- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is van iPad3-em, de erőssen elgondolkodom egy váltáson ha kijönnek ezzel, vagy valami hasonlóval. Szerencsére az iPad jól tartja az árát kisebb veszteséggel ki tudnék szállni belőle
Az előítéletek meg nem érdekelnek, Win95-el kezdtem még anno, és bár az XP-t rühelltem a sok apró baromsága miatt, azért komoly gondjaim nem voltak a rendszerrel. Win8-at használok az egyik gépemen már egy éve, és látom hogy mennyire jó már most is, a végleges verzió előtt. -
Gadgetfan_
senior tag
Az árakról még csak találgatások vannak. Én 499-599 (32GB/64GB) és 699-999 (64GB/128GB)-ről olvastam valahol, ami kb. azt jelenti, hogy az ARM-os 150E körül indul ami egy samsung galaxy tab és az iPad köze van belőve. Az x86-os meg úgy 210E körül, ami a mondjuk egy Transformer vagy Padfone fölé/mellé megy minimálisan, de az ultrabookok alá... Ezek nem olcsók, de a tudáshoz mérten, egyáltalán nem tűnnek nekem elmebeteg áraknak.
-
Gadgetfan_
senior tag
Inkább az, hogy valamelyik tartozékgyártó rááll, és szép fehérben legyártja, majd beárazza egy tudományos összegre amitől dobok egy hátast...
(#60) gzbotii: "De azert belegondolok, az araert mennyi laptopot meg lehetne venni.."
Ez nagyjából minden topkategóriás Tabletről elmondható, hogy az árából egy egész rendes noti kijönne.
-
Gadgetfan_
senior tag
Na ez az az irány amiért már lehet, hogy el fogom adni az iPad-emet. Megjelenésekor biztos meg fogom nyomkodni és ha tetszik veszek egyet. Ez a Touch Cover nagy ötlet, csodálkozom, hogy Apple kiegészítőként még nem találkoztam ilyennel.
(#35) blackrulz: "látom ha nagy ritkán negatív kritikát fogalmazok meg akkor az már para. le kéne erről szokjak tudom tudom."
Nem, amit te csinálsz azt mifelénk úgy hívják nyígás
Előre problémázol egy dolgon ami lehet, hogy nem is létezik, de ha mégis, akkor is van rá két nagyon egyszerű megoldás. vagy nem veszel ilyet, vagy ha otthon hosszan akarsz gépelni, veszel egy USB-s billt. hozzá... ez nem arra való, hogy regényeket írjál vele, hanem ha elmész otthonról, vagy egy kávézóban üldögélsz (mint most éppen én) és egy kapucsínó mellett olvasgatsz (mint most én), és hozzá akarsz szólni pl. egy topikhoz (mint most én) csak kihajtod a Touch Covert és tádááám!
(#50) lmisi:
Azt olvastam valahol, hogy 500 és 1000 dollár lesz az áruk. A kisebbet a Samu Tabok, iPad3 és Transformerek alá/mellé akarják pozicionálni (kb. 150E HUF), Míg a x86-os az Ultrabook kategóriához árazzák(kb. 300E HUF).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest