- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#56573440 #73 üzenetére
Az új Ipadban az aksi is erőteljesen melegszik,.
Meg persze a CPU lehet nem eszik sokat, de az a 2 darab SGX543MP2 azért zabál rendesen.
Én azt mondom, hogy várjuk, meg de szerintem is inkább ventis, csak ne legyen hangos (Everman úgy is megmondta, hogy zúgni fog szal mind1)
-
vicze
félisten
válasz
#56573440 #35 üzenetére
Jó de előre félni valamitől, hogy nem lesz jó? Ha gépeltél rajta és nem teszik nyugodt szívvel lehet fikázni felőlem.
Amúgy tippre kb. egy gumi bill érzésével fog vetekedni, de sokan azon is tudnak gépelni szóval, ezen is megoldható. Az nagyobb probléma, hogy valószínűleg kell hozzá kemény alátét. Bár továbbra se a szakdolgozat/doktori disszertáció/következő trónok harca megírására találták ki a tableteket. -
vicze
félisten
válasz
#56573440 #32 üzenetére
Nem tetszik veszel olyat ami megfelel, ez nem Apple.
Több tucat különböző Win8 és WinRT tablet lesz rengeteg különböző formában, szerintem mindenki tud majd választani magának megfelelőt. Ezzel az MS csak egy minta dizájnt alkotott, hogy reklámozzák és Win8 valami pozitív reklámot is kapjon ne csak negatívat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest