- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ha van 1 kis eszük, ebből előnyt kovácsolnak. Én kb. az új Office-ig (tudom, nem egy mai darab) meg amíg meg nem ismertem a Win7-et és a Lumiákat, nagyon nem bírtam elképzelni, hogy marad a MS egyáltalán, cégeken kívül. De valahogy ezek a termékek kezdenek válaszolni a vásárlói igényekre, és látom bennük a fantáziát. A Surface meg, ha nem lesz használhatatlan vmi baki folytán, akkor egy az egyben válasz nagyon sok ember hiányérzetére. Folyton mindenki azzal jön, hogy post-PC korszak van, hát akkor tessék! Ez nem PC.
Totál egyetértek az Engadget-es különszámmal, későn jött a cucc, nagyon későn. DE: azt is írják a srácok, hogy jó cucc lesz, 'niche' cucc. Értem én, hogy nem menő, de nekem (már csak itt olvasgatva is
) az jön le, hogy alakul egy 'cool nerd' kategória, higgyétek el még egy kis idő és menő lesz kockának lenni (ha még nem az...). Kövezzetek meg, de nekem ez a Felület
tök olyan érzés, mint annak idején (20 éve?
) a linux. Vannak a nagy slágerek, ez meg valami kis tiltott gyümölcs, amire igazából sokaknak lenne igénye, dehát már tele van a pince-padlás más OS-es kütyükkel, szóval nem szabad... És ha, ahogy a cikk írja, be bír szivárogni a MS a kis ökoszisztémánkba, akkor ez gyökeresen megváltoztatja majd az egész képet. Nagyon nem vagyok fan, még engem is meg kell győzniük (mindjárt veszem a kövi droidom, szóval még 2 évig tuti nem lesz WP-m
), de látom a lehetőséget. Jaj, csak el ne baltázzák!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest