- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #81 üzenetére
Sok mindenre nem elég, de sok mindenre meg elég. Nekem pl. éppen elég lenne, arra, amire a mobil eszközömet (ami most éppen egy Atom súlycsoportú, Core 2 Duós subnotebook) használom.
-
rudi
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #79 üzenetére
A Lenovo Helix 2 lesz majd pár hónapon belül, illetve Atommal van ThinkPad Tablet 10 és ha nem kell a tollas dolog, meg elég az Atom, akkor szóba jöhet a HP Pro 610.
-
rudi
nagyúr
Hát, szerencsére, nekem sötétben az ágyban van jobb dolgom is a tabletezésnél
Számomra reális fényviszonyok mellett, pl. sötétben kislámpával már egyáltalán nem jönnek elő ezek az árnylati problémák, a Notebookcheck bár nem tökéletes, de elég jó színi kalibrálást mért. Tán abba futott bele a kiscsaj (félelmetes egyébként, hogy látszólag fiatalon már milyen sztereotípiái vannak), hogy a Surface Pro 3 fényereje nagyon alacsonyra levihető, és talán azon a szinten már annyira kevés a fénye (minimum fényerőn 4 cd/m2-es fehéret, nem feketét mértem), hogy ott már tényleg ilyen torzítás van a szürkéknél.
-
rudi
nagyúr
válasz
MrPetya19 #57 üzenetére
Tessék, itt van HP-ben, már az ára sem annyira halálos.
-
-
rudi
nagyúr
Igen, ez pontosan így van, a számháború az csak amolyan marketing maszlag. Játékokat kivéve minden témakörben elég ha van néhány nagyon jól megcsinált alternatíva. A játékokkal meg az a gond, hogy ha az ember nem túr utána a neten, akkor a bőség zavarában nem talál rá a gyöngyszemekre a felkapott, kommersz címek mellett.
-
rudi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
Nem értek a ceruzához, ezért megnéztem több kimondottan grafikával foglalkozó szöveges és video tesztet, véleményt. A 256 nyomásszintes érzékelést senki nem szidta, Wacom táblákhoz hasonlóan tudtak dolgozni a rajzolással/satírozással operáló alkotók. Két olyan negatívummal találkoztam, ami szerintem nem egyéni preferencia, használati stílus kérdése. Az egyik, hogy a sima fényes üvegfelület jobban csúszik, mint a wacom táblák rendszerint kissé érdes felülete, ez szokást igényel lendületes ívek rajzolásánál. A másik a Windows desktop programok magas felbontás kezelésének szoftveres parája. Pl. Adobe Illustratorban az objektumok átméretezésére, forgatására szolgáló keret 1-2 pixel széles, szinte lehetetlenség a tollal megfogni.
-
rudi
nagyúr
Igen, ez tény, de ha jön valami új, trendi app (facebook messenger, instagram, akármi), amire az egyszeri júzer szívesen reagálna, akkor a Windows Store app a legutolsó platform amire kijön, gyakran hosszú hónapokat késve iOS-hez vagy Androidhoz képest. Nyilván egy Surface Pro esetében ez nem annyira para, mert azt profik használják, de az egyszerűbb Windows tableteknél, telefonoknál az lehet. Én az MS helyében app irányból próbálnám megnyerni a tablet csatákat.
-
rudi
nagyúr
Nem, mert a max turbó freki egymagos terhelésre van megadva, a legtöbb program és OS pedig már több maggal operál. Számos Core i5 tesztet végeztem, az esetek többségében az 5 perc alatt lefutó feladatoknál a több magra vonatkozó maximális turbo órajelen szoktak menni, szóval az én tapasztalataim ellentétesek az állításoddal.
-
rudi
nagyúr
Tudni kell a notebookcheck tesztekről, hogy Prime+Furmark kombót tolnak. A Furmark pedig egy olyan állatfajta, ami ellen az NV és az AMD már diverben védekezik, az Intelnél meg driverben sosem voltak olyan jók. Korábban egy klasszikus game terheléshez képest furmark alatt majdnem dupla fogyasztást és melegedést produkáltak a Radeonok és a GeForce-ok, ma már sokkal kisebb mértékű a megugrás. Intelnél viszont rácsapja a teljes TDP keretet, sőt annál többet is, aminek hatására jön a teljes kézifék. Ezt kipróbálhatod a T100-addal is. A Core M szép és jó lesz fogyasztásban, de teljesítményben már nem annyira. pesze, tabletnek baromi jó lesz, mert oda elég lesz a teljesítménye is, de a kövi Surface Pró generációba berakva visszalépést jelent majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest