Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az iphone legújabb bugja meg h akárhány százalékos akku toltottsegnel csak úgy kikapcsol, majd fel percre töltőre rakod, es visszaáll az akksi töltöttség jelzo, ahol volt.
Szal újabban az ios is egy bughalmaz, regen is az volt, csak akkor a fejlesztők talalkoztak csak javareszt a hibakkal.
Na mindegy, ezzel csak azt akarom mondani h tökéletes rendszer nincs.
Múlt hétvégén majdnem falhoz vágtam a 950xl-em, mert insider aktiválása után újraindult, es kiirta h a bitlocker nem talalja a tpm modult, adjam meg a kulcsot es nyomjak entert, vagy esc-et az ujraprobalkozashoz... Wdrt volt a megoldás.Egyébként meg a piac bearazza a készülékeket, jelenleg nem erzem fairnek egy olyan készülékhez hasonlitgatni a 950-et ami 1,5-2x annyiba kerül.
Ha megjelenéskor vetted jo drágán, akkor megértem az álláspontod, sajnos ez van.
-
hroberto
veterán
Azért ennyi hülyeséget nem kell összehordani...

Tény, hogy vannak hibái, mint minden más rendszernek is, de teljesen jól használható a mindennapokban. A kamerája pedig még mindig a legjobbak között van. Az árához képest jó vétel szvsz.
Az S7 Edge től viszont jóval olcsób...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A legdrágább androidokkal is szoptam folyamatosan, az utóbbi 1-2 évben Samu, Huawei, LG, Xiaomi, Lenovo csúcsgépei is köztük ) ez miatt váltottam. Gond még null, és fele árba sem került.