- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Mindenképp, a WP egy elmaradott rendszer teli buggal, ha türelmes ember vagy és nem baj, ha nem vagy elérhető, vagy lefagy a telefonod, vagy néha hipp-hopp lemerül a telefonod, csak jobban járhatsz. ÉN NAGYON MEGBÁNTAM, HOGY MEGVETTEM!!! Eladni nem lehet, mert már semmit nem ér a piacon...
-
nbware
senior tag
Hat pl facebookbol egy osregi verziot kapsz, ami kb a likera kepes csak, messengernel hol kapsz ertesitest, hol nem. Nalam pl colt, hogy lefagyott nem 1x a telefon, vagy lemerul 1 ora alatt 60%rol. Ha van jobb, akkor semikepp ne a wpt valaszd, en megbantam, eladni sem lehet a telefont, igy most sor tartonak hasznalom, mert atra meg jo. A continuum szanalmas, nem azt hozza, amit igertek es meg sorolhatnam. En vettem egy iphonet es eg es fold, ezen minden mukodik, gyors es megbizhato es mindent meg tudok rajta csinalni, amit a wp nem tudott... szoval roviden ne valassz wp telefont, ha van lehetoseged, mert szanalom!!!!!
-
Javult, de az alkalmazasvalasztek nem lett nagyobb.
A waze működik, de több mint 2 eve nem frissült az app. Neha produkál fura viselkedést.Ha windowsos telefont akarsz akkor sztem felesleges várni, a 950xl-nel jobbat nem fogsz talalni mostanában, vagy nem ennyiért.
Mindennapi használatra sztem teljesen megfelel, persze nagyobb kompromisszumokat kell bevallalni mint egy droidos telonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Steam topic
- Windows 10
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged