Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem is van iPad3-em, de erőssen elgondolkodom egy váltáson ha kijönnek ezzel, vagy valami hasonlóval. Szerencsére az iPad jól tartja az árát kisebb veszteséggel ki tudnék szállni belőle

Az előítéletek meg nem érdekelnek, Win95-el kezdtem még anno, és bár az XP-t rühelltem a sok apró baromsága miatt, azért komoly gondjaim nem voltak a rendszerrel. Win8-at használok az egyik gépemen már egy éve, és látom hogy mennyire jó már most is, a végleges verzió előtt. -
Gadgetfan_
senior tag
Az árakról még csak találgatások vannak. Én 499-599 (32GB/64GB) és 699-999 (64GB/128GB)-ről olvastam valahol, ami kb. azt jelenti, hogy az ARM-os 150E körül indul ami egy samsung galaxy tab és az iPad köze van belőve. Az x86-os meg úgy 210E körül, ami a mondjuk egy Transformer vagy Padfone fölé/mellé megy minimálisan, de az ultrabookok alá... Ezek nem olcsók, de a tudáshoz mérten, egyáltalán nem tűnnek nekem elmebeteg áraknak.
-
Gadgetfan_
senior tag
Inkább az, hogy valamelyik tartozékgyártó rááll, és szép fehérben legyártja, majd beárazza egy tudományos összegre amitől dobok egy hátast...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#60) gzbotii: "De azert belegondolok, az araert mennyi laptopot meg lehetne venni.."
Ez nagyjából minden topkategóriás Tabletről elmondható, hogy az árából egy egész rendes noti kijönne.
-
Gadgetfan_
senior tag
Na ez az az irány amiért már lehet, hogy el fogom adni az iPad-emet. Megjelenésekor biztos meg fogom nyomkodni és ha tetszik veszek egyet. Ez a Touch Cover nagy ötlet, csodálkozom, hogy Apple kiegészítőként még nem találkoztam ilyennel.
(#35) blackrulz: "látom ha nagy ritkán negatív kritikát fogalmazok meg akkor az már para. le kéne erről szokjak tudom tudom."
Nem, amit te csinálsz azt mifelénk úgy hívják nyígás
Előre problémázol egy dolgon ami lehet, hogy nem is létezik, de ha mégis, akkor is van rá két nagyon egyszerű megoldás. vagy nem veszel ilyet, vagy ha otthon hosszan akarsz gépelni, veszel egy USB-s billt. hozzá... ez nem arra való, hogy regényeket írjál vele, hanem ha elmész otthonról, vagy egy kávézóban üldögélsz (mint most éppen én) és egy kapucsínó mellett olvasgatsz (mint most én), és hozzá akarsz szólni pl. egy topikhoz (mint most én) csak kihajtod a Touch Covert és tádááám!(#50) lmisi:
Azt olvastam valahol, hogy 500 és 1000 dollár lesz az áruk. A kisebbet a Samu Tabok, iPad3 és Transformerek alá/mellé akarják pozicionálni (kb. 150E HUF), Míg a x86-os az Ultrabook kategóriához árazzák(kb. 300E HUF).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Benéztem, de mentségemre már egy hete valami passzív HTPC rendszer keresésével, összekukázásával foglalkozom, és azzal van tele a fejem 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)