- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, úgy értem, hogy ~15-20 évvel ezelőtt. Amikor csodálkozva álltunk körül minden "alternatív" desktop megoldást, és mondogattuk, milyen állat, hogy nem a mainstream Microsoft. Nekem ez a Surface tök úgy hangzik, mint valami rétegcucc, és milyen bevállalós vagy, hogy ilyened van. Illetve így hangzana, ha jól összeraknák. De majd meglátjuk.
-
törölt tag
Hát ha van 1 kis eszük, ebből előnyt kovácsolnak. Én kb. az új Office-ig (tudom, nem egy mai darab) meg amíg meg nem ismertem a Win7-et és a Lumiákat, nagyon nem bírtam elképzelni, hogy marad a MS egyáltalán, cégeken kívül. De valahogy ezek a termékek kezdenek válaszolni a vásárlói igényekre, és látom bennük a fantáziát. A Surface meg, ha nem lesz használhatatlan vmi baki folytán, akkor egy az egyben válasz nagyon sok ember hiányérzetére. Folyton mindenki azzal jön, hogy post-PC korszak van, hát akkor tessék! Ez nem PC.
Totál egyetértek az Engadget-es különszámmal, későn jött a cucc, nagyon későn. DE: azt is írják a srácok, hogy jó cucc lesz, 'niche' cucc. Értem én, hogy nem menő, de nekem (már csak itt olvasgatva is
) az jön le, hogy alakul egy 'cool nerd' kategória, higgyétek el még egy kis idő és menő lesz kockának lenni (ha még nem az...). Kövezzetek meg, de nekem ez a Felület
tök olyan érzés, mint annak idején (20 éve?
) a linux. Vannak a nagy slágerek, ez meg valami kis tiltott gyümölcs, amire igazából sokaknak lenne igénye, dehát már tele van a pince-padlás más OS-es kütyükkel, szóval nem szabad... És ha, ahogy a cikk írja, be bír szivárogni a MS a kis ökoszisztémánkba, akkor ez gyökeresen megváltoztatja majd az egész képet. Nagyon nem vagyok fan, még engem is meg kell győzniük (mindjárt veszem a kövi droidom, szóval még 2 évig tuti nem lesz WP-m
), de látom a lehetőséget. Jaj, csak el ne baltázzák!
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is van iPad3-em, de erőssen elgondolkodom egy váltáson ha kijönnek ezzel, vagy valami hasonlóval. Szerencsére az iPad jól tartja az árát kisebb veszteséggel ki tudnék szállni belőle
Az előítéletek meg nem érdekelnek, Win95-el kezdtem még anno, és bár az XP-t rühelltem a sok apró baromsága miatt, azért komoly gondjaim nem voltak a rendszerrel. Win8-at használok az egyik gépemen már egy éve, és látom hogy mennyire jó már most is, a végleges verzió előtt. -
-
Zanik
addikt
Azért a tablet szegmensben több mint tragikus az amit a Microsoft az elmúlt években művelt, szóval valamilyen szinten nem meglepő, hogy sokan kétkedve állnak hozzá a Surface-hez is. De talán most először úgy tűnik, hogy a Microsoft tényleg valami jót akar csinálni. Az, hogy ez mennyire sikerül nekik, majd akkor fog kiderülni, ha kijön a termék. Én drukkolok neki, bár kétség kívül nehéz helyzetben vannak az Apple előnye miatt, de nem lehetetlen összehozni egy közel olyan jó, vagy esetekben akár jobb (usb, microSD) tabletet mint az iPad. Legyen verseny, legyenek egyre szebb, jobb és többet nyújtó tabletek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged