Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabzso71

csendes tag

Sziasztok!

Sokáig csendes szemlélője, olvasója voltam a fórumnak, de mivel én is Lumia 950 tulaj lettem, ezért csatlakozom ehhez a közösséghez.

Múlt hét pénteken sikerült zsákmányolnom egy fekete dual sim kártyafüggetlen változatot - szerény véleményem szerint - elég jó áron sikerült beszerezni (az utolsóra csaptam le).
    Sokáig vártam a vétellel, mivel végig kísértem az itt leírtakat és anno úgy döntöttem, hogy inkább még egy kicsit türelemmel leszek és így elkerülöm a felesleges idegbetegséget.

Igyekszem nem újra felsorolni, amiket már akár többen is megfogalmaztak. A frissítések ellenére nyilván vannak még problémák, ami nekem szembetűnő, hogy az általam korábban használt Lumia 720 (wp 8.1) képest az OS szerintem még nem elég dinamikus - noha erőből van bőven -, itt-ott a lassúság benyomását kelti. Lásd. pl. kezdőképernyőről és az alkalmazáslista közötti váltás, és alkalmazás választó. Az első napokban kicsit be voltam tojva az üzemidő miatt, de napról napra javul, miközben a töltés közbeni melegedés egyre kevésbé tapasztalható. Jelenleg pl. 19-20 órája üzemel a készülék, miközben a töltöttség még mindig 50% körül mozog, Noha nincs egyfolytában kézben és nyomogatva, de időnként böngészek, vibert, facbookot használok, a telefonálás sem marad ki és mai nap még jó néhány képet is lőttem. Nagyon remélem, hogy érkezik még pár komoly frissítés, amely végre teljesen sínre teszi a rendszert és végre valahára megérkezik a dupla érintéses ébresztés, mert az nagyon hiányzik. Összességében elégedett vagyok, nyilván annak is köszönhetően, hogy egyrészt évek óta wp hívő vagyok, másrészt pedig, már a vásárlás előtt tisztában voltam azzal, hogy pontosan mire számíthatok. Részemről meleg szívvel ajánlom a készüléket másoknak is! Hajrá Win 10 Mobil :)

Új hozzászólás Aktív témák