- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
confuser #1052 üzenetére
Nem, szerintem, illetve tippre nyugodtan írhatnám azt is, hogy szerintünk az is része a minőségnek, amit Te írsz. Meg az összeszerelési minőség is része a minőségnek. Meg a gyártás során a QA minőségi is része a minőségnek.
Értsd máshogy: ha csak azt tekintjük minőségnek, amit írsz, akkor soha nem lesz telefonunk, hiszen egy új készülékről akkor se tudod megmondani, hogy meddig fogja bírni, ha megszülsz. Ha már eltelt két év, és vannak tapasztalatok, akkor tudod, de akkor meg már csak két éveset tudsz venni, amiről megintcsak nem lehet megmondani, hogy kibír-e még két évet, csak még két év múlva, és így tovább.
A tesztekben pont ezért beszélnek minőségérzetről. Ez azt jelenti, hogy az alapján, hogy mennyire masszív, mennyire van egyben újonnan a telefon, a gombok nyomáspontjából, stb stb alapján leírják, hogy szerintük, érzetre mennyire minőségi az adott készülék. De ez persze nem csak telefonra igaz, hanem repülőtől porszívón át a kabátig mindenre. Ez, illetve ehhez még hozzátéve azt, hogy olyat még nem látott senki, hogy a használat során egy hibás, hézagos illesztés pontosabb legyen.
Összvissz ennyi. Ha valami már újkorában lötyög/kiesik/deformálódik/felrobban, akkor ott majdnem biztos lehetsz benne, hogy nem lesz tartós, viszont ha újkorában tökéletes, az nem garancia arra, hogy később is az marad. Sajnos ez ilyen, veszett fejsze nyele, nem tudsz vele mit kezdeni.
-
opr
nagyúr
Tökéletesen sikerült nem megérteni a mondandóm lényegét, de mindegy.
A legkevésbé se arra céloztam, hogy ilyenkor azért várjuk ki az új generációt, mert lehet lesz benne valami nagy durranás, hanem azért, hogy ne két héttel az előtt vegyünk meg valamit, hogy hatalmasat fog esni az ára újonnan és használtan is. Ráadásul attól függetlenül, hogy nem valószínű, simán lehet, hogy valamelyik gyártó tényleg nagyot gurít.Szóval, ha ma egy csattogó peppere 20.000ft, de tudom, hogy holnap már csak 15.000 lesz, mert kijön az újabb, amiben vagy van olyan, amiben többet ad, vagy nincs, akkor miért is logikus megvenni még ma?
-
opr
nagyúr
Köszönöm az info-t!
Azt hiszem ez még így nekem tényleg nagyon bétás, egyelőre maradok a jól bevált one m8s-nél, megint nem találtam meg az utódját.
Na mindegy, jövőre ránézek megint, hátha, mert ha sikerülne az ms-nek eljutni integráció szinten oda, ahol az apple tart (csak mondjuk az irritáló megkötések nagyrészének elfelejtésével), akkor szinte biztos, hogy váltok droidról wp-re, akár az appok hiányának ellenére is. -
opr
nagyúr
válasz
mrhitoshi #457 üzenetére
Köszi a választ!
Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy semmi olyat nem ad, ami nem megoldható droidon, viszont ugyanazt kényelmesebben adja, anélkül, hogy extra programokat kéne telepítgetni/beállítgatni.
Xbox integráció tényleg nagy húzóerő lehet annak, aki használja, de Én megrögzött PC-gamer vagyok, ráadásul az is maradok, mert annyit nem játszok, hogy átszokjak a controllerre. Ki kell mondani, mocskos casual lettem, na. -
opr
nagyúr
válasz
mrhitoshi #448 üzenetére
Erre a rendszerintegárcióra tudnál pár példát írni légyszives?
Engem is ezért érdekelne maga a platform elsősorban, csak nem tudom jelenleg ez milyen szinten valósul meg.A fő kérdés az, hogy tud-e valami plusszt nyújtani a droid, illetve win10+google appok kombóhoz képest, esetleng kb ugyanazt nyújta, esetleg valamiben többet/kevesebbet?
Szóval a lényeg: mi az, ami neked, mint usernek könnyebbé teszi a mindennapokat, és valóban használható, stabil, jól máködik, stb?Köszönöm!
-
opr
nagyúr
Hát, Én nagyon drukkoltam, nagyon vártam, nagyon tetszett az egész koncepció, de ez így ebben a formában most katasztrófa. Úgy értem, hogy lehet így csúcskészüléket piacra dobni? Több benne a bug, mint a feature.
Értem én, hogy két-három hónap múlva, amikorra javítják a bugokat egy hihetetlen jó készülék lesz, addigra alacsonyabb áron, de a probléma ezzel az, hogy akkor is ezeket a teszteket fogják megtalálni a tájékozódni kívánó user-ek.
Na mindegy, részemről ebből megint nem lesz platformváltás, marad a droid, mert minden hibája ellenére még mindig nincs valós alternatíva.
Jövőre ránézek megint, amikor kijön a következő flagship, hátha addigra kiforrja magát a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA