- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, hogy nem jelent meg nekem tegnap ez a cikk. Pedig este megnéztem a videót, és életemben először azt mondtam egy MS/Windows cuccra, hogy
KELL.
Aztán jött a "nemmegmontam?", mert amióta bejelentették Lumia-t (azóta követem csak a WP-t
), ezt hangoztatom mindig: kijön egy stílusos piacvezető tablet egy jól használható WP-vel és keyboard-dal, az első megrendelők között leszek. (Notebook már túl nagy arra, amire nekem kell, a telefon meg túl kicsi, tab önmagában nem elég -- vagy nem elég kényelmes.)
De most azért mégsem, megvárom a további fejlesztéseket, elvégre, ha eddig tudtam várni...
Adok nekik időt, hadd érjen a dolog.
kcsa (#93):
Azt vettem észre, hogy frankra is majdnem 1:1, és itt a 32 GB SGS3 függetlenül majdnem ennyi... Azért az úgy megérné...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bittorrent topik
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - OFF topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest