és Acer) tabletek, azok között érdemes nézelődni. Szerintem még a Surface Pro 1 is 100 ezer feletti kategória használtan (bár meg is éri az árát, ha találsz 100-120 körül). Majd az ünnepek után fellendül a választék.
-
rudi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #81 üzenetére
Sok mindenre nem elég, de sok mindenre meg elég. Nekem pl. éppen elég lenne, arra, amire a mobil eszközömet (ami most éppen egy Atom súlycsoportú, Core 2 Duós subnotebook) használom.
-
mekker
őstag
válasz
alkatraz3000 #81 üzenetére
Azt olvasgattam, hogy azért az Atomos tablet tulajok nem elégedetlenkednek annyira. Játékban mondjuk egy CS Source-ot elfuttat. Érdemesebb előbb boltba megnyomkodni, hogy ne érjen csalódás (esetleg pendriveon bevinni hozzá 1-2 film samplet meg játékot tesztnek). Szerintem a HP is megfelel a célnak, illetve használt piacon érdemes utánanézni mik vannak.
-
rudi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #79 üzenetére
A Lenovo Helix 2 lesz majd pár hónapon belül, illetve Atommal van ThinkPad Tablet 10 és ha nem kell a tollas dolog, meg elég az Atom, akkor szóba jöhet a HP Pro 610.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest