Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Netfone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mjani1172
üzenetére
Kétségtelen, hogy drága készülék, ezt nem vitatta senki. 200e Ft körüli árba egy jobb hátlapnak szerintem is bele kellett volna férnie, mert amúgy az elejével, a kijelzővel, a hardverrel semmi gond nincs. Nekem a gagyitron fülhallgató se hiányzik, amit másokhoz csomagolnak. Aki komolyan gondolja a fülhallgatózást, úgyis saját maga vesz jobbat.
Nekem amúgy az egyik pont amiért nehezen engedném el a 950XL-t az, ahogy az amoled fekete háttérrel beleolvad a fekete üveg előlapjába. A Galaxy S2-m óta hiányoltam egy ilyen telefont, ami ennyire szép, letisztult szemből. Csak aztán sajnos mindig újra megnyekken a kezemben a hátlapja, és ez elkeserít...
De mégsem azon az áron adják, amennyiért a fém+üveg kombós amúgy divatos csúcskészülékeket, hanem annál azért olcsóbban.
-
válasz
mjani1172
üzenetére
Kicsit árnyaljuk ezt a dolgot szerintem. Mert ugye a telefon nem 230 ezer Ft, mint azt sokan írják.Talán vonatkoztassunk el a magyar áraktól egy kicsit.
A 950XL ugyanis 699 euróba kerül, és ebben az árban benne van a dokkoló, ami amúgy 109 lenne. Tehát a telefonért 590et kérnek. Ez 189 ezer Ft. Soroljátok már fel, hogy melyik flagshipet lehet ennyiért kapni? Mert ha én elkezdek 5.7-es csúcs phableteket nézni, akkor leginkább egyiket se. Sőt, sokak hőn áhított üveg-fém kombinációs telefonjait még 750-950 euró alatt se nagyon.
Az ár-érték aránya tehát, annak ellenére hogy gagyi a hátlapja, nincs annyira mellélőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest