- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
mjani1172 #418 üzenetére
Kétségtelen, hogy drága készülék, ezt nem vitatta senki. 200e Ft körüli árba egy jobb hátlapnak szerintem is bele kellett volna férnie, mert amúgy az elejével, a kijelzővel, a hardverrel semmi gond nincs. Nekem a gagyitron fülhallgató se hiányzik, amit másokhoz csomagolnak. Aki komolyan gondolja a fülhallgatózást, úgyis saját maga vesz jobbat.
Nekem amúgy az egyik pont amiért nehezen engedném el a 950XL-t az, ahogy az amoled fekete háttérrel beleolvad a fekete üveg előlapjába. A Galaxy S2-m óta hiányoltam egy ilyen telefont, ami ennyire szép, letisztult szemből. Csak aztán sajnos mindig újra megnyekken a kezemben a hátlapja, és ez elkeserít...
De mégsem azon az áron adják, amennyiért a fém+üveg kombós amúgy divatos csúcskészülékeket, hanem annál azért olcsóbban.
-
Locutus
veterán
válasz
mjani1172 #401 üzenetére
Kicsit árnyaljuk ezt a dolgot szerintem. Mert ugye a telefon nem 230 ezer Ft, mint azt sokan írják.Talán vonatkoztassunk el a magyar áraktól egy kicsit.
A 950XL ugyanis 699 euróba kerül, és ebben az árban benne van a dokkoló, ami amúgy 109 lenne. Tehát a telefonért 590et kérnek. Ez 189 ezer Ft. Soroljátok már fel, hogy melyik flagshipet lehet ennyiért kapni? Mert ha én elkezdek 5.7-es csúcs phableteket nézni, akkor leginkább egyiket se. Sőt, sokak hőn áhított üveg-fém kombinációs telefonjait még 750-950 euró alatt se nagyon.
Az ár-érték aránya tehát, annak ellenére hogy gagyi a hátlapja, nincs annyira mellélőve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged