- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
kedves Zsolti
te értesz félre, én MS párti vagyok, de azért amit ezzel műveltek ennyi idő alatt az minősíthetetlen.
nekem senki se mondja, hogy ha egy cég visszalép anyagminőségterén és cserébe többet elkér a vásárlók zsebéből akkor az egy jó üzletpolitikának kell hogy tartsam és fogjam be a számat... a lumiákat eddig a minőségi összeszerelés jellemezte, tudtam, hogy amikor a kezembe veszem az egy lumia. amikor felvettem egy samsung galaxyt éreztem hogy a pille könnyű vacak ami első leejtés után komoly kávasérülést fog szenvedni (minimum) + papírvékony falakkal dolgoznak ami játéktelefon hatását kelti bennem. erre jönnek a kínai 950ükkel. bocs, de én ezt az irányt nem támogatom. lehet neked tetszik, de az h kritizálod a jogos kritikámat az kritikán aluli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- Acer notebook topic
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest