- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faszán be fogják nézni az árazást az MS nél, ha a Google kihozza a saját cuccosát 200 dodó körül!
Lesz neki kampeca!
-
törölt tag
Nem, úgy értem, hogy ~15-20 évvel ezelőtt. Amikor csodálkozva álltunk körül minden "alternatív" desktop megoldást, és mondogattuk, milyen állat, hogy nem a mainstream Microsoft. Nekem ez a Surface tök úgy hangzik, mint valami rétegcucc, és milyen bevállalós vagy, hogy ilyened van. Illetve így hangzana, ha jól összeraknák. De majd meglátjuk.
-
törölt tag
Viszont szerintem még nagyon sok olyan ember van, akinek nincs okostelefonja/tablet-je, viszont a közel/távol jövőben tervezi annak beszerzését.
Vagy éppen, mint szintén sokan, "belépő szintű" készüléket használ, és idegesítik a problémák. Ilyen esetben, ha nem kitartó felhasználó, és nem elég kocka hogy utánaolvasson, nem fogja megtudni, milyen jó is a rendszer, amit használ. Az alma ezt megoldotta azzal, hogy nincsenek ilyen készülékeik, de ha a MS olcsóbb lesz, akkor olyanokat is elcsábíthat, aki főleg a "kulcsrakész" mivolta miatt választanák az almát. És, visszatérve, a "kezdő" felhasználóknak bejöhet egy olyan rendszer, ami kellőképp letisztult és kulcsrakész, emellett viszont már ismerik a felületet/rendszert valamennyire, és esetleg még olcsóbb is.
-
Zanik
addikt
válasz
#01696768 #105 üzenetére
Igazából a Microsoft késése abban okozza a legnagyobb gondot, hogy a felhasználók nagyrésze már döntött egy adott platform/ökoszisztéma mellett (iOS, Android), és ezeket az embereket igen nehéz lesz majd a Microsoft-nak átcsábítani a Win8 oldalra. Viszont szerintem még nagyon sok olyan ember van, akinek nincs okostelefonja/tablet-je, viszont a közel/távol jövőben tervezi annak beszerzését. Ha figyelembe vesszük, hogy ezen embereknek hány %-a használhat jelenleg is valamilyen Windows-t (iskolában, munkahelyen), akkor nem kizárt, hogy ezeket az embereket valamivel könnyebb lehet meggyőzni, hogy Windows alapú okostelefont/tablet-et válasszanak majd, feltéve, ha jó minőségű, nem túl drága hardvereket kapnak, egy falhasználóbarát OS-sel megtámogatva. Ha a Microsoft jól csinálja a dolgokat, akkor hamarosan akár még az is előfordulhat, hogy mindhárom szegmensben (PC/tablet/mobil) olyan, egymással platform szinten koherens alternatívát tud majd kínálni, hogy az aktuális PC-s Windows felhasználók nagy részének eszébe sem jut másmilyen okostelefont/tablet-et venni, csakis Win8-cal szereltet. Szerintem velem együtt nagyon sokan várják, hogy mi fog kisülni ebből.
-
törölt tag
Hát ha van 1 kis eszük, ebből előnyt kovácsolnak. Én kb. az új Office-ig (tudom, nem egy mai darab) meg amíg meg nem ismertem a Win7-et és a Lumiákat, nagyon nem bírtam elképzelni, hogy marad a MS egyáltalán, cégeken kívül. De valahogy ezek a termékek kezdenek válaszolni a vásárlói igényekre, és látom bennük a fantáziát. A Surface meg, ha nem lesz használhatatlan vmi baki folytán, akkor egy az egyben válasz nagyon sok ember hiányérzetére. Folyton mindenki azzal jön, hogy post-PC korszak van, hát akkor tessék! Ez nem PC.
Totál egyetértek az Engadget-es különszámmal, későn jött a cucc, nagyon későn. DE: azt is írják a srácok, hogy jó cucc lesz, 'niche' cucc. Értem én, hogy nem menő, de nekem (már csak itt olvasgatva is
) az jön le, hogy alakul egy 'cool nerd' kategória, higgyétek el még egy kis idő és menő lesz kockának lenni (ha még nem az...). Kövezzetek meg, de nekem ez a Felület
tök olyan érzés, mint annak idején (20 éve?
) a linux. Vannak a nagy slágerek, ez meg valami kis tiltott gyümölcs, amire igazából sokaknak lenne igénye, dehát már tele van a pince-padlás más OS-es kütyükkel, szóval nem szabad... És ha, ahogy a cikk írja, be bír szivárogni a MS a kis ökoszisztémánkba, akkor ez gyökeresen megváltoztatja majd az egész képet. Nagyon nem vagyok fan, még engem is meg kell győzniük (mindjárt veszem a kövi droidom, szóval még 2 évig tuti nem lesz WP-m
), de látom a lehetőséget. Jaj, csak el ne baltázzák!
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is van iPad3-em, de erőssen elgondolkodom egy váltáson ha kijönnek ezzel, vagy valami hasonlóval. Szerencsére az iPad jól tartja az árát kisebb veszteséggel ki tudnék szállni belőle
Az előítéletek meg nem érdekelnek, Win95-el kezdtem még anno, és bár az XP-t rühelltem a sok apró baromsága miatt, azért komoly gondjaim nem voltak a rendszerrel. Win8-at használok az egyik gépemen már egy éve, és látom hogy mennyire jó már most is, a végleges verzió előtt. -
-
Zanik
addikt
Azért a tablet szegmensben több mint tragikus az amit a Microsoft az elmúlt években művelt, szóval valamilyen szinten nem meglepő, hogy sokan kétkedve állnak hozzá a Surface-hez is. De talán most először úgy tűnik, hogy a Microsoft tényleg valami jót akar csinálni. Az, hogy ez mennyire sikerül nekik, majd akkor fog kiderülni, ha kijön a termék. Én drukkolok neki, bár kétség kívül nehéz helyzetben vannak az Apple előnye miatt, de nem lehetetlen összehozni egy közel olyan jó, vagy esetekben akár jobb (usb, microSD) tabletet mint az iPad. Legyen verseny, legyenek egyre szebb, jobb és többet nyújtó tabletek!
-
tdd587
őstag
válasz
Gadgetfan_ #96 üzenetére
Nem elmebeteg, de aki ennyiért akart venni, már rendelkezik ipad 1/2/3-al, ami nem winfos. Nem tudom hány év alatt fog kikopni ez a szitokszó, de még tartja magát.
-
Nézegetm én is ezeket a vékony "izéket".
Tetszenek! Főleg ez - így. Nokia logóval kissé jobb lenne, de sebaj!
Össze van rakva! Jó a reklám. Olyan AEONflax-os kissé, de jó.
Én azt várom el egy ilyen géptől, hogy lehessen hasonlóan dolgozni rajta, mint az asztali Mac-emen.
Tehát: Leülök elé - és használom. Pont!
/Köszi! Nekem NEM KELL az iPad!/ -
törölt tag
Nem tudom, hogy nem jelent meg nekem tegnap ez a cikk. Pedig este megnéztem a videót, és életemben először azt mondtam egy MS/Windows cuccra, hogy
KELL.
Aztán jött a "nemmegmontam?", mert amióta bejelentették Lumia-t (azóta követem csak a WP-t
), ezt hangoztatom mindig: kijön egy stílusos piacvezető tablet egy jól használható WP-vel és keyboard-dal, az első megrendelők között leszek. (Notebook már túl nagy arra, amire nekem kell, a telefon meg túl kicsi, tab önmagában nem elég -- vagy nem elég kényelmes.)
De most azért mégsem, megvárom a további fejlesztéseket, elvégre, ha eddig tudtam várni...
Adok nekik időt, hadd érjen a dolog.
kcsa (#93):
Azt vettem észre, hogy frankra is majdnem 1:1, és itt a 32 GB SGS3 függetlenül majdnem ennyi... Azért az úgy megérné...
-
Gadgetfan_
senior tag
Az árakról még csak találgatások vannak. Én 499-599 (32GB/64GB) és 699-999 (64GB/128GB)-ről olvastam valahol, ami kb. azt jelenti, hogy az ARM-os 150E körül indul ami egy samsung galaxy tab és az iPad köze van belőve. Az x86-os meg úgy 210E körül, ami a mondjuk egy Transformer vagy Padfone fölé/mellé megy minimálisan, de az ultrabookok alá... Ezek nem olcsók, de a tudáshoz mérten, egyáltalán nem tűnnek nekem elmebeteg áraknak.
-
atoth
aktív tag
Ahogy olvasom, nem kell attól tartani, hogy elárasztják vele a piacot, mert csak MS Store-okban és online lehet majd vásárolni az USA-ban. Ide szinte biztosan nem fog eljutni soha.
-
dani3l
őstag
-
gaben88
őstag
Az x86-os megoldás nagyon érdekel, remélem nem lesz baromi drága.
-
Ezen lesz az az emlegetett Nokia logó?
Bejövős a cucc amúgy - csak ki tudja mit fog futtatni a gép.
-
gzbotii
nagyúr
Beallitottam a linket, idore ugrik:
-
Zanik
addikt
Talán az első olyan Microsoft termék, aminek kinézetre sem kell szégyenkeznie egy Apple kütyü mellett. Kérdés: a működése is lesz annyira jó, mint a kinézete! Azt hiszem várok egy kicsit a tablet vásárlással.
-
törölt tag
összesen nem fogyaszt az ipad kijelző nélkül 17W-ot
50 fokos burkolatot meg se én se te nem fognál meg szívesen, úgyhogy innentől teljesen biztos hogy valami ventit bele kell tenni. hogy az milyen hangos lesz, az majd kiderül, de az ultrabookokat elnézve azért elég komoly mérnöki teljesítmény kell hozzá.
-
Orton96
aktív tag
Ez elsőre egy kicsit túlzásnak tűnik de igazából hatalmas ötlet, amivel hatalmasat kaszálhatnak!
-
válasz
#56573440 #73 üzenetére
Az új Ipadban az aksi is erőteljesen melegszik,.
Meg persze a CPU lehet nem eszik sokat, de az a 2 darab SGX543MP2 azért zabál rendesen.
Én azt mondom, hogy várjuk, meg de szerintem is inkább ventis, csak ne legyen hangos (Everman úgy is megmondta, hogy zúgni fog szal mind1)
-
Lentebb hulyeseget mondtam, aktiv hutes lesz benne. Varjuk meg, amig kijon, bar Everman biztos benne, hogy hangos lesz.
-
törölt tag
arra azért nem vennék mérget az ipad 3 procija közelébe se ér egy i5-nek fogyasztásban, mégis helyenként igencsak be tud melegedni.
egy ilyen procit szerintem nem lehet normálisan passzívan hűteni. vagyis lehet hogy megoldható, de magas hőmérsékleten fog teljesen biztos futni, és a burkolati elemeket is felfűti, ami nagyon kényelmetlen ha kézben tartod...
17W nem tűnik leírva soknak, de ezt passzívan lehűteni felület kell. ezen nincs elég szerintem.
szinte teljesen kizárt hogy passzív i5 konfig kijöjjön. nézz meg egy amd alsókategóriás apu-s lapot, nem kis borda van rajta. és az 17W alatt marad a legtöbb modellnél.
hovatovább ha fektetve használnám megfőne, ami megint csak nem egy annyira elképzelhetetlen helyzet egy tabletnél
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #58 üzenetére
Kár hogy nincs like
de szépen megfogalmaztad a billen problémázók hülyeségét
-
válasz
Gadgetfan_ #67 üzenetére
Passzív ultrabookot én még nem láttam, ellenkezőleg elég hangosak
Éppen ezért voltak kétejeim, de ha mégis passzív lesz akkor szerelmes lettem -
én az x86-os hangjára vagyok kíváncsi, mert gondolom nem passzívba van hűtve.
Egy süvítő tábla meg egy kicsit illúzióromboló
No meg az ARM-X86 üzemidő differenciálja érdekel -
NGA
addikt
válasz
Gadgetfan_ #62 üzenetére
Szerintem már Kínában elindult a sorozatgyártása :-)
-
Gadgetfan_
senior tag
Inkább az, hogy valamelyik tartozékgyártó rááll, és szép fehérben legyártja, majd beárazza egy tudományos összegre amitől dobok egy hátast...
(#60) gzbotii: "De azert belegondolok, az araert mennyi laptopot meg lehetne venni.."
Ez nagyjából minden topkategóriás Tabletről elmondható, hogy az árából egy egész rendes noti kijönne.
-
NGA
addikt
válasz
Gadgetfan_ #58 üzenetére
"Ez a Touch Cover nagy ötlet, csodálkozom, hogy Apple kiegészítőként még nem találkoztam ilyennel."
Várj még, ha az MS nem védette le, akkor az Apple le fogja védetni, és beperli az MS-t. :-)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Gadgetfan_ #58 üzenetére
Hmmm..a kisebbig 500-ert meg beleferne. De azert belegondolok, az araert mennyi laptopot meg lehetne venni..
-
törölt tag
az eperturmixoló pont annyira szériatartozéka egy ilyen gépnek mint a billentyűzet? komolyan nevetséges ahogy itt vered magad.
másfél mili út az semmi. ahogy ph-s hírben is írják kell alá a gyorsulásmérő mert ha hozzáérsz már le is toltad. annyira marhára nehéz elfogadni hogy valaki leírja hogy majd ki kell próbálja hogy mennyire kényelmes mielőtt megveszi esetleg majd?
egyébként meg tudod mit igazad van
okcsá
Gadgetfan
"Előre problémázol egy dolgon ami lehet, hogy nem is létezik"
nem nyígok, azóta kiderült hogy másfél milit mozognak. kényelmesebb mint a kijelzőt tapicskolni de ezzel vége is. részemről felejtős. be is fejeztem
-
Gadgetfan_
senior tag
Na ez az az irány amiért már lehet, hogy el fogom adni az iPad-emet. Megjelenésekor biztos meg fogom nyomkodni és ha tetszik veszek egyet. Ez a Touch Cover nagy ötlet, csodálkozom, hogy Apple kiegészítőként még nem találkoztam ilyennel.
(#35) blackrulz: "látom ha nagy ritkán negatív kritikát fogalmazok meg akkor az már para. le kéne erről szokjak tudom tudom."
Nem, amit te csinálsz azt mifelénk úgy hívják nyígás
Előre problémázol egy dolgon ami lehet, hogy nem is létezik, de ha mégis, akkor is van rá két nagyon egyszerű megoldás. vagy nem veszel ilyet, vagy ha otthon hosszan akarsz gépelni, veszel egy USB-s billt. hozzá... ez nem arra való, hogy regényeket írjál vele, hanem ha elmész otthonról, vagy egy kávézóban üldögélsz (mint most éppen én) és egy kapucsínó mellett olvasgatsz (mint most én), és hozzá akarsz szólni pl. egy topikhoz (mint most én) csak kihajtod a Touch Covert és tádááám!
(#50) lmisi:
Azt olvastam valahol, hogy 500 és 1000 dollár lesz az áruk. A kisebbet a Samu Tabok, iPad3 és Transformerek alá/mellé akarják pozicionálni (kb. 150E HUF), Míg a x86-os az Ultrabook kategóriához árazzák(kb. 300E HUF). -
lmisi
senior tag
No igen itt a bibi, ez így kb. Ipad(3) ár X2 azaz közel hanem túl lesz 250 ezerhez. Nem lesz versenyképes a 50-70 ezres 7 colos tabletekkel. Persze van aki nem bírja ki és windows software-t akar mindenáron futtatni rajta annak tuti. Kérdés elég lesz ez a szabadszemmel is látható piaci részesedéshez?
Amúgy jól néz ki egy kategóriában van az dizájnilag az almával, csak az ára lesz hajmeresztő főleg az x86-os. Az egyszeri fogyasztót, rendszergazdát nem érdekli fut rajta e a msword, hanem mail, böngésző, játék, remote desktop kliense van e rá?
És sajnos az ios-re és androidra is temérdek van. -
Fossza
tag
válasz
NivoSzaki #17 üzenetére
Nem a dobozost adja drágábban. Az az alapár. Több jogot biztosít az OEM-hez képest, pl. gépek közötti hordozhatóságot. Új gép esetén egyikről le, a másikra fel. Az OEM csökkentett áron van ehhez képest, csak vassal veheted és a szoftver az aktiválást követően a vashoz kötődik, az adott licenc más gépen történő használatra nem jogosít.Csökkentett ár, kevesebb jog. Egyébként a dobozos licenc pl Office esetén Secondary Use Rights-ot is ad, az alap géped mellet még egy hordozható eszközre is telepítheted a szoftvert, legálisan, az 1 db dobozos licenceddel. Ja, az OEM-hez support sem jár, csak a vas szállítójától kaphatsz.
-
prolad
addikt
Na a nagyobbikat elfogadnám.
De biztos lesz vagy 1000 dollár
-
cqr
aktív tag
Alakul, de még mindig inkább egy X1 Carbon-ból készített touch verzió, vagy egy x86-os 12.5-14"-os transformer prime szerű eszközre lennék kíváncsi.
(Bár az igazat megvallva, lehet már az X1 Carbon is elég lesz úgy ahogy van. Pláne az ára, az bőven elég lesz.. : d)
Mondjuk egy megfelelő billentyűzet dokkal a sourface is "ok", esetleg kicsit csökkenthetné a kijelző melletti keretet dokkolt állapotban (amikor nem "fogdossa" az ember, akkor felesleges annyi), és akkor már félig meddig desktop replacementnek is elmenne.
-
gzbotii
nagyúr
Most mar arra lennek kivancsi, ezek a kinyithato tamasztekok milyen hamar tornek le..
Es igy mennyire allank stabilan. Peladul a kijelzo felso sarkat kisse eroteljesebben megerintve, nem e billen hatra. Arrol meg mar nem is beszelve, hogy pl egy IC vonatban, meddig allnanak ott meg. Szerencse, hogy GG2 a kijelzo -
atoth
aktív tag
Csak nehogy úgy járjanak, mint a HP a Touchpaddel: hónapokkal előbb bemutatják, majd mire megjelenik, csak csalódást okoz.
-
baliii
senior tag
Mostanában nézegettem tableteket, eleinte csak ipad jöhetett szóba, de a bejelentések után úgy döntöttem, inkább kivárom ezt a win8 dolgot. Most, hogy ezeket bemutatták úgy érzem, jó döntés volt!
Az ipad eleve a smart cover miatt is tetszett, de ezek a "tokok" sokkal jobbak! Tökéletes irányba fejlesztették tovább az alapkoncepciót. -
vicze
félisten
válasz
#56573440 #35 üzenetére
Jó de előre félni valamitől, hogy nem lesz jó? Ha gépeltél rajta és nem teszik nyugodt szívvel lehet fikázni felőlem.
Amúgy tippre kb. egy gumi bill érzésével fog vetekedni, de sokan azon is tudnak gépelni szóval, ezen is megoldható. Az nagyobb probléma, hogy valószínűleg kell hozzá kemény alátét. Bár továbbra se a szakdolgozat/doktori disszertáció/következő trónok harca megírására találták ki a tableteket. -
vicze
félisten
válasz
#56573440 #32 üzenetére
Nem tetszik veszel olyat ami megfelel, ez nem Apple.
Több tucat különböző Win8 és WinRT tablet lesz rengeteg különböző formában, szerintem mindenki tud majd választani magának megfelelőt. Ezzel az MS csak egy minta dizájnt alkotott, hogy reklámozzák és Win8 valami pozitív reklámot is kapjon ne csak negatívat. -
fattyu
veterán
Már majdnem elkapott a birtoklási vágy. Eddig ez a legteccősebb tablet.
Már majdnem. -
törölt tag
nem persze hogy nem. de remélem van rá jogom hogy kifejtsem félelmemet miszerint nagyon kérdéses milyen lesz rajta gépelni. persze átlagos használatra akinek alacsonyabbak az igényei simán elmehet. láttam énis rövid úton járó billeket amik jók voltak, ez se kizárt hogy használható, csupán nehéz elképzelni hogy ekkorában elfér. tőlem simán lehetett volna 1-2 milivet több ha ez segít, persze akkor nem lehetne vele borotválkozni, ami nélkül mostanában semmit nem lehet eladni, de ez részletkérdés.
-
vicze
félisten
A HW-ért grat az MS-nek, nagyon szép lett.
Kíváncsi leszek majd a piacára, fél év múlva. -
-
-
törölt tag
olvastam. de az egész bill 5 mm, továbbra sincs sok infó hogy mekkora úton jár, bár ahogy írtam sejthetően nagyon rövid... nyomáspont, erősség, stb mind fontos nekem, mert elég sokat gépelek, meg megszoktam a jót na
meg kell nyomkodni aztán minden kiderül, sírtam én már gép fölött, amire a tesztek jelentős része rátolta hogy isteni a billentyűzet, nekem meg használhatatlan volt hosszú távon
-
törölt tag
nem néznek ki rosszul, de nekem vannak kétségeim azokkal a billekkel kapcsolatban... szépek, meg vékonyak, de kíváncsi lennék mekkora úton járnak, így ránézésre nem túl bizalomgerjesztő számomra, persze minden bizonnyal én vagyok túl finnyás ezekre a paraméterekre, majd meg kell nyomkodni előtte.
-
bloomberg
tag
Már rég elkezdtem gyűjteni egy ilyenre, szerencsére valahol majd az összegyűjtött pénz és az áresés összeér egyszer.
x86-ost akarok én is.
-
Ezen a linken amúgy elérhető a keynote
-
Blaise
veterán
-
mrhitoshi
veterán
ááá Nem kell ez a világnak. Csúnya csempék, fújjj
Nagyon komoly ez a 3mm-es billentyűzet. Szerintem meg lesz az az áttörés, amire a MS számít.
-
Воланд
titán
-
NivoSzaki
tag
Valahol azt olvastam a májkroszoft 85-90$ liszenceli a win8-at + a gép hardvere alaphangon 300$ + kisker árrés + 27% áfa és 240ft/$ árfolyamon számolva máris kijön a ~140 e Ft körüli ár.
Ennyiért már normális gépet is adnak
-
Bukta01
csendes tag
Csak azt nem értem miért nem inkább Trinity alapú a Pro verzió....
-
Воланд
titán
ugy nez ki, hogy az az arm verzio.
-
Nekem az x86 alapú Pro tetszik igazán... Gondoljunk bele, ott egy Win8, amin elfut bármilyen progim, van hozzá kihajtható bill, és egeret is tudok hozzá csatlakoztatni.
Viszont ha olyan a kedvem, akkor vissza a Metro UI-ra, és hadd szóljon, elég könnyű és vékony kézben tartáshoz.
Imádom, jelentkezőket várok az iPademre
-
Xirtam
veterán
I need.
-
Finnugor
tag
Na, ezek után mondjátok, hogy a Microsoft nem akar hardvergyártó lenni Windowshoz...
Rettegjünk, Nokia fanok!
Amúgy én nem vagyok nagy tablet rajongó, de ezek mintha többre lennének érdemesek, mint 1 iPad.. -
Воланд
titán
"1280x720 képpontos kapacitív multitouch érintőkijelző"
nem lehet akkora a felbontasa. minimum 1366x768 kell, hogy legyen.
-
H-ger
tag
jól néz, ki versenyben lesz az asus transformerekkel.
-
Kereszhaver
tag
Egy ilyesmi dokkoló volt kint veletechen is nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest