- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
gretzky77 #249 üzenetére
Mások a tesztek, videók és a jelenlegi tulajdonosok fórumokban közzétett tapasztalatai alapján alakítják ki véleményüket. Nincs ezzel semmi gond. A gond inkább az olyan felfogással van, mint amit te is képviselsz. Csakhogy megértsd. Én is nézegettem a 950-et, de nem vettem meg, mert elolvastam róla egy csomó tesztet, megnéztem egy csomó videót, elolvastam egy csomó tulajdonosi panaszt és megállapítottam magamban, hogy nem éri meg, mert egy rossz árérték arányú készülék. Magyarul xar. Ráadásul sikerült személyesen is megtapogatni és továbbra sem győzött meg. A win10 mobile nem volt új számomra mert korábban insidereztem. A telefon kialakítása viszont kritikán aluli. Nem tudom az MS fanság mérőskáláján hol kell elhelyezkedni ahhoz, hogy szó nélkül lenyelje az ember azokat a hibákat amikkel ez a flagshipnek mondott 950-es széria kijött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest