- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Yettel topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Automatikusan Onedrive-ba tudod menteni az office doksikat, onnan eltudod érni az összes készülékkel a fájlt, default. Ez működik telefonról is, hogy ha van egy fájl, amit telón szerkesztettél, akkor azt tudod onedrive-ban menteni. Ez mondjuk tök jó lesz a Continuummal. Van egy előadás, mondjuk pps.-ben, egyszerűen csak letöltöd telóra, amit gépen megírtál, aztán elég csak a telefont magaddal vinni előadásra. Win 10-en és 8.1-en nem csak fájlokat tud szinkronizálni, hanem a beállított témát, háttérképet, jelszavakat.(Ezt sose használtam) Nekem van egy táblám és egy laptopom és egy asztali gép illetve telefon, elég volt csak az egyiken beállítani valamit, és a többi átvette. A biztonsági mentést nálam onedrive-ra menti minden eszközről. Integrált Skype.
Illetve ott van az Xbox mint nagy húzóerő. Nálam ez nem játszik, mert PS4-em van.
Nekem ezek a dolgok amiket nap mint nap használok, és jól működnek. Nem tudom, lehet van még egy jó pár dolog, de perpill ezek jutottak most eszembe, ezek mindennaposak. Illetve nem tudom hogy megválaszoltam-e a kérdést.(#455) confuser: Shit happens. Én máshogy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest