Hirdetés
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is van iPad3-em, de erőssen elgondolkodom egy váltáson ha kijönnek ezzel, vagy valami hasonlóval. Szerencsére az iPad jól tartja az árát kisebb veszteséggel ki tudnék szállni belőle

Az előítéletek meg nem érdekelnek, Win95-el kezdtem még anno, és bár az XP-t rühelltem a sok apró baromsága miatt, azért komoly gondjaim nem voltak a rendszerrel. Win8-at használok az egyik gépemen már egy éve, és látom hogy mennyire jó már most is, a végleges verzió előtt. -
Azért a tablet szegmensben több mint tragikus az amit a Microsoft az elmúlt években művelt, szóval valamilyen szinten nem meglepő, hogy sokan kétkedve állnak hozzá a Surface-hez is. De talán most először úgy tűnik, hogy a Microsoft tényleg valami jót akar csinálni. Az, hogy ez mennyire sikerül nekik, majd akkor fog kiderülni, ha kijön a termék. Én drukkolok neki, bár kétség kívül nehéz helyzetben vannak az Apple előnye miatt, de nem lehetetlen összehozni egy közel olyan jó, vagy esetekben akár jobb (usb, microSD) tabletet mint az iPad. Legyen verseny, legyenek egyre szebb, jobb és többet nyújtó tabletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 2025 - Már elérhető a Steam év végi összesítője mindenki számára
- Garmin topik
- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest