- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
alkatraz3000 #88 üzenetére
A Microsoft Surface, esetleg a Win tablet topikban érdemes próbálkozni, ez a téma még pár nap és kihal.
-
mekker
őstag
válasz
alkatraz3000 #86 üzenetére
Akkor érdemes megvárni az ünnepek végét, hátha lesznek felső kategóriás win tabletek a használt-piacon.
Nem mondom hogy nem érik meg ezek a drágább modellek az árukat, de nem érdemes ennyi pénzt kockáztatni (200ezer környéke és felette), mert lehet hogy csak porfogó lesz. -
mekker
őstag
válasz
alkatraz3000 #83 üzenetére
Szoktak lenni olcsóbban Lenovo, Asus (talán még Samsung és Acer) tabletek, azok között érdemes nézelődni. Szerintem még a Surface Pro 1 is 100 ezer feletti kategória használtan (bár meg is éri az árát, ha találsz 100-120 körül). Majd az ünnepek után fellendül a választék.
-
mekker
őstag
válasz
alkatraz3000 #81 üzenetére
Azt olvasgattam, hogy azért az Atomos tablet tulajok nem elégedetlenkednek annyira. Játékban mondjuk egy CS Source-ot elfuttat. Érdemesebb előbb boltba megnyomkodni, hogy ne érjen csalódás (esetleg pendriveon bevinni hozzá 1-2 film samplet meg játékot tesztnek). Szerintem a HP is megfelel a célnak, illetve használt piacon érdemes utánanézni mik vannak.
-
mekker
őstag
válasz
MrPetya19 #71 üzenetére
Ha egy Facebook appnak nem elég 4-500 mega ram, akkor ott szerintem nem a telefon a hibás.
Kicsit erős volt az előző kommentem, de úgy érzem hogy a mobil eszközöknél eléggé megy a ferdítés. Az ember letölt egy GTA-t, meg egy Modern Combatot, játszik vele 3 órát, aztán rájön hogy marhaság és felesleges az adreno330 meg a 8 mag.Ugyanígy egy ilyen Surfacenek is vannak olyan korlátai, nem tudom elképzelni hogy olyan marha sokan szerkesztgetnek rajta húszezer poligonos modelleket, vagy BF3-aznak rajta életvitelszerűen (még ha lehet is vele ilyeneket művelni). -
mekker
őstag
Nem is Angry Birdshöz és böngészésnél használja ki ez a mobil i5/i7-et. A lényeg, hogy (tablet viszonylatban) van benne erőtartalék bőven, multimédia nincs ami megfekteti, munkaprogramok nagy része elfogadhatóan fut rajta, sőt még a modern PC-s játékok is elfutnak rajta rendesen (low/medium+kisebb felbontás persze kell a combosabb játékoknál).
Én nem rakatnék bele i7-et (max. valami olcsóbb i5-öt), mert úgysem használnám olyan feladatra aminek az kell, de biztos megvan a vevőkör aki ezeket igényli.
Mobiloknál is van pl. a Moto G 60ezerért, ami nagyjából minden hardveres-szoftveres igényt kielégít droid fronton, aztán mégis veszik inkább az emberek a drága csúcskészülékeket, a Nexusokat, OnePlus Onet, stb. mert belé van beszélve a fejükbe hogy kell nekik a csúcshardver.aztán utána meg mégis kétévente cserélgetik a százezres cumókat... -
mekker
őstag
Tábla viszonylatban durva magas az ára, de ha notebook oldalról szemlélem, hogy bezsúfoltak egy egész notit egy ekkora házba, akkor az a 2-300 ezer az nem rossz ár érte. Egyedül ez a tabletes kialakítás félelmetes nekem. Szerintem még mindig jobb netezni gépen egér+billel, mint egy 10" (vagy nagyobb) érintőképernyőn. Ilyen szempontból a 3:2 nem rossz megoldás, el kéne felejteni a 16:9-et tablet-fronton
monitoroknál isés valahol 16:10 és 4:3 között lenne optimális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest